Bildirim
GS NİN UEFA MAÇLARI HANGİ KANALDA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
D zımart kendini zıbart -
ya olamaz ya olamaaazzzzz -
Deplasmanı başka kanal verir. -
DSMART maç yayıları devam etsin diye s.bükreş e para vermesin ? -
justin tv saolsun -
quote:
Orjinalden alıntı: .Deniz..
justin tv saolsun
ne sağolsunu yaw adamların tipi belli olmuyor normal yayının 10 da biri olamaz -
en iyisi gidin alın bi d smart. ben aldım geçen sene rahat ettim. -
gelen yabancı takımların maçlarını ülkelerinde ki açık kanallar verirse oradan da izleyebilirsiniz -
uefa artık demode oldu, izlesen nolur izlmesen neolur? otur türkiye süper ligini izle daha iyi.. -
bugğn hürriyet gazetesinde yazdığına göre uefa kupası maçlarını doğan tv holding diye bir kuruluş verecekmiş...d-smart alanların da yeni bir masrafa girmesi kaçınılmaz olacak.. -
d smart zaten Aydın DOĞAN ın ki. doğan tv holding doğan grubu oluyor. medyada 26 gazetesi bilmem kaç tv si olan bence manasız gruptur kendileri -
Kendi evinizdeki maçlar D-smart deplasmandaki maçlarınız d-smart + o ülkenin yerel kanalı :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X