Şimdi Ara

GSM Üzerine Yüksek Lisans Tezi - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umarım admin arkadaşlar kapatmazlar bu konuyu

Yapmış olduğum yüksek lisansın sonuna geldim ve projemi yazıyorum. Aşağıdaki anketi doldurarak bana yardımcı olabilir misiniz? sadece3-4 dakikanızı alacak. 1 hafta içinde 1000 kişiye doldurtmam lazım. Çok teşekkürler tekrardan

https://www.surveymonkey.com/s/Bitirme_projesi

• açıkçası güzel yere konu açmışsın, alakalı yere açmışsın bence.
    projende başarılar...

şu an için akıllı telefonum olmamasına rağmen tablet sayesinde hem skype hem de facetime'ı kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 17 Aralık 2012; 21:17:44 >
  • Doldurdum gonderdim. Yalniz "orta seker memnunum" ifadesini guncelle istersen ;)
    Hayirli olsun ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

açıkçası güzel yere konu açmışsın, alakalı yere açmışsın bence.
    projende başarılar...

şu an için akıllı telefonum olmamasına rağmen tablet sayesinde hem skype hem de facetime'ı kullanıyorum...

çok sağolun

zaten dünyada şu an incelediğim operatörlerde ARPU (Abone başı gelir) whatsapp facebook imessage gibi uygulamalar yüzünden bayağı bir düşmüş durumda. türkiyede de aynı şekilde hızla düşüşte. Anketin sonuçlarınıda inşallah burada yayınlarım 2 hafta sonra çok ilginç sonuçlar çıkacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cK2oo7

Doldurdum gonderdim. Yalniz "orta seker memnunum" ifadesini guncelle istersen ;)
    Hayirli olsun ...

Teşekkürler elinize sağlık. Orta şeker ifadeside biraz işin eğlencesi olması için koydum ankete :)
  • eger acmadiysaniz konu disina acin daha fazla kisiye ulasirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doldurdum hocam, başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anketi tamamlayıp done'ladım hocam. kolay gelsin.
  • süpersiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

eger acmadiysaniz konu disina acin daha fazla kisiye ulasirsiniz

Açıyorum şimdi hocam sağol
  • quote:

arkadaşın yapmış olduğu anket doğrudan cep telefonuyla ilişkili ve bahsettiği uygulamalar akıllı telefonlarda/cihazlarda kullanılıyor.
    şayet konu dışna açılmış olsaydı anketten haberim bile olmayacaktı.
    hedef kitle için bence en uygun yer burası.

ama anketin ios bölümü yerine mobil cihazlara taşınması daha yerinde olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

quote:

arkadaşın yapmış olduğu anket doğrudan cep telefonuyla ilişkili ve bahsettiği uygulamalar akıllı telefonlarda/cihazlarda kullanılıyor.
    şayet konu dışna açılmış olsaydı anketten haberim bile olmayacaktı.
    hedef kitle için bence en uygun yer burası.

ama anketin ios bölümü yerine mobil cihazlara taşınması daha yerinde olacaktır diye düşünüyorum.

haklısın kardeş teşekkürler. bende biraz acemiyim, orada da yeni bir topic açılsa acaba yasak mı?
  • Bana hiç yüksek lisans araştırması gibi gelmedi zira bilimsel bir mevzu olması gereken yerde hangi marka telefon/hangi operatör kullandığını sormak saçma geldi. Doldurup yolladım, ben de yüksek lisans tezi yazıyorum böyle bir tez çalışması olacağına ihtimal vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugway

Bana hiç yüksek lisans araştırması gibi gelmedi zira bilimsel bir mevzu olması gereken yerde hangi marka telefon/hangi operatör kullandığını sormak saçma geldi. Doldurup yolladım, ben de yüksek lisans tezi yazıyorum böyle bir tez çalışması olacağına ihtimal vermiyorum.

Tezin içeriğinde

ARPU (abone başı gelir) Hesaplamaları, Akıllı telefon penetrasyonu ile mesajlaşma'da yaşanan artışlar vb. bir çok veri var. dünya'da bir çok operatör tarafından yasaklanması bile gündeme gelen bu uygulamalar ile ilgili türkiye'de bir araştırma olmadığı için bu şekilde bir ankete başvurdum.

Ayrıca Bahçeşehir üniversites - Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi programında okuyorum.

Teşekkürler.

• Merhaba,

Anketi doldurdum bende. Doldururken bu uygulamalara ne kadar bağlı olduğumu ve faturamdaki inanılmaz düşüşü gördüm

Kolay gelsin.
  • Anket tamamdir ,...

• quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Merhaba,

Anketi doldurdum bende. Doldururken bu uygulamalara ne kadar bağlı olduğumu ve faturamdaki inanılmaz düşüşü gördüm

Kolay gelsin.

teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Anket tamamdir ,...

eline sağlık çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar

GEVEZE facebook fan sayfasında da yayınladı :)
  • Doldurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.