Şimdi Ara

Grup / Üye Arayanlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 27 Temmuz 2008; 23:22:07 >
  • n[3]qR[0]m[@]nC[3]r grubumuza üye aramaktayız arabamızda vardır grubumuz 5000 . sıradadır 1000 . sıradaydık fakat grubumuzda birigitar çalmayı geliştiriyo şu an 4 yıldız lı 5 yapınca konserlere başlıyacak 1haftadır konser vermedik o yüzden 5000 e çıktık grubumuza isteyen grup liderimiz Başak Dikerdem'e ulaşsın grubumuza gelmek için en az bir şeyi çalmanız gerekmektedir
  • Benide yaz gruba üye aranıyor.Bize başvursun onun yeteneklerine göre söylücez.
    Başvuru:Batuhan Rüştü Grup ismi:D Limon
    Bu benim chraım deildir biliriyim.Grup lideri o
  • HİP HOP GRUBUNA ÜYE ARANIYOR.ARAÇ VAR AMA OYUNA HERGÜN EN AZ 1 KERE GİREBİLECEK.. GRUP ADI Bymumin
    GEREKEN YETENEKLER: TEMEL DANSÇILIK, BREAK DANS
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdas123 -- 1 Temmuz 2008; 12:04:56 >
  • arkadaşlar bnim moskovadaki adamın yetenekleri YOK ama zeka müthiş kısa sürede öğrenir Grubun müzik türü fark etkmez saten yetenek yok
  • bu sırada zeka harikulade işte ondan oldu
  • zeka:mükemmel
    müzik yeteneği:müthiş
    ............................

temel şovmenlik: 5*
    prof.şovmenlik: 5*
    temel şarkı söyleme: 5*
    solistik: 5*
    temel telli entürmanlar: 5*
    elektro gitar: 5*
    temel sahne duruşu: 5*
    doğaçlama müzik: 5*
    temel seksapel: 5*
    temel bestecilik: 5*
    temel şairlik: 5*
    ..............................
    müzik türü yeteneğim 2 tane var ikiside 5 yıldız sadece bu 2 tür müzik yapan gruplar tercihimdir

punk rock: 5*
    heavy metal: 5*
    .............................

isim vermiyorum siz bana grubunuzu söyleyin ben sizi bulurum :)
  • Üye arıyorum Klasik Müzik grubunda vokal 2 ve üstü ile bestecilik 3 olması yeter başvurabilenler Nusret Korkut a başvursun.
  • Bende grup arıyorum. Şimdilik grubum var ama dağıtmayı düşünüyorum yeteneklerim.

Temel Dansçılık 5*
    Erotik Dans 5*
    Temel Şarkı Söyleme 5*
    Temel Telli Enstrümanlar 3*
    Elektro Gitar 3*
    Temel Şovmenlik 0*(daha yeni öğrendim geliştireceğim)

Kişisel Yetenekler

Temel Yoga 5*
    Düzgün Alkol Kullanma 5*
    Temel Fotoğrafçılık 0*
    Rock 0*(geliştireceğim)

Önal Er, hafifmeşrep bir insan ve çok kötü derecede çekici, ortalama üstü dış görünüşe sahip. Önal zeka olarak mükemmel seviyede. Önal, çok kötü bir vokal kabiliyetine ve düzgün bir müzik becerisine sahip.

Aradığım Rock grubunun şöhreti en azından yavan-korkunç derecesinde olmalıdır Konserlerinde 500 üzeri bilet satmalıdır. Yoksa ben başkanlık ettiğim grubumu neden dağıtayım. Değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Pesimist::: -- 5 Temmuz 2008; 19:42:51 >

• ben grup arıyorum müzik tür fark etmez ama hip hop tercihimdir.

temel şarkı söyleme, temel telli enstürümanlar, bas gitar, temel komedi, temel fen bunları daha da geliştiricem 5 olana kadar lütfen beni biri grubuna alabilir mi?? adım Manny FRANSON grubum var ama çıkıcam ve ayrıca bas gitarımda var
  • Voxi:
    Londradıyım First Aid Grubu.
    Hem Elektro Gitar Hem Vokal Arıyorum.
    Voxi Eğer Gelirsen En iyisinden bi avatar çizcem sana
    Oyundaki Adım: Steve Furlong

Not: Oyuna yeniden(!) başlıdm haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 5 Temmuz 2008; 20:35:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börte Çene

Grup aıyorum:s

Derviş Yıldırım:
    zeka müthiş

Grup / Üye Arayanlar

temel şovmenlik 3*
    ayrıca temel rap ve profesyonel şovmenlik yetenekleri var şuan yıldız 0
  • hiç kimse güncellemio konuyuuuuu yaaaaa zeka mükemmel oldu diğer herşey ortalama altı moda yoga bide temel vurmalı war klasik müzikden heavy metale kadar herşey olabilir grup olarak
  • intikşah benim grubuma gelebilirsin hip hop grubum var tur aracımda var izmirdeyiz başvurcaksan burdan yaz ben başvuruyu açarım ama her gün en az bir kere girmen lazım. grup ad: Bymumin

biraz para biriktirince dünyaz turuna çıkmayı düşünüyoruz
  • Grup Adı: Dark Iron.
    Başvurular: Grup Sayfası'na.

Baterist, Kemancı arıyorum arkadaşlar
  • Wodo Woom [Heavy Metal]
    Şartlar: Temel Klavye Enstrümanları 3* Heavy Metal 3* Temel Sahne Duruşu 2* Temel Şarkı Söyleme 3*
    Başvurular: Dean Wallis

Klavyeci / Geri Vokal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotolojik -- 22 Ağustos 2008; 15:46:59 >
  • 488. Wolrd Music Grubuyum.
    Üye Arıyorum.
    Temel Şarkı Söyleme 3* ve üzeri,
    temel şovmenlik 4* veya 5*,
    World Music Tarihi 3* ve üzeri,
    Çaldığı Enstürman ise 5* olmalıdır.
    (Grup Adı: Anacoth)
    (Başvurular: Grup Sayfası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radionomy -- 5 Eylül 2008; 13:11:01 >
  • 7- NoN3 [Sümer Deringil / 273022]
    Yetenekleri: Temel Şairlik,Temel Bestecilik ,Doğaçlama Müzik,Temel Komedi,Temel seksapel,temel ekonomi,muhasebecilik,temel telli enstrümanlar,elektro gitar,temel şarkı söyleme,solistlik,temel özel efektler,ileri havaifişekçilik,temel sahne duruşu,temel şovmenlik,temel makyaj,temel moda,halkı coşturan müzik besteleme,temel albüm yapımcılığı,dile dolanan müzik besteleme,kolay dinlenen müzik besteleme,temel davranış,düzgün alkol kullanma,temel yoga,rock,profesyonel şairlik

Bunlar 5 * daha yetenek var ama 5* ları yazim dedim
    http://www120.popmundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=MySkills&CharacterID=273022
    burdan diğerlerine bakabilirsiniz toplam 134* var

• Aslında gruba başka eleman aramıyorum ama senin yeteneklerin baya uygun istersen gruba girebilirsin. Karakter adım Önal Er
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.