Şimdi Ara

GROUPAMA KASKO NASILDIR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
21.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eveet arkadaşlar groupama sigortaya bir alkış pert olan aracımın parasını tam 2,5 ay sonra verdi
    nasıl mı?
    benim aracı pert borsasına satmışlar onlara düşen kısmı aldım
    amaa groupamadan ancak bir hafta bekleyerek alabildim (müşteri memnuniyeti)
    nasıl ama groupama,nasıl ama groupama

şimdi insaflı insanlara soruyorum arabanız pert olsa groupama paranızı verirken süründürse..
    sizce groupama kasko nasıl?
    iyi mi?
    tercih sizin..
    ama hakkını teslim edeyim en azından paranızı alabiliyorsunuz 75 gün sonra..

buradan rica ediyorum tüm groupama mağdurlarına..
    yalnız değilim biliyorum lütfen yaşadığınız problemleri burada paylaşın..

bu ülkenin vatandaşları neden yaşadığı problemleri ifade edemiyor..
    yalan yanlış değil sadece yaşadıklarınızı yazın.
  • Axa en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracın kasko da groupama yaklaşık 1 ay sonra bitecek ve hemen başka firmaya yaptıracağım. aracı alırken bayiden yapılmıştı. sonra poliçeye baktım ki ne mini onarım ne cam değişimi ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. axa veya güneş yaptıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

benim aracın kasko da groupama yaklaşık 1 ay sonra bitecek ve hemen başka firmaya yaptıracağım. aracı alırken bayiden yapılmıştı. sonra poliçeye baktım ki ne mini onarım ne cam değişimi ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. axa veya güneş yaptıracağım.

Ak sigortada iyidir.

• Değerli Arkadaşlar, uzun zamandır forumda yorumlara yazı yazmıyordum ama bu konu ile ilgili yanıt yazma gereği hissettim..
    Bazen kötü zannettiğiniz bir sigorta şirketi bile aslında içlerinde en iyisi olabiliyor.
    Bir Sigorta Şirketinden kasko yaptırmadan önce;
    - Finansal yapısının güçlü olmasına,
    - Yetkili Servisler ile anlaşmalı olmasına,
    - Cam kırıldığında yetkili servislerde orjinal cam takılabilmesine,
    - Auto King (mini onarım teminatı) olmasına,
    - Sigortacılık mezunu uzman ve tecrübeli bir sigorta acente olmasına,
    - Servis dışında sanayide normal bir kaportacıya götürdüğünüzde Sigorta Şirketinin "orjinal yedek parça" temin etmesine

Dikkat ediniz..

Sizi iyi temsil eden bir acenteniz olduktan sonra Groupama Sigorta kadar iyi hizmet veren şirket sayısı bir elin parmaklarını geçmez..

Saygılarımla,
  • Fransızlara para kazandırmak istemediğim için Güneş Sigortayı tercih ettim..Çok memnunumm!!
  • iki kez hasarım oldu ikisindede sorun çıkmadı sadece ikame araç hizmetinin sadece 1 kez ve 7 günle sınırlı olması kötü yoksa ikame aracı dosya açıldıktan 2 saat sonra verdiler eurekoda 3-4 gün beklemiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Fransızlara para kazandırmak istemediğim için Güneş Sigortayı tercih ettim..Çok memnunumm!!

Hayırlı uğurlu olsun da....
    Güneş Sigorta'nın % 36'sı Groupama Sigorta'ya (Made in France) ait... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

iki kez hasarım oldu ikisindede sorun çıkmadı sadece ikame araç hizmetinin sadece 1 kez ve 7 günle sınırlı olması kötü yoksa ikame aracı dosya açıldıktan 2 saat sonra verdiler eurekoda 3-4 gün beklemiştik.

Bahse konu Groupama Sigorta ise yılda 2 kez araç ikame hakkınız mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esprisel

quote:

iki kez hasarım oldu ikisindede sorun çıkmadı sadece ikame araç hizmetinin sadece 1 kez ve 7 günle sınırlı olması kötü yoksa ikame aracı dosya açıldıktan 2 saat sonra verdiler eurekoda 3-4 gün beklemiştik.

evet haklısınız poliçeyi bir daha okudum ikame araç isterdim bilseydim nereden aklımda kalmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esprisel

quote:

evet haklısınız poliçeyi bir daha okudum ikame araç isterdim bilseydim nereden aklımda kalmış

Sigorta konusunda, poliçe kestirdiğiniz acentenizden destek alırsanız, daha rahat edersiniz... En azından sizin bilgilendirir ve destek olur, mağdur olmazsınız..

• hayatınızda bir kez aracınız pert olur belki

ama moralinizin ve hayatınızın ırzı payimal olur.
    niye mi aracınız pert olur ama
    arkanızda sağlam güçlü ve ihtişamlı bir şirketiniz vardır..
    groupama..
    içiniz rahattır paramı nasılsa 20 günde alırım dersiniz ve beklersiniz...
    daha çok beklersiniz kardeşim 2,5 ay bekledim binbir kavgayla hakkım olan parayı zor aldım.
    groupama sigortadan kaskolu değilim başka şirket kullanıyorum
    groupamalılara bazı tavsiyelerim var

1-en kısa zamanda bu şirketten kurtulun
    2-sigorta resuans mıdır nedir aracınızın değerinden düşük değer veriyor
    3-mesela aracınızı 20 000 tl ye havada satabilirsiniz ama bu kurum 19 000 tl değer biçiyor
    4-sıkı durun.. groupama bu 19 000 tl yi bile size çok görüyor 17 500 tl teklif ediyor yersenn..
    5-kabul etmiyorum diyorsun(2 hafta süreç geciktirir)
    yetkili servisten gidip araç bedeliyle ilgili yazılı belge getirin diyorlar
    6-yetkili servisler aracınızın bedelini size vermiyor çıldırıyorsunuz
    7-birilerini araya sokup yazı vermeleri için çırpınıyorsunuz
    8-yetkili servis aracınız 20 500tl ye satılır diye yazı veriyor
    9-groupama yazıyı alınca teklifi yineliyor ne kadar mı?
    19 000 tl diyor
    10-arıyorsunuz niye araç bedelini vermiyorsunuz diye
    size aracınızın bedelininin poliçede 19 000 gözüktüğünü söylüyorlar
    11-bayramlık ağzınızı açıp döktürmek geliyor içinizden
    madem poliçede 19 000tl idi niye 17 500 tl teklif veriyorsunuz
    12-19 000 tl verecem de zaten kabul edeceğim
    13-size bir soru dolandırıcı ne demektir nasıl çalışır
    14-yahu yoruldum yazmaktan

groupama paranızı,zamanınızı,huzurunuzu,aklınızı alır ve aylar sonra...
    paranız elinizdedir ama mutlu değilsinizdir kusasınız gelir
    birdaha groupama kelimesini duymak istemezsiniz

araç pert olur----->groupama hemen parayı verir(yanlış denklem)
    araç pert olur----->groupama sizinle oynar ve paranızı vermez bekletir bir sürü prosedür aylar sonra verir

şimdi bunları yazıyorum acente sahipleri kızıyor zaten size sözüm yok
    sorum değerli okurlara
    acaba hayatta bir kez başıma gelecek pert olayında
    aracımın parasını nasıl alacağımın prosedürlerini bilmek zorundamıyım

kasko taksitlerinin son ödeme tarihini geçirdiğimde kaskomu iptal etmekle tehdit eden groupama
    neden parayı ödemesi gerektiğinde zamanı bonkörce uzatıyor?

sonuç:hayatta bir kez kazık yersiniz
    ama tecrübeli birisinin anlattıklarını dinler ve en azından o taraftan kazık yemezsiniz
    groupama sigorta hayatınızı kolaylaştırır!

• tuncay bey merhabalar aracınızın kaskonuzun 1 ay sonra bittiğini belirtmişsiniz ben sigortacıyım.anadolu axa neova ve eureko acenteliklerimiz bulunmakta.Mail adresim aşağıdadır.Eger vadesinde bilgileri iletebilirseniz bende tarafınıza teklif iletmek isterim.

Saygılarımla...
  • ARKADAŞLAR YENİ BİR ACCENT ERA ALDIM 2007 MODEL KASKO YAPTIRMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCE BAŞIMA GELDİ KAZA YAPTIM O YÜZDEN KASKO ÖNEMLİ AMA FİYATLAR BİRAZ YÜKSEK GELDİ RAY SİGORTA 1.500 GRUPAMA 1730 ÇIKARDI OYSA GEÇEN SENE GETZ 2007 MODEL ARACIMI HALK SİGORTADAN 950 TL FULL SİGORTA YAPTIRMIŞTIM BANA UYGUN TEKLİF VEREBİLECEK GÜVENİLİR SİGORTALAR VAR MI BİLGİ ATARSANIZ SEVİNİRİM
  • ARKADAŞLAR YENİ BİR ACCENT ERA ALDIM 2007 MODEL KASKO YAPTIRMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCE BAŞIMA GELDİ KAZA YAPTIM O YÜZDEN KASKO ÖNEMLİ AMA FİYATLAR BİRAZ YÜKSEK GELDİ RAY SİGORTA 1.500 GRUPAMA 1730 ÇIKARDI OYSA GEÇEN SENE GETZ 2007 MODEL ARACIMI HALK SİGORTADAN 950 TL FULL SİGORTA YAPTIRMIŞTIM BANA UYGUN TEKLİF VEREBİLECEK GÜVENİLİR SİGORTALAR VAR MI BİLGİ ATARSANIZ SEVİNİRİM
  • benim de pert olan aracim groupamadan kaskoluydu ve korkuyordum acikcasi. hem dusuk teklif verecekler hem uzatacaklar diye. police bedeli 40.000 TL idi. 25 eylulde dosya acildi. 11 ekimde 40.000 TL kurusu kurusuna odendi! ilginc geldi ve sevindim dogrusu. hatta pert borsasi daha gec odedi kendisine dusen bedeli.. bunu da kale alin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akburak -- 20 Ekim 2012; 19:28:31 >
  • RAY SİGORTADAN UZUN DURUN ARKADAŞLAR !!!!!

Ray sigorta ile kısa sürede 2 sorun birden yaşadım ;

1***Bayramın son günü Ankara da lastiğim yarıldı, 4444729 Ray sigorta 7/24'ü aradım, sesli yanıt sisteminden ''mesai saatleri dışındayız'' yanıtını aldım. Gece vakti başımın çaresine bakıp büyük uğraşlar sonucu çıkma lastik buldum ve taktım. .

2***Duran aracıma çarpıp kaçan araç , captivamda sonradan taktırdığım arka koruma kromajına zarar verdi. . Tutanak tutturup Chevrolet servise götürdüm, kasko delinmez dediler boş matbu evrak imzalattılar çünkü tamamı zaten 312 TL tutuyormuş, %25 kusurluymuşum ve 78 TL yi kasko karşılayacakmış.

Ardından dün kaskomu ve trafik sigortamı yeniletmek istediğimde tramer kayıtlarında aracım hasarlı çıktı, yetmezmiş gibi hasarsızlık indirimlerim sıfırlanmış...Yani ray sigorta hem 78 TL kaskoyu delmez diyor, hemde kaskoyu delip aracımı hasarlıya çıkarıyor, üstelik orijinal değil aracı koruma amaçlı aksesuar parçası yüzünden....

• quote:

Orijinalden alıntı: akburak

benim de pert olan aracim groupamadan kaskoluydu ve korkuyordum acikcasi. hem dusuk teklif verecekler hem uzatacaklar diye. police bedeli 40.000 TL idi. 25 eylulde dosya acildi. 11 ekimde 40.000 TL kurusu kurusuna odendi! ilginc geldi ve sevindim dogrusu. hatta pert borsasi daha gec odedi kendisine dusen bedeli.. bunu da kale alin bence.

ben de 18 mart 2013'te sertavul geçidinde keskin virajda aracımı kuma kaptırıp takla atarak aracı pert ettim

kaza raporunu savcılıktan henüz almadığım için dosya açılmadı

anlaşmalı olduğu için toyota otojen'e ait groupama otojen acentesine kasko yaptırdım

-aracı 24.12.2012 de aldım
    -poliçede yazan miktar ₺37.250
    -aracın fatura fiyatı ₺32.300
    -poliçede yeni değer klozu var yani aynı model aracın kaza olduğu tarihteki sıfır fiyatı ödenecektir
    -aracın 2013 model fiyatı ₺35.500
    -servisteki arkadaş tahmini hasar listesine göre ₺28bin'lik hasar olduğunu söylüyor

şimdi sabır stres ve merakla dosyanın açılmasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Mart 2013; 22:08:15 >

• Groupamadan sasmayin derim dosya sonuclandimi 1 haftada paraniz heaabinizda

• Param isterse bir günde cebimde olsun, ben scorpionwins in yorumunu okuduktan sonra bedava yapsalar, o kasko şirketine yaptırmam. adamın hayatı kararmı resmen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.