Şimdi Ara

gss li olarak ilaç yazdırdım 10 tl ek ücret aldılar bu ne iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar tansiyon ilacı içen biriyim ve cepten öderdim işsizdim
    gss olayından sonra eczaneye gittim ve ilaç yazdırdım,doktor tansiyon ilaçlarımı ve mide ilacını yazdı,mide ilacımda bitmişti ekşime vardı rennie çiğneme tableti yazdı,neyse sonuçta ilaçlarımı yazdı
    ve eczaneye girdim,eczacı pc den baktı ve ilaçlarımı verdi,bende seviniyorum 5 kuruş para vermicem sanıyordum
    bana dediki 10 tl verceksin
    ben dondum kaldım bu ne için dedim,adam pc den çıkardığı kağıdı bana gösterdi dediki en alt satıra bak dedi devlet katkı payı,bilmem ne parası diye 2 satır yazı vardı
    yani devlet ilave para alıyormuş,ayrıca ilaç sayısına görede ücret alıyor dedi,bu yüzden ayrı ayrı biri 6 tl diğeri 4 tl olmak üzere 10 tl aldılar

20 tl veya 25 tl değerindeki ilaçlarıma 10 tl para aldılar,ayrıca kağıdın altına isim soy isim tel numarası ve imza çaktırıyorlar

ne anladım bu gss işinden

gss yüzünden canım sıkkındı ilaç yazdırırken moralim azda olsa yerine gelmişti ama para verince şu an acayip sinirlerim bozuk

helal etmiyorum

not: arkadaşlar seviyeli yazalım
    ve... adminler lütfen konuyu kaldırmayın...gss ödemesi gereken arkadaşlar vardı onlarda görsün...neyin ne olduğunu öğrensinler...bilgi paylaşımı yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 10 Eylül 2012; 12:14:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Gss ye para alıyor.Üstüne ilaç içinde para alıyor.
    Vay be zekaya bak Göstermez gibi yapıp kazancını 2ye katladı :)

kanka ssk ve bağkurdada aynı parayı istiyorlarmış sadece gss ile alakası yok sonuçta sigortası olan çalışanlardanda alıyorlar

merak etmeyin eczacıyla muhabbetim olan birisiyimdir ve bunlarıda sordum uzun uzun sordum öğrendim
  • memleket eyiye gidiyi ben gastamonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eczanede suç yok almak zorunda ilaç parasından düsüyor devlet. Katkı payı olarak geçiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.