Şimdi Ara

GRRRRRRRRRRRRRRRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunuda uzaklastırmazzsanız hatrım kalır......
    Hiç bişi yapmadııım halde uzaklastırmaları anlayamıyorum.... forumda o kadar bebe var 14-15 yaşından küçük o kadar sa*aklık yapıyolar adminlerde tık yok... ben kafeden girdiğim ve aynı cafeden bir başkası daha girdiği için ilk kullanıcı adım 7 gün, yeni kullanıcı adı açtıgım içinde o kullanıcı adım sonsuz gün uzaklastırılıyor..... yetmezmiş gibi neden uzaklastırıldıgımı öğrenmek için açtıgım topic de siliniyor ve cevap verilmiyor... KO gm lerini çekiştiriyoz yok soleler yok boleler diye burdakilerin ne farkı var????? MUHAHAHA die cevap yaaznlara bişi yok her türlü küfürü yazanlara (******** yazzsalarda ne yazıldıını herkez anlıyor) bişi yok adam gibi cevap verem su ana kadar hayatta küfür etmeyen bana kısaca cafeden girdiğim için de gidin işinize ya siz işinizi iyi bilmiyosunuz yada çifte standart uyguluyorsunuz....

yapmadıklarım:
    tek kelimeden olusan cevaplar
    sapan saçma konular
    bilgim olmayan konulara cevap vermek
    küfür etmek (bu konudaki sa*ak hariç) vs

yaptıklarım
    Cafeden girmek (Aynı cafeden giren başkası varsa ben ne yapabilirim)

ceza : önce 7 sonra sınırsız uzaklastırma almak, cezanın nedeninin soylenmemesi....

uyuz oldum bir daha DH ye girersemde iki olsun.......

Herkez kendine iyi davransın Allah'a Emnet olun

Eski kullanıcı adım kurukelle aratın bakın mesajlarıma (isteyenler)

Bunada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrUzaK -- 17 Haziran 2006; 9:59:43 >

• ark. bee takma bunları kafana yaa sen devam et boşver senin asıl nick ne buarada
  • abi kosp filan ilgili bişiler yazdıysan ...
    heralde bişiler yapmışındır durduk yerde uzaklaştırmazlar adamı
  • dikkatli olunması gereken şeyler bunlar ...
  • dikkatli olunması gereken şeyler bunlar ...

+1
  • kurukelle nickini aratın bakın cevaplarıma... kospla ilgili sadece kullananlara kızdım o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrUzaK

Bunuda uzaklastırmazzsanız hatrım kalır......
    Hiç bişi yapmadııım halde uzaklastırmaları anlayamıyorum.... forumda o kadar bebe var 14-15 yaşından küçük o kadar sa*aklık yapıyolar adminlerde tık yok... ben kafeden girdiğim ve aynı cafeden bir başkası daha girdiği için ilk kullanıcı adım 7 gün, yeni kullanıcı adı açtıgım içinde o kullanıcı adım sonsuz gün uzaklastırılıyor..... yetmezmiş gibi neden uzaklastırıldıgımı öğrenmek için açtıgım topic de siliniyor ve cevap verilmiyor... KO gm lerini çekiştiriyoz yok soleler yok boleler diye burdakilerin ne farkı var????? MUHAHAHA die cevap yaaznlara bişi yok her türlü küfürü yazanlara (******** yazzsalarda ne yazıldıını herkez anlıyor) bişi yok adam gibi cevap verem su ana kadar hayatta küfür etmeyen bana kısaca cafeden girdiğim için de gidin işinize ya siz işinizi iyi bilmiyosunuz yada çifte standart uyguluyorsunuz....

yapmadıklarım:
    tek kelimeden olusan cevaplar
    sapan saçma konular
    bilgim olmayan konulara cevap vermek
    küfür etmek (bu konudaki sa*ak hariç) vs

yaptıklarım
    Cafeden girmek (Aynı cafeden giren başkası varsa ben ne yapabilirim)

ceza : önce 7 sonra sınırsız uzaklastırma almak, cezanın nedeninin soylenmemesi....

uyuz oldum bir daha DH ye girersemde iki olsun.......

Herkez kendine iyi davransın Allah'a Emnet olun

Eski kullanıcı adım kurukelle aratın bakın mesajlarıma (isteyenler)

Bunada

sana katılıyorum saşma sapan nerdenlerle uzakaştırma almaya +

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.