Şimdi Ara

GRUNDIG MPixx 8000:145 tl/ -ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar cihazın çalışmasında hiçbir sorun yoktur.Fotolardan görüleceği üzere ön ve arka yüzü lacivert renk, yan tarafları gri renktir.Baytaryasını tam olarak test edemedim ama çok iyi gidiyor.İki üç satlik film izledim hala yarıdaydı.
    Pek bilinen ve yaygın bir cihaz değil ama ben Cowon D2 ye benzettim.Özellikleri ve ekran ebadı olarak.

Cihazın menü geçişleri ve hızı gayet iyi, seyrettiğim filmlerde kesinlikle takılma yapmadı.Ekran kalitesi kesinlikle cowon d2 den daha iyi.

Cowon D2 de kullanmış biri olarak kıyaslama yapmak gerekirse :

-Ses şiddeti ve kalitesi kesinlikle cowondan aşağı değil.Sesi cowon d2 den daha yüksek değil ama daha berrak ve doğal.
    -Radyo frekans çekim kalitesi kesinlikle cowon d2 den daha iyi.50 kanalı hafızaya alabiliyor.Otomatik frekans taraması ve kaydı var.Aslında Mpixx8000 in radyosunu cowon d2 ile karşılaştırmak, Mpixx8000e haksızlık olur
    -Ekran kalitesi olarak cowon eline su dökemez. istediğiniz yönden açılı bakın kesinlikle ekran görüntüsünde bir bozulma olmuyor.

Aslında ben bu cihazın Cowon d2 den bir eksiğini göremedim, fazlasını gördüm.Cowonun şarj süresi biraz daha iyi tabii.Ama gördüğüm kadarıyla bu cihazın radyosu ve ekran kalitesi cowon d2 ye göre çok daha iyi.

Kulaklık çıkışı standart 3.5 mm dir.4 gb mikro sd kartı sorunsuz çalıştırdı.8 gb mikro sd kart desteğide var.
    Mp3 lerinizi 5 kademeye kadar hızlı ve 5 kademeye kadar yavaşlatılmış olarak dinleyebiliyorsunuz.Tabili bir sürü ekolayzer seçeneği var.Bunun yanısıra kendinizde manuel olarak ekolayzer ayarı yapabiliyorsunuz.

Cihaz kapalı bile olsa İster radyodan ister dış ortamdan ayarladığınız saatte ve sürece ses kaydı yapıp kendini kapatabiliyor.Zaten ayarlayacağınız sürede cihaz kullanılmadığında kendisini otomatik kapatıyor.Mikrofon hassasiyeti son derece iyidir.

4 renk ekolayzer spectrum seçeneği vardır.İstediğinizde tuşları ve dokunmatik ekranı kilitleyebiliyorsunuz.Alt yan kısmında mikro sd hafıza kartı girişi, sol yan kısmında kulaklık girişi, usb soketi ve mikrofon bulunuyor.sağ yan kısmında adaptör girişi bulunuyor.Üst yan kısmında menü tuşu, ses açma ve kapama tuşu, cihazın açma ve kapama tuşu(bu tuş ters istikamette hold tuşu olarak kullanılıyor.)

Cihazın ekranı üzerinden dokunmatik olarak her türlü ayarı yapabiliyorsunuz zaten.Menü tuşuna basış sürenize göre farklı görevler yüklenmiş.
    Cihazda ayrıca hesap makinası ve sayısız ayar seçeneği vardır.Örneğin ekran parlaklık ayarı v.s.

40 kademe ses ayarı bulunuyor.bir parçada iki nokta arasında tekrar çalma yapabiliyor.max 256 kbps ayarında ses kaydı yapabiliyor.
    Saat, tarih, alarm var.Alarm seçeneğinde mp3 veya radyo başlatarak uyandırma v.s .

Özellikleri kısaca:
    *16 milyon renk 2.4 inç ekran
    *4 gb yerleşik hafıza
    *Dokunmatik ekran
    *8 gb mikro SD kart takılabiliyor.
    *Mp3 ve video film oynatabiliyor.
    *Radyo
    *Ses kaydı
    Zaman ayarlı, radyodan veya harici kaynaktan ses kaydı,Line in.Vor özelliği
    *foto gösterebilme özelliği jpeg v.s
    *doküman görüntüleyebilme

Netten tedarik edilen açıklama:
    MPixx 8000: Grundig'ten MP3-video çalar

Grundig, geniş hafızasının yanında bellek kartı desteği de sunan yeni video-MP3 çalarını tanıttı.

MPixx 8000: Bellek kartı desteği olan MP3-video çalar.Grundig firmasının MPixx 8000 serisi oynatıcıları seçime bağlı olarak 4 veya 8 GB depolama alanı ile sunuluyor. Bellek miktarını daha sonra Micro-SDHC kartları ile sekiz GB daha artırabiliyorsunuz. İki cihaz da 2,4 inç büyüklüğünde ve 16 Milyon renk desteği olan bir ekran sunuyor.

Bataryalar 7 saatlik film veya 22 saatlik müzik oynatımı için yeterli. İki cihaz da FM radyo ile donatılmış. Radyoda dinlediğiniz parçaları WMA formatında kaydetme şansınız da var.

Cihaz sadece 4 gb hafıza kartı ve şarj aleti ile birlikte verilecektir.Usb kablosu yoktur.Fatura ve garanti yok.Kutu yok.Kulaklık yok.Parmakla çok rahat kullanılabiliyor.kalem takma yeri ve kalemi yoktur.
    4+4 gb mikro sd hc toshiba marka hafıza kartı.
    (Şunu da ekleyim :cihaz hafıza kartındaki mp3 film v.s. datayı ayrı bir menüde çalıyor.cihazın kendi hafızası ile hafıza kartındaki mp3 film v.s. data birbirine karışmıyor.)

Fiyat :145 tl

temsili foto:(Diğer fotolar cihazın kendi fotolarıdır)

cihazın kendi fotoları:
    ----------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 14 Ağustos 2012; 6:25:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlginç bir cihazmış. Aslında fiyat iyi sayılır dediğiniz gibi ise, almak lazım ama denemeden alınmıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

İlginç bir cihazmış. Aslında fiyat iyi sayılır dediğiniz gibi ise, almak lazım ama denemeden alınmıyor işte.

Haklısınız arkadaşım.konu kaliteli ses olunca illaki duymak hissetmek gerek.apple ipodun birkaç çeşidini, microsoft zuneyi, cowon f2 ve d2 yi, sony birkaç mp3 playerini kullanmış biri olarak en duru sesi ipod ve zunede buldum.
    Kullandığım Cowonlarda ses çıkışı çok yüksekti fakat duru değildi maalesef. En azından bana hitab etmiyordu:-).bu cihazın ses çıkışı Cowon d2 kadar yüksek değil ama sesi daha berrak.40 birim sesin 30 u bana fazlasıyla yetiyor ' bu arada senheıser ie4 kulaklık ile kullandım cihazı:-).seste kulaklığın etkisini bilmeyen yok sanırım.:)

• Biraz daha detay vermek gerekirse :11 basamaklı gerektiğinde çift satıra dönüşebilen hesap makinası var.
    Ana menü 8 bölüm:
    -audio
    -video
    -record
    -setting
    -image
    -text
    -radio
    -calculatör
    Bu arada cihazın 12 çeşit menü dil seçeneklerinin içinde türkçe, ingilizce, almanca ve ıtalyancada bulunuyor.
    SETTING dört alt başlığa ayrılıyor :
    -Display
    .slayt gösterisi zaman aralığı
    .kaydırma hızı
    .ID3Tag
    .şarkı metni göstergesi
    .video altyazısı
    .EQ seviye göstergesi
    .Fon görüntüsü

-Audio
    . Ekolayzer(6 çeşit+5 bant manuel)
    . Tekrarla(6 alt seçenek )
    . Videoyu tekrarla(3 alt seçenek)
    . Kayıt kalitesi(48,64,80,96,128,256 Kbps seçenekleri)
    . Kayıt modu(normal, ileri, CD Rip)
    . Devam et
    . Ses efektleri(3D Ses, Bas yükseltici)
    -Power
    . LCD parlaklığı şiddeti (5 kademe)
    . LCD parlaklığı süresi (10sn-60sn arası sn başı ayar ,sürekli açık seçeneği)
    . Sleep-Timer(10dk-120dk,10dk aralıklarla 12 ayar )
    -System
    . Dil
    . Saat ayarı
    . Tarih ayarı
    . Alarm ayarı(hafta günleri-seçilen saatte,seçilen kaynaktan)
    . Kayıt programlama(Radyo,Mikrofon,Line In-ayarlanan haftanın günü ve saatinde 5dk-20saat arası kayıt imkanı)
    . Sistem bilgileri(hafıza bilgileri)
    . Menü resetleme

• Bazı arkadaşlar bu kadar detaya ne lüzum vardı diye düşünebilirler.kaliteli cihazın bir diğer göstergesi sesinin yanında, fonksiyonlarının eksiksiz, detaylı ve kullanıcıyı memnun eden tarzda olmasıdır.
    :)
    Biraz daha detay:
    . 4 renk spectrum . 60 sn ye kadar slayt gösterisi zaman aralığı
    . 4 kademe kaydırma hızı
    . ID3Tag kapalı açık ayarı
    . Şarkı metni göstergesi kapalı açık ayarı
    . Video altyazısı aşağıda yukarıda ayarı
    . 4 renk Ekolayzer spectrum renk ayarı
    . Müzik, kayıt, metin, radyo için ayrı ayrı fon ayarı(arka fona fotoğraf kaydedilebilir)
    . Dosya menüsünde apple touch dokunmatik tekerleğinın sanalı vardır.gezinmek için ekranda parmağınızla saat yönünde veya tersine daire çizmeniz yeterli.orta seçim tuşu'dairenin saat 12 , 3 ,6 , 9 köşeleri ayrı fonksiyonlara sahip
    12: yukarı
    6: aşağı
    9:geri
    3 yönü tekerleği harekete geçiriyor.
    . Ses kaydında volum ayarı . Max 256 kbps 44 khz ses kaydı.
    . Cihazdan data silebilme özelliği
    . Favori çalma listesi oluşturabilme,
    . Çok sayıda tekrar seçeneği ,

Ayrıca cihaz Cowon d2 den daha estetik bir yapıya sahip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 4 Ekim 2009; 0:19:17 >

• USB kablosu yok demişsiniz. Hafıza kartım yok. Dahili 4 Gb. hafızasına mp3 veya filmleri nasıl atacağım alırsam?
  • quote:

USB kablosu yok demişsiniz. Hafıza kartım yok. Dahili 4 Gb. hafızasına mp3 veya filmleri nasıl atacağım alırsam?

...
    Güzel bir soru arkadaşım:)
    Usb kablosu olmadan cihaz hafızasına mp3 film atamazsınız. Bu durumda:
    @piyasadan 2,4 veya 8 gb mikro sd hafıza kartı temin edebilirsiniz'fiyatları yine aynı sıraya göre 14,28 ,48 tl. benim sorduğum yer bu fiyatları verdi.belki daha ucuzada bulunabilir.
    Ayrıca cihazın radyosundan mp3 kalitesinde şarkı kaydı yapılabiliyor.radyo netliği ve frekans çekim kalitesi bakımından da Cowon d2 den çok daha iyi .
    Son olarak usb kablosu grundıg servisinden temin edilebilir sanıyorum.daha sormaya fırsat bulamadım.usb kablosunu temin edilebilirsem fiyat değişir haliyle:).
    NOT: BU HAFTASONU ALACAK ARKADAŞA 2 GB MIKRO SD KARTI SATIN ALIP HEDIYE EDERIM. Veya fiyatını 15 tl daha inerim:-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 26" 26855 LCD 449 TL CARREFOUR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • USB yuvasının yakından resmini (mümkünse makro) çekip koyarmısınız? Çünkü eğer kablosunu bulabilirsem almayı düşünüyorum.
  • Aslına bakarsan arkadaşım ben başka bir cihazın buna birebir uyan şarj soketini buldum. Ama elimde bu cihazın usb bağlantı şeması olmadığı için dönüştürme işini henüz yapmadım. Alan arkadaşa bu birebir uygun soketli adaptörüde vereceğim zaten.ama usb bağlantı şeması olmadığı sürece iş görmez. Makro imkanım yok şu an için 'diğer türlü foto çekip eklerim.:).

• Adaptör şarj girişinin görünüşü.şarj sorunsuz oluyor.usb kablosu olmadığı için sanırım bu giriş sonradan eklenmiş cihaza.usb kablosu tedarik edilince usb üzerindende şarj olabilir.

Bu da usb soket girişinin fotosu:

Usb soket yapısı budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 12 Ekim 2009; 0:02:40 >

• Karışıkmış baya kablo soket yapısı :) Kablo işini hallederseniz mesaj atın. Ciddi alıcıyım o durumda. İyi satışlar.
  • Ok. Arkadaşım:)
    Bu arada ilana 4 gb toshiba marka mikro sd hc hafıza kartı ekledim'tıkır tıkır çalışıyor.fiyatta haliyle 150 tl ye çıktı:).
    Bu arada bu cihazı Cowon d2 kullanıcılarına tavsiye ediyorum'eğer radyosunu adam edememişseniz, daha doğal ve berrak ses, daha kalite ekran istiyorsanız , bu tam size göre:) ve bir ikincisi piyasada yok.:)
    Artı mp3 playerinizi olur olmaz kişiler kurcalıyorsa ve siz bundan hoşlanmıyorsanız bu cihaz tam size göre, zira hafıza kartındaki dataları cihazı kullanmayı bilmeyen birinin görmesi biraz şans işi:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 13 Ekim 2009; 0:25:52 >

• epey benziyor cowona menü olsun tasarım olsun.. ses için d2 ile kıyaslanabiliyor -hatta sizin yorumunuzla öne geçebiliyorsa- bu fiyat gerçekten uygun.. soket kafa karıştırıcı..
  • Fiyatı göz önüne aldığınızda usb bağlantıyı dert etmemek gerek diye düşünüyorum.zira 4 gb hafıza kartı fazlasıyla yetiyor.ayrıca radyodan kendi hafızasınada mp3 kalitesinde ses kaydı yapabiliyor. Sesi aslına bakarsanız apple ipoda benziyor'daha önce kullanmış olduğum Cowon d2 de ipodun berraklığını bulamadım açıkçası. Kullandığım kulaklık senheıser ie4 tür.
    Cowon d2 ile kıyaslamamın sebebi şekil, hacim ve temel özellikler olarak benziyor oluşu. Ses olarak Cowon d2 yi çok beğenenler değil apple ipodu beğenenlerın tercihi olması gerekir.ipod ses kalitesinde böyle radyolu ve ses kayıtlı bir tasarımı isteyenler düşünebilir.
    ...........
    Satış ilanından çok ürün incelemesine döndü ilan:) neyse biraz daha detay vereyim:
    *dosyada(dizinde) ve tüm kayıtlı mp3 lerde karışık çalma özelliği var.her seferinde aynı karışık çalma sırasını takip etmiyor.
    *fotoğrafları zoom yapabiliyorsunuz.zoom yaptığınız fotoyu parmakla değişik yönlere kaydırabiliyorsunuz.
    *12 değişik geçiş efekti ile slayt gösterisi yapılabiliyor.
    *parça, dosya ve tüm kayıtlı mp3leri tekrar çal ayarları,
    *normal, ileri, cd rip kayıt modları,
    *kulaklık çıkarıldığında kısa süre sonra otomatik kapanma fonksiyonu,...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 17 Ekim 2009; 3:33:36 >

• pm attım.
  • kablo işini hallederseniz pm atın mp4 almayı düşünüyorum bu ilanda takibimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olzii -- 1 Kasım 2009; 21:55:31 >
  • Vaktim olsa şimdiye çoktan halletmiştim usb kablosunu.:)
    yokmu Ankarada grundıg servisinin nerde olduğunu bilen. :)

• Hala takip ediyorum
  • quote:

Hala takip ediyorum

-------------------------
    25 tl zaten sıfır alınmış beraberindeki mikro sd kart
    cihaz 110 tlye geliyorki cowon d2 ayarında bir cihaz için güzel fiyat bence
    kısmet diyelim üstad

bu arada düşük model laptopla takas olur .üstü neyse nakit veririm.

• selam murat abi samsung d900 ile takas varmı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.