Şimdi Ara

Gsmiletisim batarya degisimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gsmiletisim de batarya değişimi memnun kalanlar ? İzmirde orjinal 350 A kalite (nasiloluyosa) 250 diolar. Bu firma ise 200 tl. Galaxy note5 batarya rahmetli oldu. Marka model farketmez sizin burda değişim yapıp memnun kalan varmı son dönemlerde için?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben değiştirttim ama memnun kalmadım. Taktıkları bataryanın sağlığı accubatery programında yüzde 72 çıktı. İnternetten batarya alıp tamirciye taktırdım 92 çıktı. Orijinal ürün kullanmıyorlar. Arka kapağı da çok özensiz takmışlar. Telefoncu bunu kime yaptırdın, diye şaşırarak sormuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer arkadaşın da dediği gibi, internetten alıp bir yere taktırman daha doğru olur. Güven olmuyor oraya, 3 hafta önce https://www.samsung.biz.tr/urun/4516-samsung-galaxy-note-5-eb-bn920aba-orijinal-batarya.html bataryayı buradan alıp taktırdım. Sorunsuz, orijinal çok iyi verim alıyorum şu an.

  • bataryayı garantisi bitmeden yani 2 yıl dolmadan taktırmak daha mı mantıklı?veya garanti devam ediyorsa ücretsiz mi oluyor veya bir ücret alıyorlar mı garanti kapsamında olsa dahi??..m31 kullanıyorum bu arada ve 9 aylık cihaz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.