Şimdi Ara

Grundig 1588 B1 i5 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.grundig.com.tr/bilgisayar/dizustu-bilgisayarlar/gnb-1588-b1-i5.html

Yeni bilgisayara ihtiyacım var kampanya ile 1000 tl ye geliyor, oyuna düşkünümdür yakın zamanda gta 5 çıkacak donanımı yeterlimidir tavsiye eder misiniz veya başka tavsiye ediceğiniz model var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Guncel oyunlari dusuk orta oynarsiniz gta5i oynatmaz en dusuk ayarda 10fps anca verir

• 2 yıl önceki donanımlara sahip. Boşuna para vermeyin, günlük işler haricinde pek fazla iş görmez.
  • Hocam GTA V low da acabilir ama biraz daha ekleyipwww.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10160 bunu alin kesinlikle sizi memnun eder her konuda :)

• Sitede fiyat vs. yokta bu makine 1000 liraya geliyor ise gayet iyi fiyat.

i53230m iyi işlemcidir 3.nesil i5lerden en güçlülerden birisi.

ekran kartıda gt740m

1000 derken düz 1000 TL ise gayet iyi fiyat.

Biraz daha koy diyen arkadaşta 900 tl cik daha koy demiş, hazır o kadar koymuşen bir 900 cük daha koy y50 al, hatta başka biriside 1.900 cük koysun monster falan al.

Şaka bir yana fiyata göre güzel makine ama grundig'in kasa kalitesi nasıldır, sürücü desteği nasıldır hiçbir fikrim yok.

Asla almazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler sanırım beklentilerimin çok altında. kafaya konsol almayı koydum artık. Pc oyun oynamak için bütçeyi çok aşıyor

• laptopun ismine bakarak hemen kötülemişler resmen.ben i3+gt740m ile gta5i orta ayarlarda kasmadan bitirdim.bilmem anlatabildim mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.