Şimdi Ara

OMİX X600 GOLD SIFIR GİBİ 8 GB RAM + 64 GB HAFIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 OMİX X600 GOLD SIFIR GİBİ 8 GB RAM + 64 GB HAFIZA

iletişim için lütfen öncelikle cep numaram 0535 053 55 55 i tercih ediniz. Whatsapp kullanıyorum.

Merhaba telefonu geçen sene Teknosadan geçici süre kullanmak için satın almıştım. Asıl ön sipariş yaptığım telefonlarımız gelmemişti. Bir kaç gün kullandım, sonrasında asıl telefonlar geldi ve kutusuna kaldırdım. Yedek telefon olsun düşüncesiyle her ay bir kez evde kutusundan çıkardım hat taktım, az şarjını düşürdüm sonra doldurup yine kutusuna kaldırdım. Son 11 aydır bu şekilde sadece evde kontrol ettim. Arkasına kutu içerisinden ön ve arka çıkan jelatini ilk açtığımda çekmiştim. Çok temiz bir cihaz, sizlerde resimlerden görebilirsiniz. 02.10.2023 tarihinde adıma faturalı. 1 sene daha garantisi mevcut. Mağazada düzenlenen Faturasının aslını göstereceğim ama fotokopisini vereceğim, çünkü tek faturada bu cihazdan 2 adet mevcut. Diğer imei karalayacağım. Cuzi miktarda fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. FİYAT : 5.000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.