gsm özelliği olmayan fakat wlan ile internete bağlanabileceğim, bluetooth ile dosya alışverişi yapmama olanak sağlayan işlemcisi ve ram i iyi düzeyde olan bir avuçiçi arıyorum. sanırım gsm özelliği olmayanlar biraz daha ucuz olur. ayrıca aynı cihazda hem cep telefonu hem cep bilgisayarı özelliği olunca benim kafam karışır. telefon ayrı bu ayrı olsun istiyorum. bana model tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? model tavsiye ederken fiyatları hakkında da bilgi verirseniz istanbulda en uygun nerelerde bulabileceğim konularında yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar
Benim tavsiyem hp üzeine olacak biraz. Hp rx3115/rx3715 modellerini alabilirsin. Kasa ve performans çok iyi ve wlan bluetooth mevcut. 3115 te camera yok 3715te 1.3mp camerada var. Daha Piskopat bi cihaz istiyosan vga(640x480) ekranlı olan hp hx4700 var. Bu cihazları sıfır bulmak zor ikici el bulacaksın
Sana Dell x50v yi tavsiye ederim. Cihazda 640*480 ekran çözünürlülüğü var.624 MHZ hıza sahip.cihazda 16 MB ekran kartı var ve bu onu grafik konusunda rakipsiz kılıyor.Cihazda standart olarak windows 2003SE yüklü ama istersen Windows 5.0 a yükseltebilirsin.
Daha detaylı bilgi istersen benimle temasa geçebilirsin.