Şimdi Ara

GSKİLL RİPJAWS 16 GB (2*8) 3000 MHZ RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #G.Skill Tür #DDR4 Kapasite #16GB Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GSKİLL RİPJAWS 16 GB (2*8) 3000 MHZ RAM

27.12.2021 tarihinde hazır sistemle beraber gelmiştir. Çok çok az kullanılmış direk sökülüp 2*16 takılmıştır. Rafta bekliyordu artık ihtiyaç hiç olmayacağına inanınca satma kararı aldım. Faturası mevcuttur TR garantili Garaj Online ürünüdür. E-Fatura alıcısına hemen iletilecektir. Referanslarıma bakabilirsiniz, ürünlerim her daim temiz ve sorunsuz çıkmıştır. Çok yakın zamanda yaptığım teste ait ekran görsellerini de ekledim. Memtest86 ile detaylı test yaptım.

Kargo alıcıya aittir. Cüzi miktarda pazarlık payı vardır. Her zaman tüm satışlarımı (elden hariç) önce havale sonrasında kargo şeklinde yapıyorum. Tüm referanslarım (elden hariç) bu şekildedir.

Whatsapp kullanıyorum. Pm den daha hızlı telefon numaramdan ulaşabilirsiniz. Gün içerisinde foruma çok aktif olarak bakamıyorum.

Cep: 0535 053 55 55

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.