ARKADAŞLAR GRUBUMUZA TEMEL ŞAİRLİK VE BESTECİLİĞİ EN AZ 4 YILDIZ OLAN 2 GÜNDE VEYA 3 GÜNDE 1 ONLİNE OLABİLEN ARKADAŞLAR ARIYORUZ.İLGİLENENLER Uluç Karacadağ adlı karakterden grubu bulabilirler ayrıca pm atabilirsniz.Msn adresim: byahmet55@hotmail.com
ilgilenen yok mu:(
benim bi arkadaşım var bestecilik 5 yıldız şairlik 5 yıldız müzisyenlere hitap eden 5 yıldız şarkı başına 100k teklif geldi kabul etmedi zaten albüm çıkarsa milyonları kaanır nie şarkı yazsınki başkalarına şarkı zaten popomundodo para bişeye yaramıyo eski günlerim daha iii di 50k paran olsun yeter para kasmanıza gerek yok
Online süresi daha uzun olsaydı gelirdim :).
quote:
Orjinalden alıntı: mtmitatt
benim bi arkadaşım var bestecilik 5 yıldız şairlik 5 yıldız müzisyenlere hitap eden 5 yıldız şarkı başına 100k teklif geldi kabul etmedi zaten albüm çıkarsa milyonları kaanır nie şarkı yazsınki başkalarına şarkı zaten popomundodo para bişeye yaramıyo eski günlerim daha iii di 50k paran olsun yeter para kasmanıza gerek yok
albüm çıkarsa milyonları kazanır... her albüm kazanmıyor ayrıca oyunda para bi işe yaramıyosa neden herşey parayla
@Whiter senin için 4 günde bir online olabilen olsun dicem ama şarkıyı nasıl yazcaksın? çok uzun sürer öyle
albüm çıkarırsa çok iyi para kazanır böyle bi kişi parada bi süre sonra hiç bi işe yaramıyo
yarar yarar sen merak etme paranın olmadığı yerde mutluluk olmaz. oyunda ruh halini bile para yükseltiyo daha başka bi şey demiyorum