Aslında gruba başka eleman aramıyorum ama senin yeteneklerin baya uygun istersen gruba girebilirsin. Karakter adım Önal Er
Mesaj attım
Konuyu bir ara güncellemek lazım da üşeniyorum..
~\\DeaTh~EaTeRs//~
~Üye aranıyor~
Geri Vokal/Dansçı/ElektroGitar/BasGitar/Baterist Alakalı yetenekler 5 yıldız olmalı.
İstanbulda bir HM grubudur...Şimdi sonuncu sırada gözüktüğüne bakmayın ben orjinal gurbumu bir takım sebeplerden dolayı kapatıp yeni bir grup kurdum o yüzden.. eğer sağlam üyeler bulunrusa 2. konserde ilk 5000 deyiz sonra dünya turuna çıkar ve ilk 100 e gireriz ;)
Bana ulaşın(karakter adı)=Özkan Sağesen
Güncelleseniz süper olur
grubuma adam ariyorum hip hop grubuyum tek basimayim cilgin turkler
Modern Rock grubuma yetenekli bir üye arıyorum.
Grup Adı: Grup Horizon Rock Aranan yetenekler & şartlar: Modern Rock=5* Temel Telli ens.=5* Elektro veya bas gitar=5* Temel şovmenlik=5* Pro.Şovmenlik=5* Temel şarkı söyleme=5* Geri vokal=5* Bunun yanında şovmenliğin alt grupları olan sahne dalışı, seyirci bilinci vs... yetenekleri olması yani atraksiyonlarına katkıda bulunmak için. 150 günlük veya üstü olması. Hergün online olabilen ve oyunu iyi bilen biri olması. Şuan da turnedeyiz dolayısıyla her zaman ruh halini ve sağlığını yüksek tutması gerekir.
Gruba katılmak isteyenler pm yoluyla bana ulaşabilir. İmzamda id im ve nickim yazıyor.
Eski konuyu biraz yukarı kaldırmış gibi olucak ama
satın almak için ACİL Grup arıyorum. İçinde Tur aracı ve belli bir miktar parası olmalı. Hangi tür müzik yaptığı önemli değil. düzgün bir grupsa 1,5 milyon verebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme