Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim orj 8.1 var yani key var onun kurulumunu yapabilir miyim ?
    w8 bing flen istemiyorum diyebilir miyim ? okuduklarimdn guncel bios'un care oldugunu anladim ama biraz daha aydinlatabilir msjniz ??

4 gb ram mantikli olur diyr dusunuyorum

autocad deneyen oldu mu ?

ssd biraz luks ama ssd alirsak; pc ram ihtiyacini ready boost ile ssd uzerindn halledicek... kararsiz da kaldimadim degil. fikri olan var mi ?

2.el olarak satanlarin tekliflerini bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucimentay -- 16 Aralık 2015; 23:00:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb ram ve ssd takıp formatladıktan beridir 10 mb çeken net 1 mb görmüyor yukarıdaki mesajdada dediğim gibi, neden oldu hani aklım almıyor bu yaptığım şeylerin hiçbirinin wireless'a zararı yok ki. Şimdi illa teknik servise verip haftalarca bekleyecek miyim

Şuanda da kontrol ettim lg g4 telefonumdan 10 mb sabit aldığım wireless'i 1 mb alıyor en fazla. Wireless 10 metre ilerimizde.
  • ssd harddisk değişimi yapan bir arkadaş videoya çekip koyacağını söylemişti ama unuttu sanırım sözünü. altkapak,klavye sökme işlemini bir arkadaş videoya çekip koysa çok sevaba girer
  • Cihazı aldığım gibi hevesle 4gb ram ile 120gb Samsung Evo ssd taktım.

w10 yükselttim wifi de çekme sorunu ( sonradan düşme) hiç olmadı. :)

Aldığım zaman iş seyahatlerinde kullanmak için almıştım. Şansa iş yerimi değiştirdim.
    Şimdi evde yatıyor. 8-9 defa ancak açmışımdır.. :)

W10 + OFFİCE 2013 + Norton internet security kurulu günlük işler için fazlası ile yetiyor.
  • 4 gb ram taktırdım fakat ses.olayını çözemedim ramdan sonra rahatlar dedim ama fan yine sesli çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

4 gb ram ve ssd takıp formatladıktan beridir 10 mb çeken net 1 mb görmüyor yukarıdaki mesajdada dediğim gibi, neden oldu hani aklım almıyor bu yaptığım şeylerin hiçbirinin wireless'a zararı yok ki. Şimdi illa teknik servise verip haftalarca bekleyecek miyim

Şuanda da kontrol ettim lg g4 telefonumdan 10 mb sabit aldığım wireless'i 1 mb alıyor en fazla. Wireless 10 metre ilerimizde.

Windows 10 kullaniyorsan arkaplanda otomatik guncelleme yapiliyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scapin kullanıcısına yanıt
    Windows 8 single lang with bing ile hocam. Fabrikasyon sürüm değil sonradan yükledim. Acaba modemden benim hızımı düşürmüş olabilirler mi? Çok fazla oyun vs. indiriyordumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Windows 8 single lang with bing ile hocam. Fabrikasyon sürüm değil sonradan yükledim. Acaba modemden benim hızımı düşürmüş olabilirler mi? Çok fazla oyun vs. indiriyordumda.

Olabilir o zaman cesaret edebiliyorsan mobil veriyi patlasima aç dene bakalim yavas mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar USB girişlerinin hiç biri çalışmıyor.Daha kullanılmamış bilgisayar :( formatta atamıyorum çalışmadığı için. Ne yapmam gerekiyor ( Sistem geri yükleme yaptım defalarca düzelmedi. Elektrik geliyor ama windows ve boot olarak görmüyor belleklerin hiç birini
  • Arkadaslar urunun islemci sogutucusu fanli mi yoksa pasif sogutma mi? 15-20 web sayfasi ust uste acinca performans durumu nedir cihazin? Cevaplayacaklara simdiden tsk ederim.

• Yeni ssd aldim taktım, elimde win 10 usb si vardi onu taktim acarken hic biosa fln girmeden windows kurulumu başladı windows kurulumu sirayla tmmlandi simdi yeniden baslatilacak dedi ama bi turlu siyah ekran gitmedi ben de power tusu ile kapatip actim, sonrasinda bu hatayı alıyorum win 10 yüklemem sıkıntı acaba 8 mi yüklemem lazim?
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

• SecurBoot diye bir opsiyon vardir BIOS ta. Onu kapatin. Normal kuruluma devam edin. Orjinalde 8.1 oldugu icin siz 10 kurdugunuzda BIOS hata veriyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

SecurBoot diye bir opsiyon vardir BIOS ta. Onu kapatin. Normal kuruluma devam edin. Orjinalde 8.1 oldugu icin siz 10 kurdugunuzda BIOS hata veriyor sadece.

Hocam zaten benim securboot disable olarak görünüyor

Duzenleme: hocam windows yukleme yaptigim flash sıkıntılı imis sanırım farkli flash ile deneyip hallettim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 27 Aralık 2015; 17:09:38 >
  • setrak S kullanıcısına yanıt
    evet aynısı benimde başıma geldi ama dikkat etiğim sadece d h formunda yapıyor diger sekmeye geçince yapmıyor

dh forumda çok rastladım başka bir ekranda görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyznyz -- 28 Aralık 2015; 22:43:49 >
  • hocam ssd yi kurdum ama windows 10 kurdum şimdi de windows u etkinleştir diyor eskisi kurulu iken key i öğrenme programı ile key i kaydetmiştim obu giriyorum onunla da olmuyor nası halledebilirim
  • taraycıda tek sekme açık kalsa bile, sanki çok bişey yapıyormuş gibi fanı bir açıyor ki, kulaklara şenlik !

Bu üründe fan olmasa da olurdu, neden fan koymuşlar anlamış değilim. acer iın aynı işlemcili modelinde fan yok çünkü...

ben fanı tamamen alt devirde çalıştırmak istiyorum sürekli, bunun için özel program yüklemek mi gerekiyor veya windowstan yapabilir miyim? sessizlik iiçn hangi devirde çalışmalı fan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

hocam ssd yi kurdum ama windows 10 kurdum şimdi de windows u etkinleştir diyor eskisi kurulu iken key i öğrenme programı ile key i kaydetmiştim obu giriyorum onunla da olmuyor nası halledebilirim

Önce w8.1 den w10 a yükseltme yapıyorsunuz ve internete bağlı iken windows 10 u etkinleştiriyorsunuz. Daha sonra isterseniz sıfırdan w10 kurun. Key girme kısmını atlayın. Internete bağlanırsaniz daha önceki etkinleştirmeden dolayı windows 10 unuz otomatik etkinleştirilir. Eğer etkinleşmiyorsa microsoft türkiye hattını arayın, onlar etkinleştirme için size kod gönderiyorlar.
  • şu cihazı aldığım günden beri win 10 yükseltme harici hiçbir takviye yapmadan kullanıyorum. ilk zamanlardaki kasma donma düzeldi gibi açılış erken şimdi baktığımda iyi ki almışız diyorum. 350 tlye daha iyisi olamazdı gerçekten. ram ssd takviyesi yapanların ki uçuyordur heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

hocam ssd yi kurdum ama windows 10 kurdum şimdi de windows u etkinleştir diyor eskisi kurulu iken key i öğrenme programı ile key i kaydetmiştim obu giriyorum onunla da olmuyor nası halledebilirim

Önce w8.1 den w10 a yükseltme yapıyorsunuz ve internete bağlı iken windows 10 u etkinleştiriyorsunuz. Daha sonra isterseniz sıfırdan w10 kurun. Key girme kısmını atlayın. Internete bağlanırsaniz daha önceki etkinleştirmeden dolayı windows 10 unuz otomatik etkinleştirilir. Eğer etkinleşmiyorsa microsoft türkiye hattını arayın, onlar etkinleştirme için size kod gönderiyorlar.

Hocam ben 10 pro kurmuştum ondan dolayi sıkıntı olmuş, win 10 home single language yuklemem gerekiyormuş, yukleme yaparken iso dosyasini indirmede turkce olan kisminda single language cikmiyor bunu asmak icin ilk başta ingilizceye getiriyoruz sonra tekrar turkceyi sectigimizde single language cikiyor bunlari microsoft mh soyledi ben boyle yaptim oldu key vs sormadı

• Bu notebooku almayı düşünüyorum lol bu PC de kqç fps veriyor deneyen varmı birde ekran aşırı derece küçük mü oyun için

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.