Şimdi Ara

GsStore Ödeme Seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar gsstoredan forma alacağım da.Ancak kredi kartım yok.Havale veya kapıda ödeme gibi seçenekler mevcut mu acaba?

• Yok mu bilen
  • Evet mevcut. Kapıda ödemede +5 lira ücret var.
  • havale/eft mevcut.
    kapıda ödeme gsstore.org üzerinde yok sanırım, ankaragsstore sitesinde kapıda ödeme vardı.(anasayfada belirtmişler olduğunu ama alışveriş yapmadım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havale var kapıda ödeme yok.
  • Ne almak istiyorsun renktaş yap listeni ver adres ve iletişim bilgilerini havaleyi bana yaparsın alırım ben sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Dostlar gsstoredan forma alacağım da.Ancak kredi kartım yok.Havale veya kapıda ödeme gibi seçenekler mevcut mu acaba?

Ankaragsstore'da kapıda ödeme seçeneği var hocam. Site güvenilirdir Nurettin Kantarelli onayladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Dostlar gsstoredan forma alacağım da.Ancak kredi kartım yok.Havale veya kapıda ödeme gibi seçenekler mevcut mu acaba?

Ankaragsstore'da kapıda ödeme seçeneği var hocam. Site güvenilirdir Nurettin Kantarelli onayladı.

İstanbula gönderirler mi peki?
  • forma almamak için kendimi zor tutuyorum arkadaş ya...maddi durum biraz göçük ama forma bu ya.pffffff gözümü kararttım diyelim beyazla kırmızı forma arasında kalıyorum tavsiye verin lütfen
  • quote:

quote:

quote:

Tabi ki hocam Türkiye'nin her yerine hizmet ediyolar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki hocam Türkiye'nin her yerine hizmet ediyolar.

Ama kırmızı forma yok.Parçalıda da sadece xxl kalmış.

• kırmızı forma ne zaman gelecekmiş bilen var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl@Ck[Dr@GoN]

kırmızı forma ne zaman gelecekmiş bilen var mı peki?

Kısa süre içinde gelecekmiş hatta bugün kargo uçağı ile NIKE tarafından ürün göndeirlmiş. Belki kırmızı forma da olabilir içinde ama bir hafta içinde kesin gelir ben dahil binlerce kişi bekliyor
  • Parçalı alacaktım ama beden kalmamış yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.