Şimdi Ara

Gs-Bjk macinda anlamsiz bakistigim kiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kizi ilk defa gördüm hemen yanimda oturuyodu arkadasiyla maci izliyodu arkadasida kiz bekde kankamla izliyodum maci bakiyo goz goze geliyoruz arkadas bile kiz seni kesiyo felan diyo gs gol atti 1-0 oldu arkadasla seviniyoruz felan kiz birden sarildi gool diye bagirdi kiza ters bi bakis attim kiz oturdu yerine iy bitti sigara icmeye ciktik arkl kizda pesimizden geldi azcik diaarda durdu ama gozleri bendeydi 2 yari gol yedik arkadasa dondum bisiler soledim kizda cok kotu oldu ya dedi arkadasina dedi sandim felan asil olay ise calisani cagirip 4 tane kola alabilirmiyiz dedi (2 kisiler) kola geldi kiz alin benim ikramim dedi ben sinirlendim kolalar getireni cagirdim 2 sini geri verdim gerek yok dedim sojra 22 oldu mac ben sinirlendim sigara icmeye ciktim cepte skpr tahmini var 3-2 gs alcak (eski konulara bakin:-) neyse ciktim sigara yaktim kizda geldi hic bisi demeden,sigara verdim agzina koydu yaktim ve merak etme tutucak dedi (kiz kuponu gormedi :( nerdem bilcek turup tutmicani veya oynadigimi sigarayi sondurdum iceri grctm 90+1 de gol attik 3-2 oldu kiza dondum guluyodu montu kaptigim gibi aşşa kaçtim ve hala neydi o diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu dorduncu dımı hacı arka arkaya konu neyse eger cıddı ısen o kız senın kaderın gıt bul ve öl
    anlamıstır ıddıa oynadıgını yada baska bırsey ıma etmıstır tutacak derken ne bılıyım mıstık bırseyler arama
  • maca bakısmaya mı gıdıyon senın gıbı taraftar olmaz olsun

• Kızdan kaçan DH'li, vay be bu günleri de mi görecektim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Kızdan kaçan DH'li, vay be bu günleri de mi görecektim..

1.90 boyunda kaslı ve zengin DH'lilerin çirkin kızlarla işi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Kızdan kaçan DH'li, vay be bu günleri de mi görecektim..

1.90 boyunda kaslı ve zengin DH'lilerin çirkin kızlarla işi olmaz.

ulan hep böyle diyorsunuz altından

Gs-Bjk macinda anlamsiz bakistigim kiz

çıkıyor....

• DH Mankenlik Ajansı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde o kızla konuşman, kızın sana yüz vermemesi sonra da buraya gelip tavsiye alman lazımdı. Dh'ye bir şeyler olmuş arkadaş. Dün akşamdan beri bu üçüncü gariplik.

Dün akşam Ceyda Ateş konusuna yazdığım.

quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Burayı yıkarlar diyecektim ama neredeyse 20 dakika olmuş konu açılalı, tık yok. Akşam başka bir konuda da fight club öneren çıkmadı. Ne oluyor yav dh'ye?

Kendine gel dh, özüne dön
  • Kiz rüyalarima girdi

Bizim evin onunde arkadaslarla sigara icerken gordum kovalamaya basladi ve sonrq sigara kagit oldu beni bull yaziyodu korkudan annemleri uyandirdim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverJames

Kiz rüyalarima girdi

Bizim evin onunde arkadaslarla sigara icerken gordum kovalamaya basladi ve sonrq sigara kagit oldu beni bull yaziyodu korkudan annemleri uyandirdim :(

durum kötü kader(ateş) seni çağırıyor..
  • quote:

Kiz rüyalarima girdi

sen kızı reddet sonrada rüyalan, beter ol DH li...
  • Beyler ciddiyim maçı izlediğim yere gitcem (yer ayırtılıyodu) ismi vardır herhalde :(
  • Vay be mìllet ínanmıs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

Vay be mìllet ínanmıs.

Hayırdır gardaş niye yalan atayım

istersen kupon resminide paylaşabilirim
  • quote:

Kizi ilk defa gördüm hemen yanimda oturuyodu arkadasiyla maci izliyodu arkadasida kiz bekde kankamla izliyodum maci bakiyo goz goze geliyoruz arkadas bile kiz seni kesiyo felan diyo gs gol atti 1-0 oldu arkadasla seviniyoruz felan kiz birden sarildi gool diye bagirdi kiza ters bi bakis attim kiz oturdu yerine iy bitti sigara icmeye ciktik arkl kizda pesimizden geldi azcik diaarda durdu ama gozleri bendeydi 2 yari gol yedik arkadasa dondum bisiler soledim kizda cok kotu oldu ya dedi arkadasina dedi sandim felan asil olay ise calisani cagirip 4 tane kola alabilirmiyiz dedi (2 kisiler) kola geldi kiz alin benim ikramim dedi ben sinirlendim kolalar getireni cagirdim 2 sini geri verdim gerek yok dedim sojra 22 oldu mac ben sinirlendim sigara icmeye ciktim cepte skpr tahmini var 3-2 gs alcak (eski konulara bakin:-) neyse ciktim sigara yaktim kizda geldi hic bisi demeden,sigara verdim agzina koydu yaktim ve merak etme tutucak dedi (kiz kuponu gormedi :( nerdem bilcek turup tutmicani veya oynadigimi sigarayi sondurdum iceri grctm 90+1 de gol attik 3-2 oldu kiza dondum guluyodu montu kaptigim gibi aşşa kaçtim ve hala neydi o diye dusunuyorum

birader sende amma safmışsın ha
    kız boynuna sarılıyor sen kızı ittiriyorsun, bu kadar olay içinde kupona takılmışsın birtek. o da ayrı bi konu
    Kızın yerinde olsam tokadı patlatırdım en okkalı yerine

• Gardaş kusura bakma ama sanki biraz enayilik var sende. Millet maça gider aval aval güzel kızlara bakar, hatta lig tv bile maçlarda kızları gösterir durur sen kızı itersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

Vay be mìllet ínanmıs.

Hayırdır gardaş niye yalan atayım

istersen kupon resminide paylaşabilirim

Hayırdır gardaş
    Hayırdır gardaş
    Hayırdır gardaş
    Hayırdır gardaş
    Hayırdır gardaş
    Hayırdır gardaş
  • Hikaye çok serin.
  • Daha dün "Nefes alsın yeter" diyen adam şimdi bulmuş da atar yapıyor.
  • Sallama ziyaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.