Şimdi Ara

Grundig Kullanan Var Mı? Uygulamaları Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir yakınım için ikinci televizyon bakıyoruz mutfakta takılı olacak fazla büyük olmasına falan gerek yok. Ama almışken en azından smart tv özelliği olsun, dahili uydu alıcısı olsun dedik. Bu fiyata en uygun GRUNDIG 32 VLE 6830 var 1600-1700 civarı.

Benim sorum Grundig'in LG ve Samsung gibi uygulama mağazası var mı? IPTV'dir Spotify'dir kullanan varsa fikir verebilir mi?

İyi günler.

• Bwko kullanıyorum. Yazılımları aynı. Ben memnun değilim smart özelliğinden. Tarayıcısı berbat, netflix, spotify yok. Uydu kanal geçişleri hantal. Daha önce uydu alıcı kullanıyordum. Modüle geçtim filbox kullanıyorum. Aşırı hantal. Smart özelliği çok isteniyorsa en kötü şartlarda lg alınmalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylik evliyim evimde 140 ekran grundig vlx 8585bp 4k smart televizyon var youtube netflix yuklu geldi kumandada netflix tusu var icinde yuklu uygulamalar var web tarayici var hizi normal ne beklediginizle alakali bir durum aslinda ben 1 sene once grundig in kendi internet sitesinde 2700 e almistim icinde ki yazilim arvelik beko ile ayni ben cok memnunum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.