Şimdi Ara

GSM ARENA SİTESİ YALAN MI? GERÇEK Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birçok kişi bu sitenin yaptığı test sonuçlarına güvenerek telefon tercihleri yapıyor ya da yapacağı tercihleri test sonuçları etkiliyor şimdi size birşey sormak istiyorum

Sony Xpreia SP 2370mAH batarya ile web de 6.18 saat,
    Nokia Lumia 510 1300mAH batarya ile web de 6.13 saat,
    LG G2 3000mAH bataya ile web de 11.22 saat web de gezinti süresi veriyor

tamam işlemci, ekran boyutu kullanılan işletim sistemi fark eder ancak lumia 1300mAH ile neredeyse SP nin 2370mAH lik bataryasına meydan okuyor sizce bu testler yalan mı gerçek mi? bana pek inandırıcı gelmiyor neticede SP 4.6 inç lumia 510 da 4 inç ekrana sahip siz ne dersiniz?

• önemli olan ekran boyut değil malzemesi ve çözünürlüğüdür . işlemcisi ve işletim sistemi de etkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 1 Kasım 2013; 20:11:32 >
  • Telefonub mah degeri degil onemli olan.Iphone 5S' te 1500 mah civari pil var ama 9-10 saat internet ve video performansi sunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilirmi bilmiyorum ama bana göre en güvenilir yöntem ihtiyaca göre cihaz almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4S var arkadaşımda 5 ile aynı yazılım ios7 kullanıyor ekran aynı kasa aynı pil desen belki 100mAh düşüktür ancak şarzından çok şikayetçi
  • gsm arena sitesinin ya da sizin belirttiginiz gibi 9-10 saat web de gezinme yada video oynatmasının mümkün olmadıgını soyledi teori ile pratik anlaşılan birbirini tutmuyor
  • Sp nın sarjı dıgrrlerını tokatlar kullanıcısı olarak tecrube ıle sabıttır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    3 ay önce açıldı
    TARAFSIZ HABER SİTESİ VAR MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SP nin şarjı internet kullanımında s4 mini duos (hoş S4 mini de de aynı batarya var) iphone 5 den daha az gösteriyor nerdeyse lumia 720 ile aynı
  • Yazdıgındansa kullandıgım onemlı benım ıcın

• telefon alacagım kendime en önemli kriter batarya ömrü genel kullanın internet agırlıklı oyun hiç oynamam Sp full şarjla web de kaç saat gezinti saglar?
  • 106 dk wıfıden fılm ızledım ses hoparlörden sms ve mp3 gun ıcınde yarım saatten fazla facebook yınede gece onda eve donsugumde yuzde 23 tu,nexusta fılmı ızlesem bıtmstı kesın.suan spden sarj olarak daha memnun edecek telefon pek yok gıbı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

telefon alacagım kendime en önemli kriter batarya ömrü genel kullanın internet agırlıklı oyun hiç oynamam Sp full şarjla web de kaç saat gezinti saglar?

Xperia sp,z den bıle yuksek bataryası var ve daha kucuk ekranla daha uzun sureler verıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.