Bildirim
GS STORE NIKE ÜRÜNLERİ %50 İNDİRİMLİ!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
GS'li arkadaşlar şu ürünü bu fiyata kaçırmasın bence. www.gsstore.org
NIKE GALATASARAY FERMUARLI SWEATSHIRT (SİYAH) AJ1313-010 - Nike Galatasaray Günlük Giyim Ürünleri - GSStorehttps://www.gsstore.org/urun/galatasaray-nike/gunluk-giyim/-574810.html
edit: Mesajı attığımda 149.90'dı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 25 Temmuz 2020; 20:35:24 >
-
Almayın arkadaş, TR'yi rezil eden Türk takımlarına en ufak destekte bulunmayın. Destek oldukça daha da yabancı futbolcuları zengin ediyorlar. Yoksa TR'ye mi gelirler? Ne başarı var ne başka şey. -
bir forma aldım ama sadece arma aşkına -
Seni başarıya götürecek yerlileri getir bakalım görelim,hadi getir Cengiz'i Merih'i Çağlar'ı görelim yabancıdan fazla mı veriyorsun az mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
önceki indirimde bunu aldım ben . Dün sabah geldi . kumaşı kalitesi falan baya iyi . elinize aldınız mı hissediyosunuz direk kumaşın kalitesini falan . düşünen varsa kaçırmasın direk alsınquote:
Orijinalden alıntı: deresay
GS'li arkadaşlar şu ürünü bu fiyata kaçırmasın bence.
https://www.gsstore.org/urun/galatasaray-nike/gunluk-giyim/-574810.html
edit: Mesajı attığımda 149.90'dı. -
Wesley Sneijder'i bedelsiz gönderen, akabinde Belhanda'ya 10m euro verenler bu kulüpte varken asla maddi destekte bulunmam.
Ancak Belhanda'yı kiralık oynatıp, sonrasında gönderen, akabinde bedelsiz olarak Sneijder'ı kadrosuna katan Nice gibi yönetilirsek, her türlü destekte bulunurum. -
Bence bu konunun destek olmayla alakası yok. Fiyatlar gayet iyi. 120-130 TL'ye Nike Sweatshirt bulmak gayet fırsattır. Alan da kendine alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1.79 boy 78 kilo var L-M arası giyiyorum formada ve sweatte ne almalıyım hangi beden önerirsiniz teşekkürler
Daha önceden alan arkadaşlar beden konusunda bilgilerini paylaşırsa çok daha iyi olur, sonra iade etme ile uğraşmayalım. -
Eyw hocam teşekkürler
Sagolun hocam kaptim bi tane
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkürler aldık -
Hayırlı olsun.İçi polarlı mı acaba?
kapşonsuz polar alınır siyah olan. diğerleri alınmaz -
5 yıldır bıraktım tr ligini artık Roma yı tutuyorum
Konuda isin ne o zaman kardesim,
Kurdugun cumleden bize ne?
Napalim biz de mi salalim takimi sen saldin diye
Cildiriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
150 ₺ ye fermuarlı sweatshirt i aldım. Boy 185 kilo 83 m beden aldım.
22 kez şampiyon olmuş 4 yıldızlı şanlı Galatasaray her türlü desteği her zaman hak eder. Boş konuşmalara gerek yok. |
Almayın arkadaş, TR'yi rezil eden Türk takımlarına en ufak destekte bulunmayın. Destek oldukça daha da yabancı futbolcuları zengin ediyorlar. Yoksa TR'ye mi gelirler? Ne başarı var ne başka şey.
|
Wesley Sneijder'i bedelsiz gönderen, akabinde Belhanda'ya 10m euro verenler bu kulüpte varken asla maddi destekte bulunmam.
Ancak Belhanda'yı kiralık oynatıp, sonrasında gönderen, akabinde bedelsiz olarak Sneijder'ı kadrosuna katan Nice gibi yönetilirsek, her türlü destekte bulunurum. |
Konuda isin ne o zaman kardesim,
Kurdugun cumleden bize ne? Napalim biz de mi salalim takimi sen saldin diye Cildiriyorum |
150 liraya takım elbise? %100 poşet mi?
![]() |
Benzer içerikler
- metro market columbia orjinal mı
- bim çiğköfte fiyatı
- atasun optik cam fiyatları
- burger crush
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X