Şimdi Ara

Grup İsmi İçin Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeeet, isim bulma konusunda az çok anlamışsınızdır ne kadar kıt olduğumuzu buradan öneri istediğimize göre. Maalesef müzikte olduğumuz kadar başarılı değiliz bu işte. Ve ne kadar çok fikir olursa o kadar iyi olur diye düşündüm. Şimdilik sadece Muse çalıyoruz, şimdilik diyorum çünkü grubu tam oturtup şu konserleri atlatınca kendi şarkılarımızı çalmayı düşünüyoruz. Tarzımız progresif ve (Muse olduğu için ucundan da olsa) pop rock. Bol bol efekt kullanıyoruz, en azından ben basta kullanıyorum. 3 kişiyiz ve bulunduğumuz şehire yeni bi' müzik anlayışı (gerek efektli enstrüman, gerek ön plandaki bas, gerek progresif olarak) getirmek istiyoruz, hatta başladık bile. Genel olarak grup bu, belki çıkış noktası bulursunuz diye saydım özelliklerimizi. İsteğimiz ismin kısa, anlamlı ve görünüşte-söylenişte güzel olması. Şimdiden öneri yapan herkese çok teşekkürler.

• Muse'un güzel bir şarkısının adı?Tribute band gibi?
  • Bas çalıyosan bu şarkıyı çalmak baya bi eğlendirir seni :http://www.youtube.com/watch?v=4uq6Ax-zzkQ&ob=av3n

İsim konusuna gelince bol bol oyun oyna ama online olsun milletin nicklerine göz at yada forumda yap bu işi belki fikir verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Bas çalıyosan bu şarkıyı çalmak baya bi eğlendirir seni :http://www.youtube.com/watch?v=4uq6Ax-zzkQ&ob=av3n

İsim konusuna gelince bol bol oyun oyna ama online olsun milletin nicklerine göz at yada forumda yap bu işi belki fikir verir

The Trooper bilinmez mi? De daha çok progesif seviyorum, aksak ve komplike şarkılar hoşuma gidiyor Rush ve Dream Theater şarkıları gibi.

Direkt güzel bir isim olsun istemiyorum, alakalı olsun biraz yaptığımız şeylerle.

quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Muse'un güzel bir şarkısının adı?Tribute band gibi?

Şimdilik tribute bandiz. Dediğim gibi konserleri atlatınca kendi şarkılarımızı, tarzımızı yaratacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 25 Mart 2012; 12:23:31 >

• Eğer grubumun ismi olmasaydı ismini "Idea" koyardım.Düşünce demek bildiğiniz üzere.Ve bir çok anlam taşıyabilir her olayda bir düşünce vardır çünkü.
  • Smooth
    Söylenişi hoş en azından, gerçi munzur türkler farklı yöne kaydırabilirler ama
  • Grup İndirimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni işler peşinden koşan hevesli insanlarsınız anlaşılan buna çok sevindim. ama ergenler gibi yabancı havalı isim koyarsanız küserim

bence anlam ifade etmeyen ama dilimizde kullanılan bi sözcük olması daha mantıklı. duman veya kurban gibi.
  • İlham Meleği falan nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

yeni işler peşinden koşan hevesli insanlarsınız anlaşılan buna çok sevindim. ama ergenler gibi yabancı havalı isim koyarsanız küserim

bence anlam ifade etmeyen ama dilimizde kullanılan bi sözcük olması daha mantıklı. duman veya kurban gibi.

Yabancı-Türkçe fark etmez, öyle bir takıntımız yok. Ama ismin bi' grup için önemini hepimiz biliyoruzdur, isme göre grup dinleyen bir sürü adam var piyasada. Olabildiğince kişinin dikkatini çekmek için sağlam bir isim şart.

quote:

Orijinalden alıntı: les paul

İlham Meleği falan nasıl olur?

Muse'un etkisinde fazla kalmak istemiyoruz, biraz daha kendimize has bir üslubumuz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 25 Mart 2012; 16:47:53 >

• hysteria olabilir.
  • Band Anarchy :D
  • psychedelic yapsaydınız Asit koy derdim
  • Entellektüel ayılar ciddinin bu arada
  • Metalİce
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

Metalİce

Ömrümde özenti gördüm de senin kadar görmedim be kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Metalİce

İşin esprisi hocam o ya. şöyle yapalım o halde metal-ice
  • quote:

quote:

quote:

Metalİce

Ne hocamı lan,lisede benim kitabıma yazdığım grup isminden alıntı resmen o.ne ara gördün :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Metalİce

Ne hocamı lan,lisede benim kitabıma yazdığım grup isminden alıntı resmen o.ne ara gördün :D

belki o sıranın yanında ki de benimdir, mikael reyiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.