Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 12 Nisan 2009 Pazar günü oynanacak olan Turkcell Süper Lig 27. hafta karşılaşmasının biletleri 8 Nisan 2009 Çarşamba günü, saat 10:00'da tüm Biletix gişelerinden satışa sunulacak.
Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları Numaralı Grup 1: 250 TL Numaralı Grup 2: 200 TL Kapalı Alt Grup 1: 275 TL Kapalı Alt Grup 2: 225 TL Yeni Açık Alt: 60 TL Yeni Açık Üst: 60 TL Eski Açık: 60 YTL
Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları Numaralı Grup 1: 237 TL Numaralı Grup 2: 187 TL Kapalı Alt Grup 1: 262 TL Kapalı Alt Grup 2: 212 TL Yeni Açık Alt: 53 TL Yeni Açık Üst: 53 TL Eski Açık: 53 TL
biletler yarın yani çarşamba günü çıkıyor.. bilet fiyatları normal.. yavaştan yavaştan fiyatları yükseltmeleri gerek artık. fenerin en kötü maçında bile biletler 60 liradan gidiyor. yeni stad gelince kriz faln kalmıcak inşallah :)
Maça gidecek bilet alacak olanlar var mı .. İnternetten almaya çalışacaklar var mı ? Biletix'in Özel Adresleri oluyor daha hızlı çalışıyor sistem. Eğer link bulursanız yarın buradan paylaşırsanız sevinirim.. Bol Şanslar
sen sanırım gs ın biletten sorumlu yöneticicisin.biletler pahalı.umarım 2 takımda berabere kalırda şampiyonluktan düşer.böylece biletler düşer.bilet fiyatlarının ucuz olması sebebiyle bu sene sivası destekliyorum.
galatasaray köklü kulüptür büyük kluptür sivasspor gibi 5-10 liraya bilet mi satıcaklar ?? her futbolcunun bir değeri vardır. sivassporlu futbolcuların parası 5-10 liradan çıkar gs'lı futbolcular öyle değil milan baros lincoln bunlar dünyanın seyrettiği hayran olduğu futbolculardır.. bunların parasını nası çkaracaklar 5-10 liraya bilet satarak.. fenerbahçenin en kötü maç bileti 66 lira diyorum.. bu maç dünyanın en önemli derbisi 60 milyonun nesi pahalı .. sen karaborsa fiyatları duyma o zaman
Bizim buralarda ben 80 liraya hamburg maçına bulmuştum karaborsa Ama umarım bilet kalır da alırım
fener maçlarının havası ayrıdır yalnız bu macta karaborsalar uçar .. zaten yenemezsek lig biter bizim için diğer maçlar pek talep olmaz. yoğunluk hat safhada olacak. herkes emre'yi bekliyor
quote:
Orjinalden alıntı: oyunmaynağı
galatasaray köklü kulüptür büyük kluptür sivasspor gibi 5-10 liraya bilet mi satıcaklar ?? her futbolcunun bir değeri vardır. sivassporlu futbolcuların parası 5-10 liradan çıkar gs'lı futbolcular öyle değil milan baros lincoln bunlar dünyanın seyrettiği hayran olduğu futbolculardır.. bunların parasını nası çkaracaklar 5-10 liraya bilet satarak.. fenerbahçenin en kötü maç bileti 66 lira diyorum.. bu maç dünyanın en önemli derbisi 60 milyonun nesi pahalı .. sen karaborsa fiyatları duyma o zaman
tabikide bundan dolayı biletler pahalı.. bence çok normal fiyatlar carlos 4milyon euro baros yıllık 4 milyon euro hadi 5 lira yapta biletleri öde bu paraları kaldı ki 2 adamla bitmiyor takım..
sen sanırım gs ın biletten sorumlu yöneticicisin.biletler pahalı.umarım 2 takımda berabere kalırda şampiyonluktan düşer.böylece biletler düşer.bilet fiyatlarının ucuz olması sebebiyle bu sene sivası destekliyorum.
Mantığa bak mantığa...
kişi başı 5 bilet karaborsacılar bayram edicek
ya şu bu değilde bizim biletlerimizi adi biletix satmasa keşki. ne kadar bilet varsa karaborsaya veriyorlar prim kazanıyorlar üzerinden. Allah belalarını versin ama bi adam akıllı bilet alamıyoruz.
taraftar kartı uygulaması gelince rahat ederiz
quote:
Orjinalden alıntı: lClair
kişi başı 5 bilet karaborsacılar bayram edicek
evet ya benimde şimdi haberim oldu 2 bilet sanıyordum 5 miş
bi aksilik çıkmazsa elimde 4 bilet olacak yarın eski açıktan.1 i benim.3 ü kimin kısmetineyse
quote:
Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius
bi aksilik çıkmazsa elimde 4 bilet olacak yarın eski açıktan.1 i benim.3 ü kimin kısmetineyse
Turuncu borsacılık mı yapacaksın yoksa?
sadece yeni acik alt biletleri kalmis bilginize
yok furkan ya eşe dosta tanıdığa falan benim kadar lanet eden yoktur borsacılara şu dünyada gece 3 te capacity/bakırköyde başlayan turumuzda sıranın en önündeydik.10 a doğru heyecanlı bekleyiş var tabii.borsacılar da geldi şekil yapmaya başladılar.5 eski açık aldık sonra 20 bileti borsacılar aldı klavye altına attı gişede ki eleman.malum eski açık bitti.5 6 kişi de yeni üst aldı onlarda bitti.numaralı çıkmadan bitti.falan filan yani her zman ki şeyler oldu. şayet eski açık bulan arkadaş varsa değerini bilsin gitsin maçını izlesin.yeni üst bulanda şükretsin.yeni altı bulamayan var arkadaş.
fb en ucuz 60 tl
Bütün biletler çıkar çıkmaz tükenmiş
quote:
Orjinalden alıntı: teknocel
istanbul büyükşehir belediyeyi destekle ozaman biletleri 1tl dir heralde belkide bedava bile girersin olimpiyat stadına
her derbide olduğu gibi yine tekrarlamak istiyorum : "ALLAH BELANI VERSİN BILETIX!!!!"