Şimdi Ara

GS tv frekansı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GS tv parasız oldu diyorlardı. bi kaç yere baktım frekansı bulmadım. bulabilen arkadaşlar mümkünse yazabilir mi. şimdiden tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa16

GS tv parasız oldu diyorlardı. bi kaç yere baktım frekansı bulmadım. bulabilen arkadaşlar mümkünse yazabilir mi. şimdiden tşk.

Benim teledünya sizin kullandığınız D-Smart ve Uududa yok. Yalnızca Digiturk kullanıcılarına ücretsiz şimdilik. İleride bize ve size ücretsiz olur mu bilmiyorum.
  • hımm anladım. başkan birde artistlik yapıyordu herkese bedava olacak vs.
  • quote:

hımm anladım. başkan birde artistlik yapıyordu herkese bedava olacak vs.

yok şimdilik bize bedava yok. ileride umarım bedava olur.
  • Ağustos ayını bekleyin.
  • quote:

GS tv parasız oldu diyorlardı. bi kaç yere baktım frekansı bulmadım. bulabilen arkadaşlar mümkünse yazabilir mi. şimdiden tşk.

digitürkte parasız oldu:)öncden 4 tlydi o kanal..
  • Merhaba,
    İzlemek için aktif bir Digiturk üyeliğinizin olması gerekmektedir
  • Eutelsat'da Yani Digiturkun Kullandıgı Uyduda Yayın Yapıyor GSTV Suan İçin Türksat'a Gecmesini Bekleyecegiz...
  • inş gecer ya biran once
  • Ucretsiz oldu mu arkadaslar ?
  • ücretsiz ama digitürk abonelerine normal uydu dan takılanlara bişey yok.!
  • Ünal Başkan Bişiler Yapmaya Çalşıo Ama Digitütrkte Ücretsiz Yapması Pek Fazla İlgi Çekmedi Kanalın Türksatta Olması Daha Cazip Olurdu Yani :)
  • GSTV Facebook üzerinden ücretsiz

Ünal Aysal yönetiminin göreve geldikten sonraki ilk vaadi GSTV'yi şifresiz hale getirmekti. Digiturk'te ek ücretle yayın yapan kanalın bu ücretini kaldırarak bu konuda bir adım atılmıştı. Şimdi de internet üzerinden ücretsiz yayın başladı. Galatasaray Facebook resmi sayfası üzerinden şifresiz yayını takip edebilirsiniz. Şu anda sorun var ama gün içinde yayın vardı. Duyurular da yapıldı Facebook'ta ücretsiz yayın başladı diye. Geçici bir uygulama değil yani.

http://www.facebook.com/Galatasaray?sk=app_264477066931197

• Ayrıca Webaslan'ın yaklaşık 10 gün önceki haberine göre Digiturk ile anlaşma sona ermiş ve GSTV tamamen kulüp bünyesine geçmiş. Bu yüzden GSTV Digiturk bünyesindeki stüdyolarını boşaltıp TT Arena'da yeni kurulan stüdyoya taşınmış. Yayınlar buradan devam edecekmiş. Eğer Digiturk ile hiçbir bağ kalmadıysa uyduda ve diğer platformlarda yayının başlaması da yakındır.

http://www.webaslan.com/futbol/gs-tv-arenaya-tasiniyorSXHBQ46227SXQ
  • Oldumu ücretsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.