Şimdi Ara

GSS Prim Borcum Yüksek Cıkmış Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün ziraatte gittim ödemek için 33 tl filan cıkmıştır ümidi ile gittim 72 tl Prim Borcu Cıktı dedi ŞOK geçirdim ben aylık bu kadar parayı nasıl ödeyeyim nasıl nereye itraz edebilirim yardım edin lütfen :( param yoktu hastalandığım vakit devlet hastanesine gitmiştim oradan tahütlü borcum var onu bile ödeyemedim fakirim 1.90 boyunda kaslı güçlü değilim nasıl ödeyeceğim yardım edin : (

Orijinalden alıntı: Xaerk

Salla ya.Bir şey yapamazlar.

hocam salla diyorsunda benim hastaneye gitmem gerek ama aylık 72 tl ödüyemem hadı 1 ay ödedim 2. ay ne yapacagım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Şubat 2012; 17:20:30 >

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Aylik 72tl diye bir ucret yoktu iki aylik paradir. Ayda 33tl gelmistir.Ilk ay icinde 6-7tl fark felan derken 72tl olmustur.

hocam 2 aylık nasıl olucak ki ben ocak ta başvurdum şubatta gelir testi sonucu acıklandı acaba hastanedeki tahutlu borcum ile birliktemi bu ücret
    25 yaş üstü işsiz GSS borcu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.