Şimdi Ara

GS - FB maçının oranları açıklandı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerbahçe 2.55

Beraberlik 3.00

Alt 1.75

Üst 1.60

Karşılıklı gol var 1.45

Karşılıklı gol yok 1.95

• 0 dan 1 10 TL atıcam
  • 1/1 girin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

1/1 girin

Bu maç ya uzatmalara gider yada fb alır. Hatta fbnin alacğını düşünüyorum. Vasluiyi 4-1 le geçip topçular morel kazandı. Bu morelle handikap yaparlar gs ya. Uzatmalara gitsede penaltılarda fb kazanır. Mağlum volkanın penaltı kurtarışlarını herkes biliyor. Daha dün akşam birtane kurtardı. bkz:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=volkan+demirel%27in+penalt%C4%B1dan+gol+yememesi&a=td Yani gs alması imkansız. Ahada buraya yazıyorum maç sonu görüşelim.

• 0 dan 1 beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukdiraz

0 dan 1 beyler

Galatasaray daha önce yaptığı 2 süper kupa maçında sadece 1 ini alabilmiş.
    Fenerbahçe yaptığı 2 süper kupa maçından 2 sinide almış.
    Ayrıyetten aralarındaki son 10 maçta ise 5 ini FB Almış. Sadece 1ini GS 4 Üde berabere bitmiş (Ben söylemiyorum istatistikler söylüyor gir bak)
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3%A7e-Galatasaray_derbisi

• Şu maç istatislik bir maçda değil ama. Fener kendinde değil birincisi ikincisi cok fazla yeni oyuncusu var. O sebepten ortada geçicek bir macı ben frikikle duran topla falan GS alır diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerli birisi olarak gs nın handıkap yapacagını ve macta 1 adet kırmızı kartın olacagını fenerın hazırlık maclarınından aldıgım ızlenımle rahatca söyluyorum ben acıkcası skor oynucam yanı 2 farklı ne bulursam gs ye yazıcam herhalde baya bı yuksek oranlar vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

Fenerli birisi olarak gs nın handıkap yapacagını ve macta 1 adet kırmızı kartın olacagını fenerın hazırlık maclarınından aldıgım ızlenımle rahatca söyluyorum ben acıkcası skor oynucam yanı 2 farklı ne bulursam gs ye yazıcam herhalde baya bı yuksek oranlar vardır

Yanlış düşünüyosun. Fenerbahçe gsyi her zaman yenmiştir. Allah aşkına aralarındaki son 10 maça bak sadece 1 tane gs galibiyeti var. Başka yok. 5 Tanesini FB Almış. Bu maçı fener alır almasada uzatmalara götürüp penaltılarda fb kazanır. Mağlum volkan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

quote:

Fenerli birisi olarak gs nın handıkap yapacagını ve macta 1 adet kırmızı kartın olacagını fenerın hazırlık maclarınından aldıgım ızlenımle rahatca söyluyorum ben acıkcası skor oynucam yanı 2 farklı ne bulursam gs ye yazıcam herhalde baya bı yuksek oranlar vardır

Yanlış düşünüyosun. Fenerbahçe gsyi her zaman yenmiştir. Allah aşkına aralarındaki son 10 maça bak sadece 1 tane gs galibiyeti var. Başka yok. 5 Tanesini FB Almış. Bu maçı fener alır almasada uzatmalara götürüp penaltılarda fb kazanır. Mağlum volkan var.

Ama fener kadikoyde yeniyordu hep ayrica fenerin kadrosu zayifladi gs ise daha da takviye yapti burak oynamayacak bi handikapi o ama fb ve gs nin hazirlik maclarini d smart dan izledim fener de tunelin ucunda ısık yok dunku 3-1 lik mac yaniltmasin alex filan resmen dökülüyor herhalde roket filan takarsa anca cosar gs macinda neyse ben soyledim gs ye vericem diye zaten buyuk maclarin hepsini tutturuyorum bakalim bu sezon ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepiniz yanlış düşünüyosunuz. Favori galatasarayı gösteriyor ama tabikide gsyi gösterecek. Geçen sezon kadroyu baştan aşağı yeniledi. gs fbden güçlümü derseniz orası tartışılır ama fb gs maçlarında fenerin ezici bi üstünlüğü var. En son arenedaki maçta gsye 1.90 veriyordu herkes handikap iy 1ms 1 girdi. 2.90 Orana giren azdı. Tuttur.com'da yorumlar kısmında birçok kişi benle iddalaştı. Maç sonunda hiç biri giripte benle konuşamadı yüzü yok. Maçı 2-1 fener aldı çünkü. Eveligün yine tuttur.com vaslui-fb oynananlara baktığımda nerdeyse %60 %70 millet ms 1 çş 1-0 giriyodu. maç 1-4 bitti. Herşeyi geçtim birçok örnek var şuan hiçbiri aklımda değil fbdeki oyuncuların şu 1-2 hafta morelleri çok yüksek. Galatasarayı buldezor gibi ezecek geçecek demedi demeyin. Ha olurmu olur gs 90+2 de gol atarsa bilmem ama normal şartlarda fb gsye kolay kolay maç vermez !! Verirse dünyada olağanüstü futbol süprizinin en önemli örneği olur.

• quote:

quote:

quote:

Ama fener kadikoyde yeniyordu hep ayrica fenerin kadrosu zayifladi gs ise daha da takviye yapti burak oynamayacak bi handikapi o ama fb ve gs nin hazirlik maclarini d smart dan izledim fener de tunelin ucunda ısık yok dunku 3-1 lik mac yaniltmasin alex filan resmen dökülüyor herhalde roket filan takarsa anca cosar gs macinda neyse ben soyledim gs ye vericem diye zaten buyuk maclarin hepsini tutturuyorum bakalim bu sezon ne olacak

Yoo iyi hatırla ali samiyen yıkılacağı son zamanlar fener gsnin evinde yendi gsyi. Arenadaki ilk maçı hatırla 55.000 Gs taraftarının önünde ilk derbiyi kim kazandı ? Yine süper finalde arenadki derbiyi kim kazandı ? Evindeki yendiği birçok maçı saymıyorum bile . Sadece son 2 Yıl içerinsinde olan maçlar bunlar. Bence bu maç uzatmaya gidecek ama sen yine kendin bilirsin. GSnin güçlü bir ekibi var. Ama fenere dişi geçirtirmi bilinmez. İy 1 Düşünebilir ama maç sonucu 1 olması çok düşük bi ihtimal.

• BU MAÇ ÜST KG VAR BANKO OLUR AYRICA MS 1 BENCE OLAR
  • yanı yorumu yapanlara soruyorum kacınızda d smart var ? ben evde ıkı takımında butun hazırlık maclarını ızledım kadrolar da ortada sız ıllakı şapkadan tavşan cıksın ıstıyorsunuz ,fener son macında resmen döküldü volkan o penaltıyı cıkarmasa o macı da döndüremezdı vaslıu penaltıyı kacırınca dagıldı zaten,sonucta mac derbi olabılır ama gecen seneyle kıyaslamayın parayı veren düdüğü çalar fener emreyı gönderdi büyük hata yaptı neyse mactan sonra görürsünüz kim haklı bu macı handıkapla gs alır
  • Tgs 0-1 gol

0-2Ç.
  • fenerin şmpiyonlar ligi play of maçı var bu maça asılması pek önemli olmamalı.ayrıca bu maçı alana 3 trilyon para verilecek daha fakir olan takım GS OLDUNA GÖRE gs yenmeli.benim tahminim 2-3 gol
  • Direk 1 oyna kazan:)
  • Direk 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yoo iyi hatırla ali samiyen yıkılacağı son zamanlar fener gsnin evinde yendi gsyi. Arenadaki ilk maçı hatırla 55.000 Gs taraftarının önünde ilk derbiyi kim kazandı ? Yine süper finalde arenadki derbiyi kim kazandı ? Evindeki yendiği birçok maçı saymıyorum bile . Sadece son 2 Yıl içerinsinde olan maçlar bunlar. Bence bu maç uzatmaya gidecek ama sen yine kendin bilirsin. GSnin güçlü bir ekibi var. Ama fenere dişi geçirtirmi bilinmez. İy 1 Düşünebilir ama maç sonucu 1 olması çok düşük bi ihtimal.

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 5 Şubat 2021; 18:43:1 >

• iddaada tek maç oynayabiliyor muyuz derbiyi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.