Şimdi Ara

GSM HATLI MASAÜSTÜ TELEFON NEREDE BULABİLİRİM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
16.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar para vermeye gerek yok o zaman bir tane takoz işimizi görecektir.
  • Müşteri temsilcisini aradım ses kayıdı aldım..

İşyerimde sabit yerine bunu kullanacağım..Okey mi

Okey

Orjinalden alıntı: AmigaOS

Bunlar FCT olarak geçiyormuş arkadaşlar. Sınırsız tarifelerde FCT kullanmak yasak görünüyor. Ceza ödemeyin sonra.

yok sanmıyorum FTC Cihazıyla Masa üstü telefonun Alakası yoktur.

Cep TEelfonunuzu nasıl kullanıyorsanız onuda kullabilirsiniz dedi.

FCT yi sormadım ama FCT nin mantığı farklı..

Orjinalden alıntı: s.volkan

Müşteri temsilcisini aradım ses kayıdı aldım..

İşyerimde sabit yerine bunu kullanacağım..Okey mi

Okey

Okey Okey Okey Okey Okey

Bunun Tatlısını Ne Zaman Yices.

• Böyle komik bir şirket olmaz

Bugün arandım 4440542 den. Mailinize istisnaden arıyorum dedi. Buyrun dedim..

O kampanyamız bilmem şu tarihtre bitti ve stoklarda yok dedi. Sizi hangi departman aradı dedi. Bende bilmiyorum dedim, acaba dolandırıcılarıkn yapmış olduğu bir oyun olmasın felan filan dedi..

Bende hanımefendi +90542444542 nolu numarada dolandırıcı ne arasın dedim bu bir
    Verdiğiniz hesap numarası için HSBC Bank Avrupa Kurumsal Şubesini aradım hesabın Vodafone A.Ş ye ait olduğunu teyit ettirdim

dedim..

Beyfendi ama yok olmayan telefon nasıl var denilir dedi.

Töbe töbe..

Ses kaydınız yokmu dedim sizin. Var zaten şimdi onu inceleyeceğim dedi. Hangi tarih ve gün dedi cevapladım hepsini. 10 dk sonra size döneceğim dedi

Tam 8 saat oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Böyle komik bir şirket olmaz

Bugün arandım 4440542 den. Mailinize istisnaden arıyorum dedi. Buyrun dedim..

O kampanyamız bilmem şu tarihtre bitti ve stoklarda yok dedi. Sizi hangi departman aradı dedi. Bende bilmiyorum dedim, acaba dolandırıcılarıkn yapmış olduğu bir oyun olmasın felan filan dedi..

Bende hanımefendi +90542444542 nolu numarada dolandırıcı ne arasın dedim bu bir
    Verdiğiniz hesap numarası için HSBC Bank Avrupa Kurumsal Şubesini aradım hesabın Vodafone A.Ş ye ait olduğunu teyit ettirdim

dedim..

Beyfendi ama yok olmayan telefon nasıl var denilir dedi.

Töbe töbe..

Ses kaydınız yokmu dedim sizin. Var zaten şimdi onu inceleyeceğim dedi. Hangi tarih ve gün dedi cevapladım hepsini. 10 dk sonra size döneceğim dedi

Tam 8 saat oldu

bana da atılan mailde stoklarında olmadığı yönündeydi paranı al kurtul volkan

mustafavmms

• Yok abi kurtuluşları yok..

Donanımhaber başta olmak üzere 8 cihana bu işi duyururum..

Serpil Timuray en son kendi elleri ile getirir

Sayın Volkan Başaran,

Havale bilgileriniz kontrol edilmekte olup gerekli işlemler en kısa sürede gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri
  • Dostum öncelikle şunu belirteyim. Umarım Vodafone sorun çıkartmadan ya cihazını yada paranı verir ama mesajların tamamını okuduğumda bi FCT muhabbeti dönmüş. Bu tip GSM hatlarını çalıştıran cihazlar Kendilerini operatöre FCT olarak tanıtır. Bir nevi ikon hat mantığı gibi. Ama birde şöyle bir durum var, operatörler sınırsız konuşma hakkı verdiği tarifelerde FCT kullanımını yasaklıyorlar. Sebebi ise bebek dinlemek için yada bir hoparlör kullanarak iletişimden farklı amaçlarda kullanımını engellemektir. Bahsetmiş olduğunuz Vodafonenun tarifesini incelemedim. Eğer bu telefonu verirken yapmış olduğu kampanyada sınırsız konuşmayıda veriyorsa sanırım şuanda kullanabilirsin diye düşünüyorum. Ancak bu telefonu verirken sınırsız konuşmayla vermiyorsa muhtemelen diğer operatörlerde de olduğu gibi yasaktır ve kullanamazsın.
    Umarım olay senin lehine gelişir

• quote:

Orjinalden alıntı: seizure

Dostum öncelikle şunu belirteyim. Umarım Vodafone sorun çıkartmadan ya cihazını yada paranı verir ama mesajların tamamını okuduğumda bi FCT muhabbeti dönmüş. Bu tip GSM hatlarını çalıştıran cihazlar Kendilerini operatöre FCT olarak tanıtır. Bir nevi ikon hat mantığı gibi. Ama birde şöyle bir durum var, operatörler sınırsız konuşma hakkı verdiği tarifelerde FCT kullanımını yasaklıyorlar. Sebebi ise bebek dinlemek için yada bir hoparlör kullanarak iletişimden farklı amaçlarda kullanımını engellemektir. Bahsetmiş olduğunuz Vodafonenun tarifesini incelemedim. Eğer bu telefonu verirken yapmış olduğu kampanyada sınırsız konuşmayıda veriyorsa sanırım şuanda kullanabilirsin diye düşünüyorum. Ancak bu telefonu verirken sınırsız konuşmayla vermiyorsa muhtemelen diğer operatörlerde de olduğu gibi yasaktır ve kullanamazsın.
    Umarım olay senin lehine gelişir

Bu FCT olayını ben halen anlamadım. İnsanlar iletişim kurmak için telefon kullanır ve ben iletişim ihtiyacım için bu telefonu istedim. Ceplimitsiz tarifesini ha bu telefondan ha cep telefonundan kullanmışım ne farkedecekki.Ki ben zaten durumu söyledim tamam dediler neden sorun olsun şeklinde bir yaklaşım içerisindeler..

Herneyse,

Bugün Vodafone mail attı bana hesabımıza ödeme geçmemiş diye. Bende HSBC bankasını aradım paranın bugün geri iade ettiklerini sölediler.

1 hafta öcne attığım para HESAP ADI YANLIŞ DİYE GERİ GÖNDERİLMİŞ..Bana Vodafone Telekominikasyon A.Ş diye yazın yeter demişlerdi bugün VODAFONE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ A.S olacak dediler

Geri gönderdim 10 dk sonra vodafone aradı. Anlaştık para yatarsa hemen gönderilecekmiş HSBC yine 1 hafta sonra parayı gönderirse bilmiyorum

• Konuşma kaydını koyacam az kaldı

Olmaz bir daha ses kaydı alarım koyarım. Mailler de elimde. Sınırsız tarife herkesle paketi ile kullanacağımı özellikle belirttim ben..

Zaten başka türlü neden kullansınki insanlar..

Bu vodafone enteresan şirket

Ancak en fazla hattı keser
  • s.volkan ben aldım cihazı ancak bu cihazda FCT ye giriyormu girmiyormu onu öğrenemedim. Nasıl öğrenicez bilemiyorumda. Aslında FCT denen cihazlar benim bildiğim kadarıyla santral ve santrale bağlanan cihazlardır. Bu adı üstünde masa telefonu. Bu yönde araştırmalıyız bence. Ama yine kesin bir bilgiye ulaşamadığım için daha kullanamadım telefonu. Ne yapacaz Hayırlısı bakalım.

ayrıca muratoto , eğer cihaz FCT ise hattı kesiyormuş tespit edilirse

Önce kessin sonra kavgaya başlarız

Mailim elimde abi özellikle HERKESLE paketinden bahsettim

ARKADAŞLAR CİHAZ KESİN OLARAK "FCT" DEĞİLDİR.. SES KAYIDI TAMAMEN ALINDI , İSTEDİĞİNİZ TARİFE İLE KULLANABİLİRSİNİZ..FCT KURUMSAL HATLARA VERİLEN SABİT SANTRALE BAĞLANAN CİHAZLARLA YAPILAN BİR OLAY, SİZ GSM HATLI MASA ÜSTÜ EV TELEFONU ALDINIZ VE YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOKTUR DEDİ. CEPSHOPLARDAN BU TARZ BİLGİ VERİLDİĞİNİ YAZMIŞSINIZ AMA KESİNLİKLE YANLIŞ BİLGİ GEREKİRSE HANGİ SHOP OLDUĞUNU SÖYLEYİN BİLGİLENDİRME YAPALIM..

CEP LİMİTSİZ HERKESLE PAKETİ İLE GSM HATLI MASAÜSTÜNDEN DOYA DOYA KONUŞUN VOLKAN BEY DEDİ..

SAOL DEDİM

• hadi gözünaydın
    telefon ne zaman geliyor volkan

Orjinalden alıntı: çok geç

hadi gözünaydın
    telefon ne zaman geliyor volkan

Gönderilmiş diyor kadın

Bugün bekliyorum yarında gelmezse mail atın bize dediler..

Korkum eve göndermeleri , evde kimse yok

• hayırlı olsun s.volkan komutana selam vodafone a devam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.