Şimdi Ara

GS ENDÜSTRİ - İTÜ İŞLETME - BOUN MAT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Balkanmemess atacak bi cikolatamiz vardi onu da elimizden aldilar 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam econ için işe yaramayacak kasıntı math dersleri yerine rahat bölüm olan işletme müh artı econ çap vs. bana çok daha makul geldi. Bir math bölümündeki kaç tane ders doğrudan econ ille ilişkilidir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

Micro theory full applied econ (calculus+analysis), ya da genelin aklında canlanan o finans/trading/quantlik olayi korkunc agir bir istatistik, buyuk makro modeller time series vs iyi diff gerektiriyor. Ug econ ile grad school arasında cok ciddi bir matematiksel seviye farki var, bold claim ama ug i mathta alan adam daha iyi bir ekonomist (akademik anlamda) olur.

Ha topoloji, diff geometry, group theory filan hicbir isine yaramaz ama vizyon diyelim

Anladım. Akademik düşünen için oldukça avantajlı olabilir

Aynen, yoksa boun iibf mezunlarinin yarisi gibi hayatı deterjan veya kutu kola satmaya adamak gibi fikirler varsa çapı filan bosverip direkt itu işletme yazip sakinxe mezun olmak lazim

Aynı fikirdeyim

post doc olur mu bilemiyorum ama en kötü bir master hatta phd yapmak istiyorum su anlik belki gecici bi hevestir ayrıca boundaki hocalardan olursa daha iyi referans olur gibi geldi itüye kıyasla

• yltyy kullanıcısına yanıt
    Vaktiniz var hocam araştırın. Mümkünse tanıtım günlerine gidin

Yanlış bölümü seçmişiz  

• Bu itü işletmede neden thermodynamics tarzı dersler var seçmeli olarak

• @Mithrandir. Hocam hangi bölümü tercih etmeliyim sizce

• Usta siz neden böylesiniz nerede küçümsedim ben yazılımı regl olmuş gibi trip atmayın a

• çapa tıbba giremezsin zaten

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

farketmez

Hocam bana gs endüstri - itü işletme hangisini tercih etmeliyim dersen KESİNLİKLE itü işletme derdim. GS çok iyi okul olsa da mühendislikleri o kadar iyi değil, top 6 kıyasla. itü işletme senede 100 mezun vermesine rağmen iş ilanlarında bile görebileceğin bir bölüm, repütasyonu çok iyi. Ben 2'sinin aynı seviyede bile olduğunu düşünmüyorum. AMA ekonomici olmak için her 2si de ne kadar mantıklı onu bilmiyorum. Bizim bölümden mezun olup finansa kayan arkadaşlarım var ama dediğim gibi ne kadar mantıklı soru işareti.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

hocam itü işletme daha çok hangi alana yönelik bir bölüm

hocam açık ara en geniş alana sahip bölümlerden birisi diyebiliriz. marketing, growth, finans, hr, hr analitiği, satış, customer experience, iş analisti, data analisti bu rollerin hepsinde çalışan arkadaşlarım var. bir şirketteki hemen hemen her rolde çalışabilirsin yöneleceğin alana göre. ayrıca çok fazla farklı sektörde de çalışma imkanın var. çok fazla departman x çok fazla sektör olarak düşününce önünde sınırsız seçeneğin olabiliyor.

• boğaziçi matematik. mantıklı birinin önereceği tek yer bura bu üçü arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Rayy -- 28 Temmuz 2024; 17:58:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

neden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.