Şimdi Ara

Gs 1200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu motor 2. el olarak alınabilirmi yani sorun çıkartırmı

• Ciddi soru mu şaka mı anlamadım ama kısaca bilgi vereyim;
    Çok zorlanmamış yani sağı suyu zamanında konulmuş darbe almamış bir boxer motor sizi kolay kolay üzmez. Yurtdışında denildiği gibi 100.000 km'de rodajı tamamlanan bir makinadan bahsediyoruz.
    Bunun dışında elektroniği ve yakıt pompası 2008 öncesi biraz sorunluydu ancak 2008 ve sonrası modellerde hem makyaj hemde teknik iyileştirmeye gidildi(motora 5 hp güç ilave edildi)
    Kısacası dünyanın kabul edilen teknik tarafı en güçlü ve en çok satan motorundan bahsediyoruz. Mühendisliğe saygı duymak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina

Ciddi soru mu şaka mı anlamadım ama kısaca bilgi vereyim;
    Çok zorlanmamış yani sağı suyu zamanında konulmuş darbe almamış bir boxer motor sizi kolay kolay üzmez. Yurtdışında denildiği gibi 100.000 km'de rodajı tamamlanan bir makinadan bahsediyoruz.
    Bunun dışında elektroniği ve yakıt pompası 2008 öncesi biraz sorunluydu ancak 2008 ve sonrası modellerde hem makyaj hemde teknik iyileştirmeye gidildi(motora 5 hp güç ilave edildi)
    Kısacası dünyanın kabul edilen teknik tarafı en güçlü ve en çok satan motorundan bahsediyoruz. Mühendisliğe saygı duymak lazım.

karantina öncelikle cevabın için tşkler.Evet bu yaz bu motordan almayı planlıyorum ama çevremden duyduklarım elektronik aksamda bi kaç sorun varmış bunların kronik olarak garanti dışı böyle bir motor almak mantıklımıdır

• temiz kullanıldığı sürece 10. eline kadar alabileceğin bir motor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.