Şimdi Ara

GRUNDİG İ7 3610QM 180 SSD HDD TAKAS VAR SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ..............FORUM DIŞINA SATILDI..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chagall -- 7 Kasım 2012; 14:46:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatı benmi göremedim?
  • Burada yazıyor ama.
    ÖNCELİĞİM TAKAS OLUP NAKİT ALMAK İSTEYEN OLURSA 1600 TL
  • satıcıya dikkat beyler...

güvenip de belirlediği adrese gitmeyin..

saatlerce bekleyip telefonlarına da cevap vermeyebilir. sonra eliniz boş dönersiniz çektiğiniz yol vs. de yanınıza kar kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk_mixed

satıcıya dikkat beyler...

güvenip de belirlediği adrese gitmeyin..

saatlerce bekleyip telefonlarına da cevap vermeyebilir. sonra eliniz boş dönersiniz çektiğiniz yol vs. de yanınıza kar kalır.

SENELİK İZİN DOLAYISI İLE MESAJINIZA GEÇ CEVAP VERİYORUM.
    İLK ÖNCE ALIŞVERİŞİ GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİM.
    HAKLI OLABİLİRSİNİZ.
    SENİNLE BU KADAR OLUM VE OLUMSUZ MESAJ TRAFİĞİ VE TELEFON GÖRÜŞMESİNDEN SONRA SANA SATMAMIŞ OLMAMI GARİPSEME.
    İLK ÖNCE TAKAS SONRA NAKİT ALIM DERKEN SONRA VERDİĞİNİZ FİYATI İŞ YOĞUNLUĞUNDAN YANLIŞ VERDİĞİNİZE KADAR BİR ÇOK SÜREÇ GEÇİRDİK.
    BUNLAR YAŞANABİLİR BELKİ SATICI OLARAK BENDE BIRAKTIĞINIZ OLUMSUZ İNTİBAYI HİÇ HESABA KATMADINIZ GALİBA.
    AYRICA İLK DEFA FORUMDA BİLGİSAYAR VB ŞEYLER ALIP SATMIYORUM.

Kimden: turk_mixed

Kime: chagall
    Tarih: 28 Ağustos 2012; 11:14:24
    Başlık: pm

merhaba her iki türlü de teklifim var hocam

eksiksiz sıfır ayarında ip 4s var şahsi pasaporta kayıtlı 4-5 aylık kendi telefonum üzerine farkını alarak takas yapabiliriz.

nakit olarak da biraz indirim yaparsan da alabilirim.

hayırlı satışlar

Tarih: 28 Ağustos 2012; 11:47:49
    Başlık: Cevap: pm

hocam telefon için söylenecek bi durum yok sıfırından farksız aldığımdan beri koruyucu jelatin ve kılıf ile kullanıyorum

az bucuk piyasası da belli aletin üzerine istediğim ramak 250 tl dir. senin bilgisayarı 950 tl olarak hesaplayım 1200 e de benim telefonu tuttum. farklı bişey düşünme benim malım değerli seninki değil gibisinden piyasa değerinden hesaplamaya çalıştım

bilgisayar için de verebileceğim rakam 900 tl nakitte .

bu rakamlar uyarsa yapalım satışı olmaz ise yapacak bişey yok sana hayırlı satışlar..

Tarih: 28 Ağustos 2012; 12:38:55

0535---------------- selim ismim

saat 6 dan sonra ararsanız konuşabiliriz öncesin de de konuşuruz da ofis içindeyim 6 dan sonra daha rahat olur

Tarih: 28 Ağustos 2012; 12:39:30

bilgisayarın modelini de gönderebilirmisin bir bakayım

Tarih: 28 Ağustos 2012; 14:31:08

HOCAM SİZİN CİHAZIN RENGİ NEDİR ?

Tarih: 28 Ağustos 2012; 14:55:47

Bişey söylicem hocam yanlış anlama da ben bi kaçtane notebook için pm attım kafa karışıklığından olsa gerek size de fiyat verdim ama o bilgisayarın sıfır nette 1100 tl ye bulunuyor ki taksit seçeneğini de göz önünde bulundurmak gerek.

yani şunu demek istiyorum 900 tl o cihaza veremem ben kusura bakmayın sahibinden de de inceledim 750 850 arası bir sürü var ki bunların içinde 0 olanları da var.

rakam da anlaşırsak nakitte alabilirim cihazı

ben de kendime değil bi arkadaşa alıcam tabi ilk önce fiyatı anlaşıcaz daha sonra aleti ona söyleyeceğim ok. vermesi durumunda akşam teslim alabilirim .

bu durumdan dolayı kusuruma bakmayın

size hayırlı forumlar.

Tarih: 28 Ağustos 2012; 15:30:54

hocam aklımdan geçen 800 tl ok dersen akşam alırım yani yanlış anlama beni mezarcı falan da değilim bu işin ticareti ile de ilgilenmiyorum ama piyasayı iyi bilirim eminim ki sana 800 den fazlası mesaj gelmemiştir çünkü o rakamın bile altında sahibinden de satılıyor. seninkinin tek al benisi faturası kutusu olması eğer ok. dersen diğer ilanlar ile hiç ilgilenmiyeceğim yoksa foruma bakarsan çok uygun rakamlara makineler satılıyor. benim de işim görülsün senin de

Tarih: 28 Ağustos 2012; 15:47:56

tamam hocam kutusu faturası herşeyi var değil mi yani sıfır makine alıyorum diyorum çünkü biraz bilgi verirsen akşam senden alayım cihazı trump un oradan

DAHA ÖNCEDE SENİN GİBİ ALICILARLA KARŞILAŞTIM, BULUŞMA YERİNE GELİPTE ALMAMAK VEYA FİYAT DÜŞÜRMEK İÇİN SORUN ÇIKARTANLARI, ALICI ADAM AŞAĞIDAKİ GİBİ MESAJINI ATAR GEREKLİ DETAYLARI ÖĞRENİR UYARSA TESLİM ALIR.
    AŞAĞIDAKİ MESAJI GÖNDEREN BU ARKADAŞIMIZIN SIFIR KUTUSUNDA ÜRÜNÜ TESLİM ALDIĞI GİBİ.

Kimden: -------------------

Tarih: 28 Ağustos 2012; 17:52:01
    Başlık: hp pavilion

merhaba ürünü elden peşin olarak alsam 900 tl ye bırakır mısınız

Kimden: ------------------------

Tarih: 28 Ağustos 2012; 17:57:37
    Başlık: Cevap: hp pavilion

ciddi alıcıyım numaranız var mı

UMARIM BELKİ İLERİDE DAHA DOĞRU DÜRÜST BİR ALIŞVERİŞİMİZ OLUR.
    İYİ GÜNLER DİLERİM.

• buraya boşuna o kadar uğraşarak yazmışsın kardeşim kusura bakma ama sana olumsuz intiba nasıl bırakmış olarabilirim ??*

verdiğim fiyatı kabul ettin mi ?

evet.

iş çıkışında ürünü teslim etmek için beni çalıştığın yere çağırdın mı ?

evet

oraya geldiğimde seni defalarca kez aramama rağmen telefonuma cevap vermedin ?

evet

msjlar gönderdim hatta cevap verdin mi ?

hayır

sayende saat 6 da o trafiğin içinde tam 1 saat seni bekledim üstüne telefonumu açmadın gelmiyeceğine dair haber vermedin şimdi de kalkmış burada bana diyorsun ki olumsuz intiba... bi ürünü ya satarsın yada satmazsın.

kendini kurtarmak için saçmalamışsın yukarıda

benim senin hakkındaki fikrim budur. ve alışveriş yapacak olan arkadaşlarada bi uyarı olsun diye yazdım. bundan gocunmaman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk_mixed

buraya boşuna o kadar uğraşarak yazmışsın kardeşim kusura bakma ama sana olumsuz intiba nasıl bırakmış olarabilirim ??*

verdiğim fiyatı kabul ettin mi ?

evet.

iş çıkışında ürünü teslim etmek için beni çalıştığın yere çağırdın mı ?

evet

oraya geldiğimde seni defalarca kez aramama rağmen telefonuma cevap vermedin ?

evet

msjlar gönderdim hatta cevap verdin mi ?

hayır

sayende saat 6 da o trafiğin içinde tam 1 saat seni bekledim üstüne telefonumu açmadın gelmiyeceğine dair haber vermedin şimdi de kalkmış burada bana diyorsun ki olumsuz intiba... bi ürünü ya satarsın yada satmazsın.

kendini kurtarmak için saçmalamışsın yukarıda

benim senin hakkındaki fikrim budur. ve alışveriş yapacak olan arkadaşlarada bi uyarı olsun diye yazdım. bundan gocunmaman gerekir.

Yok aslında hiç gocunma yaşamadım.Senin gibi bir kafa karışıklığı yaşamışım galiba o gün iş yoğunluğundan ve gelen mesajlar ve teklifler yüzünden diyeyim.İyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafan karışmış karışmamış o tarafı beni ilgilendirmiyor kardeşim senden malzeme alacak olan adam bunlaı dikkate alsında sonra benim gibi duruma düşmesin.

sonuçta sözüne güvenip kalkıp gelir falan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.