Şimdi Ara

GS Bonus’tan 35TL hoş geldin bonusu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Ocak 2012'ye kadar kartını al 20TL, tek seferde 50TL alışveriş yap 15TL bonus kazan!
    http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=1313

15 Aralık 2011 – 31 Ocak 2012 tarihleri arasında yeni yaratılacak GS Bonus kartlara 20 TL ve daha sonra bu kartların bonus üye işyerlerinde yapacakları tek seferde 50 TL alışverişe 15 TL bonus verilecektir.

Kampanya detayları:

Kampanyaya 15 Aralık 2011 – 31 Ocak 2012 tarihleri arasında oluşturulmuş yeni GS Bonus kartlar ve bu kartlar ile tek seferde Bonus üyelerinde yapılacak 50 TL ve üzeri işlemler dahildir.
    Kampanya kart bazındadır.
    Asıl ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
    Kampanya dahilinde 50 TL ve üzerindeki sadece tek bir işlemden 15TL bonus kazanımı olacaktır. Kampanya dahilinde bir kart en fazla 35 TL bonus kazanabilecektir.
    Kampanya dahilinde kazanılan bonuslar 15 Şubat 2012 gününe kadar ilgili kartlara "GS HOSGELDIN KMP" ekstre açıklaması ile yüklenecektir.
    Peşin, Taksit ve TK işlemleri kampanyaya dahildir.
    Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

alınır mı beyler, ne dersiniz?

• GS Bonus un 49.49 TL kart ücreti var. Ve ilk ekstrede yansır.

Kısaca sıcak fırsat değil bence alınmaz.

Garanti'nin oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

GS Bonus un 49.49 TL kart ücreti var. Ve ilk ekstrede yansır.

Garanti'nin oyunları

bence zaten gs bonus almayı düşünenler için güzel bi fırsat.
  • Evet herkes için değil ama GS'li ler için iyi fırsat,geçen hafta ünal aysal bir röportajında 1milyon gs bonus card hedefinden bahsetmişti.ben de dahil bir kaç arkadaşım almayı düşünüyorduk,bu şekilde ilk yılı finanse etmiş oluruz.ayrıca gs paracard da da aynı bonuslar var galiba, eğer paracard ın diğer kampanyası da devam ediyorsa yeni yılda(kuruşlar sizin olsun kampanyası) o da düşünülebilir...

not:bence konu GALATASARAY başlığına da açılmalı,asıl orası için sıcak bir fırsat.
  • Bir kere tt arenaya gitmek isteyen her galatasaraylının alması gerekiyor. Çünkü biletler ilk 2 gün sadece gs bonusa açılıyor, 3. günde geriye en az 200 tllik biletler kalıyor zaten O yüzden almak elzem, almazsan sadece bir bilette(mesela 50 tl kale arkası yerine 200 tl kapalı üst) kart ücretinin 3 katını ödemek zorunda kalıyorsun. Ben garantiden nefret ettiğim ve kesinlikle bulaşmak istemediğim için kartı arkadaşa aldırmaya çalışıyom Şimdi bu fırsatı da söyliyim belki ikna olur bu sefer.. Tek kartla bir maçta en fazla 2 bilet alma hakkı var bu arada, bu zorunluluklar sayesinde gs bonus kart bayağı sattırılacak ama bence taraftarı bankaya zorla .üzdürmek hiç hoş değil

• Aralık ayı başında Garanti GS Bonus Gold kart almıştım dolayısıyla beni kapsamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

GS Bonus un 49.49 TL kart ücreti var. Ve ilk ekstrede yansır.

Garanti'nin oyunları

tamda bunu soracaktım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Bonus Kart ile bilet almak ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hastahane olarak medical park'ı ve kargo olarak yurtiçi kargoyu kullanıyorsanız almanızı öneririm. hastahanede %20, kargoda %25 indirim var.
    yani medical parka ilk gidişinizde amorti ediyor yıllık ücret.
  • Valla ne zamandan bu yana niyetleniyordum. Kaptım 1 tane :) İyi geldi dolaylı yoldan 49' un 35 ini almış olucam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.