nick-mesaj uyumu |
GSpara faizsiz 3 ay vadeli 50.000 TL kredi fırsatı. (4. sayfa)

-
-
Büyük talep oldu bitirdiler herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesabı silme ile ilgili bilgi alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
QNB müşterisiyim giriş yaptım faizli çıktı. Keşke önceden görseydim konuyu.
Sanırım düzenleme yaptılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 2 Mayıs 2025; 10:35:18 > -
Yararlandım teşekkürler
Sabah 7’de denedim 1 gün içinde yanıt vereceğiz dediler. Qnb canlı desteğe sordum krediniz reddedilmiş dedi. Şimdi işin yoksa bir de hesap silmekle uğraş
hali hazırda qnb müşterisi olup da gsparaya qnb üzerinden giriş yaparak kayıt olan biri yararlanabildi mi?
-
Hala alabilen var mı bitti mi kampanya?
-
ben almıştım hocam bugun sabah qnb şifrenle giriş yapıyorsun hesap açılıyor direk zaten
-
Şu an tüm kredileri faizli gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam, o şekilde üye oldum fakat ayrıcalıklar kısmındaki banner kaldırılmış kampanyaya dair hiç bir şey bırakmamışlar. fırsat bitti sanıyorum.
-
3.320 görüntülenme almış konu yarısına 50 k faiz verdilerse 75.000.000tl dagıttılar ozaman ve bitti
-
Müşteri temsilcisi bitti diyor.
sayfayı kaldırmışlar değerlendirenlere iyi borç kapatma ve harcamalar
-
müşteri temsilcisi 1 saat sonra tekrar deneyin yeni kayıt olduğunuz için gözükmüyor olabilir dedi ama muhtemelen olmayacak.
-
Qnb hesabımı kapatacağım bu ikinci kazık oldu. Daha önce de maaşını getirsen verdikleri parayı almışlardı.
bitti istersen 10 bin var dedi
-
maaşı getir olayında ben 20k aldım bedava her ay 100 k trasfer edip çekiyorum parayı geri hesaba kredi kartından nakit avans 10 k var şuan gsparada sadece
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X