Şimdi Ara

GS'de yabancılar serbest kaldı. (SON DAKİKA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray'da futbolculara verilen çeklerin karşılıksız çıkmasının şoku sürüyor. Yabancı futbolcular, alacaklarını 90 günü içinde tahsil edemediği için serbest kalmış durumda.
    28 Aralık 2005 22:15

KARŞILIKSIZ ÇEK SKANDALI SONRASINDA GÖZLER GERETS'TE
    Gerets Türkiye'ye dönecek mi?
    Galatasaray'da futbolculara verilen çeklerin karşılıksız çıkması şok etkisi yarattı. Yabancı futbolculara serbest kalma hakkı doğarken Gerets'in gelmeme ihtimali var...

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun futbolculara kestikleri çeklerin karşılıksız çıkması camiayı derinden sarstı. Yabancı futbolcular içinde (Mondragon hariç, yönetim bunu Mondragon'a ödeme yaptığını gizliyor) yabancı futbolcuların Galatasaray'a dönmeme hakkı doğdruğu belirtiliyor.

DÖNMEME HAKKI DOĞDU!

Şu anda Galatasaray yabancı futbolcuların içinde alacaklarını 90 gün içinde alamadıkları için serbest kalma hakkı doğduğunu belirten kulübe yakın çevreler ancak böyle bir şeye futbolcu ve manejerleri karar verise olacak. Hatırlatmak gerekir ki daha önce Ribery'de de aynı gelişmeler yaşanmıştı. Galatasaray'da Thomas, Song, Saido, İliç ve Hainz gibi oyuncular bulunuyor.

GÖZLER GERETS'E ÇEVRİLDİ!

Galatasaray'a yakın kaynaklar yabancı oyuncular için, "İsterlerse, artniyetli olurlarsa bunu kullanırlar ve Galatasaray'a dönmeyebilir. Ama bu hakkı kullanmaya niyetli değiller. Asıl tehlike Galatasaray Teknik Direkktörü Gerets'de." diye konuşuyorlar.

Gerets ödeme yapılmamasından dolayı son derece rahatsız olduğunu belirten aynı çevreler, "Gerets, Belçika'dan gönderdiği habere göre gelmemesi sözkonusu. Gerets büyük bir olasılıkla yönetime ihtar çekecek, belki çalışmalara katılmayacak belki de gelmeyecek." diyorlar...

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=129451

• her ne kadar beşiktaşlı olsam da üzülüyorum

inşallah futblcular adam gibi adamdır da satmazlar takımı

aslında satmak mı denir orası da meçhul 3 ay para alamamak en basit işte bile istifa etmek için sebeptir ki üst düzey futbolcular için 1 ay para alamama bile rahatsızlık verir

hayırlısı olsun allah gs nin yardımcısı olsun
  • hepsi çeksin gitsin abi..zaten ligin ne oldugu belli..oynatalım pafdaki oyuncuları en azından milli takımımıza faydamız olur..bi boq olmaz bu yönetimden takımdan..
  • Valla düşündükçe aklıma ilginç senaryolar geliyor.

Kulübün kapısına kilit vurulurken çekilmiş fotoların basıldığı t-shirtler veya gs'!yi aziz yıldırımın satın alması...

Baya güldüm bu gece yaw... Tabi türk futbolu adına ağlanılacak bir durum o da ayrı bir konu...
  • azizin kara paraları mektebi sultaniden çıkmış bu büyük camiayı satın almaya yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 28 Aralık 2005 23:56:10 >
  • galatasarayı bu hale düşürünlere
  • Valla o kadar bilemem ama isterse alır bunu hepiniz biliyorsunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi ne diim bukadarıda fazla ama..karizma yerle bir olr walla.bole bi durumu bi Fenerli olarak ben bile istemem.
  • hikaye bunlar 1 hafta sonra herşey normale döner..
  • Canaydın varken herşey olur valla

Zati belliydi.PAF larla oynayalım daha iyi
  • ya bu 90 günün son günü dün müydü amma sallıyolar ya!! ayrıca gizleniyor ama mutlaka yabacılara ödeme yapılmıştır..
  • gs büyük bir camia, umarım bu kötü günleri atlatırlar
  • yazık. gs camiasını canaydın ve ekibine esir ettiler. bir Fenerbahçeli olarak bu duruma çok üzülüyorum.
  • Esasında gs bu duruma birden düşmedi.Bağıra bağıra bu olaylar geldi.4 sene şampiyonluk uefa ve süper kupa zamanında yapılan harcamalar,borçlar altından kalkılamaz hale geldi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaDaVRa_ -- 29 Aralık 2005 2:59:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

azizin kara paraları mektebi sultaniden çıkmış bu büyük camiayı satın almaya yetmez

• azizin parası da alamaz herhalde o kadarda değil gsliler kenetlenir zengin adamlar vardır herhalde galatasaraydada.
  • Bu haber büyük ihtimalle fostur. (Serbest kaldıkları).

Ribery olayından sonra, GS yönetimi bu kadarda aptalık yapmaz diye düşünüyorum.
  • herşey paramı yaw nebiçim adam bunlar önce top oynasınlar sonra parayı düşünsünler ama futbolcular önce para sonra top diyor inşallah Gs atlatır bu kırizi Bi TS li olarak üzüldüm vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bu haber büyük ihtimalle fostur. (Serbest kaldıkları).

Ribery olayından sonra, GS yönetimi bu kadarda aptalık yapmaz diye düşünüyorum.

Duman olmayan yerden ateş çıkmaz hocam. Galatasarıyımızı bu hallere düşürenler utansın. Türkiye lignin renkli takımlarından biri borç batağında yazık. Halbuki bu borcu ödeyecek elinde mal var ama sattırmıyorlar. Ne yi bekilyorlar devletmi ödesin borçlarını. Sat kadeşim yerini öde borcunu daha ne bekliyorsun.
  • 5 senden beri sırtını devlete dayadı gidiyo zaten,ne borcalarını ödüyo nede futbolcu paralarını devlet arka cıkmasa şimdi kapanmıştı veya batmıştı gs.ha bu durumda olmasına bende üzülüyorum zaten 3 kuruşluk ligde kendi kendimizi kandırıyoruz öyle değilmigs ın bu halde olmasının sorumluları faruk süren başta olmak üzere,cansun ve devralıpta beceremeyen canaydın,uefa kupası ve super kupayı aldıkları zaman uefadan aldıkları paraları cebe indirdiler,devletten aldıklarını cebe indirdiler,kulubün başkanı bile çaldı çırptı gsden şimdi bu rezil duruma geldiler çok yazık!!!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.