Şimdi Ara

grundig v7000 anfiye kolon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer pl 15r pikapim var. grundig v7000 markada anfim var. anfi kac w bilmiyorum ama arkasinda 4ohm-16ohm yaziyor. ben bunlara uygun 300 liraya kadar kolon bakiyordum.

• Yukari
  • Bilen arkadas araniyor
  • up up up up up up up up up up
  • rms değerine bakılırsa 4 ohm 50w civarı bi höperlör uygun olur kanısındayım .mümkün olduğu kadar 8 ohm hoperlörden kaçının hem anfinizi yorar hemde besleyemediğinden teneke gibi bi ses alırsınız. özellikle de plak dinliyorsanız piyasada dual in pikap için üretilmiş 4 ohm raf tipi hoperlörleri sizi tatmin eder. Ankarada serdar demir adında bir satıcı var isterseniz numarasını özelden atarım onun elinde sürekli bu tip hoperlör olur ve sizin kullandığınız anfinide kararteristiğini iyi bilir
  • Sn Kaan 122
    Grundig cihazınız ile kesinlikle 4 yada 6 ohm u aşmayacak tercihen 4 ohm empedanslı hoparlör bulmaya çalışın yeni nesil hoparlörler ile keyif alamayacağınızı bu hobiye verdiğim 35 senelik tecrübe ile garanti ederim.Cihazınız müzik gücü olarak 35wpch olup torklu bir cihaz değil.Vintage Dual Hs151 serisinin hoparlörleri sizi sound olarak doyurur diye düşünüyorum.Daha geçen hafta kadıköyde eskici olarak adlandırılan bir dükkanda satılık olarak gördüm. 50W ın üstüne çıkmamanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.