http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=759YUobWIiQ Gif Yapmaktan anlayanlar 25.57 ile 26.05 Arası için şöyle 10 numara bir Gif yapabilir mi... Muslera-Drogba-Melo Ardarda Şovu
Bu arada parçalı formaya siyah şort daha iyi gidiyor gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Biride Hamit'in Drogbanın kafasına vurduğu yeri gif yapsın. Sonra Drogba reyiz köşeye çekiyo Hamiti kameraları eliyle kapatıyo
quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı /> buyrun Eline sağlık hacı çok iyi Sanırım biraz daha küçük boyutta olsa daha akıcı olurdu
Şu Melo ve Muslera'nın hırsı, ayrıca Sneijder'in isteğine hayranım.. Bütün takım bu denli hırslı oynasa ne olur bilemiyorum..
quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı Önemli değil beyler Senin yapman biraz değişik olmuş. Eline sağlık.
quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı Önemli değil beyler Senin yapman biraz değişik olmuş. Eline sağlık. baktım kimse yapmıyor ben yaptım sorun değil o kadar fanatik olmaya gerek yok komik mi evet bende güldüm
quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı Önemli değil beyler Senin yapman biraz değişik olmuş. Eline sağlık. baktım kimse yapmıyor ben yaptım sorun değil o kadar fanatik olmaya gerek yok komik mi evet bende güldüm
quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı Önemli değil beyler Senin yapman biraz değişik olmuş. Eline sağlık. baktım kimse yapmıyor ben yaptım sorun değil o kadar fanatik olmaya gerek yok komik mi evet bende güldüm Sayende iyi güldüm bugün ya
quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: FenereSevdalı Önemli değil beyler Senin yapman biraz değişik olmuş. Eline sağlık. baktım kimse yapmıyor ben yaptım sorun değil o kadar fanatik olmaya gerek yok komik mi evet bende güldüm eyvallah bilader emeğine sağlık. fanatik olmamak güzeldir.