Şimdi Ara

GSM Operatör Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30TL geçmeyecek şekilde. Her yöne konuşma + sms olan bir pakete geçmeyi düşünüyorum. Minimum 500 dk civarı konuşma süresi gerekiyor. Hangi operatörde hangi paketler var bilgisi olan ?

• ne 30u yahu aveada 19 liraya 2000sms her yone, 2000dk her yone, 1gb internet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

ne 30u yahu aveada 19 liraya 2000sms her yone, 2000dk her yone, 1gb internet var

Bende 19 lira veriyorun ama 500 dk 1000 sms 1 gb internet var senin dedigin hagi paket ?

• quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

quote:

ne 30u yahu aveada 19 liraya 2000sms her yone, 2000dk her yone, 1gb internet var

Bende 19 lira veriyorun ama 500 dk 1000 sms 1 gb internet var senin dedigin hagi paket ?

o arkadaş yanlış söylemiş senin dediğin doğru paket

ayrıca 30TL yede sınırsız internet + dakika + sms paketi vardı avea kampanyaları cidden iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

quote:

neyse biraz karıştırmış olabilirim

• avea genelde çekmiyo diye biliyorum .. turkcelle hiç bulaşma kazıkkk .. vodofone nun tarifelerinden haberim yok ama iyi diyolar bnde geçmeyi düşünüorum .
  • Valla benim paket bana fazla geliyor bile diyebilirim 500 dk artiyor zaten 200 dk falan kaliyor sms desen kullanmiyorum pek fazla whatsapp kullaniyorum 1 gb internette tam geliyor 1 aya.Bugune kadar trkcll kullanicisiydim bu paketi gordum aninda gectim aveaya :D Suan yasadigim yerde gayet iyi cekiyor ama baska yerleri bilemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız arkadaşın varsa genelde onunla mesajlaşıyorsan vodafone kamu ya geç.Kamulularla sınırsız sms ve konuşma var.Tarifeye göre de her yöne 500 1000 dk falan var.
  • Bimcell 6 sn 1 kuruş
  • Avea'nın fiyatlar iyi de kaliteli değil pek. Yıl olmuş 2012 kapalı mekanlarda çekmiyor bazen. Ama öğrenci işidir. Boşver kaliteyi. Durup dururken her yöne 500 sms hangi operatör gönderir?
  • avea'nın 30tl'ye her yöne 500dk+her yöne 2000sms + sınırsız internet (2gb'tan sonra 128kbps) paketini tavsiye ederim, turkcell'i terkettim bu tarife için ve oldukça memnunum
  • Fakir misiniz avea ne la, alın Turkcell faturalı kaç tl geliyorsa ödeyin, zaten arayınca operatör en uygun tarifeye geçiriyor, kazık atmıyorlar

Şaka şaka ucuz arıyorsan en iyisi aveadır
  • AVEA FATURASIZLARDA KAMPANYA FATURASIZ HATTINI FATURALIYA TAŞIYAN VE 1 YIL TAAHHÜD VEREN MÜŞTERİLERİNE 500DK.HERYÖNE 5000SMS SINIRSIZ NET 20 TL SON 25 EYLÜL KATILIM TARİHİ
  • Bimcell
  • quote:

avea mı? dışı seni içi beni yakar arkadaşım.
    300 dakika 18 TL ye diye anlaştık. Faturalar 25-26 TL geliyor. Bir de üstüne üstlük hattımız tarifesi 32,50 TL imiş de onlar bize indirim yapıyorlarmış.
    kontörlü hat aldım. 120 dakikası 9 TL idi. Hiç konuşulmamasına rağmen Eylül ayında 30 TL geldi. Tarifemizin adı kartalcell.
    Sen bi kümese gir, görürsün tarifeyi o zaman. Ekim sonunda 1 yıl taahhüt doluyor. Bimcel e geçeceğim. Ondan memnun olmazsam da kontörlüye geçeceğim. Ne fatura gönderirlerse itiraz hakkın yok.
  • Hocam ben turkcellliyim ve bimcell ciddi ciddi aklımı çeliyor 6sn 1 kuruş bir mesaj 10 kuruş ve de gibi bimcell aveanın alt markasıymış yani çekme olayı avea çekiyorsa bimcell de çekiyor bilmiyorum ama düşünüyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka70izmir

AVEA FATURASIZLARDA KAMPANYA FATURASIZ HATTINI FATURALIYA TAŞIYAN VE 1 YIL TAAHHÜD VEREN MÜŞTERİLERİNE 500DK.HERYÖNE 5000SMS SINIRSIZ NET 20 TL SON 25 EYLÜL KATILIM TARİHİ

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.