selamlar. ürünü aldım ve elime geçti bir tişört. bedeni olmadı, değişim için gs store'nin belirlediği adrese yolladım, ancak yeni gelecek tişörtün kargo takip numarasını nasıl öğreneceğim bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? nasıl oluyor gs store'da değişim olayında takip meselesi?
güzel yazmışsınızda ayın 1 inde ki siparişim hala kargoya verilmedi site üzerinde mail attım twitterdan yazdım kaale bile almadılar aklınız varsa gsstore den online alışveriş yapmayın kesinlikle
güzel yazmışsınızda ayın 1 inde ki siparişim hala kargoya verilmedi site üzerinde mail attım twitterdan yazdım kaale bile almadılar aklınız varsa gsstore den online alışveriş yapmayın kesinlikle
hocam bilemiyorum ama stok sorunu vardır büyük ihtimalle. Siz twitter'dan bir kez daha yazın geri dönerler :)
gsstore çalışanlarının hepsi fbli olsa , bundan yine kötüsü olamazdı
hocam bilemiyorum ama stok sorunu vardır büyük ihtimalle. Siz twitter'dan bir kez daha yazın geri dönerler :)
twitterdan kaç defa yazdım hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı
twitterdan kaç defa yazdım hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı
Ekimde ortalama sevk süremiz 25 gündü. Mayıs ortalaması 2.4 gün. Bu yoğunlukta 4-6 günde sevkiyat yapılıyor şu an.
Hocam yukarıdaki yazıları twitter'dan kopyaladım. Gs Store yeniden yapılanıyor. Gittikçe iyi bir hale geliyor. Daha iyi olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme