Şimdi Ara

Grooveshark tan idm ile şarkı indirebilir miyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru başlıkta. deniyorum ama hata veriyo. acaba yapılamıyo mu yoksa sadece bende mi hata oluyo ? yapabilen varsa nasıl olacağını yazabirli mi ?

• Bende denedim olmuyormus.Ama illada Grooveshark tan indirmeniz sart degil ornek : begendiginiz bir parcanin nasilsa adi sanatcisi yaziyor youtubede aratip ordan indirebilirsiniz buda bir yontem.
  • The Legends kullanıcısına yanıt
    yok hocam normalde indirdiğim 2-3 sağlam site var yani o konuda sıkıntı yok. bu arada youtubeden indirmeyin bence ses kalitesi düşük oluyo. hani dediğim gibi sıkıntı yok da sonuçta groovesharkde hem istisnasız aradğın bütün müzikleri buluyosun hem de kalitesi de hayli tatmin edici. bir de hep şarkı açtınca altta idm şeysi çıkıyo ama indirimiyo yani biraz da meraktan sordum.

edit: bence bi hilesi vardır elbet. daha araştırmadım direk buraya sordum ama burdan biiş çıkmazsa araitırıp yazarım buraya sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchistdoomer -- 8 Ağustos 2013; 5:15:39 >
  • simdi siz oyle diyince bende biraz arastirdim tahminimde dogru cikti acikcasi (grooveshark downloader) seklinde bi arama yapmanizi tercih ederim yok saniyordum megersem programi varmis millet catir cutur indiriyormus umarim yardimci olur.
    hmm sağolasın hocam peki bu program mı yoksa add-on ya da script gibi bişey mi ?
  • Hicbir fikrim yok malesef biraz videolarini izlemeniz gerekebilir sanirim tam arastirmadim cunku muzikle sizin kadar alakali biri degilimdir :) ama muhtemelen IDM gibi bir program olasiligi yuksek kolay gelsin.
    sağolasın hocam iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer youtubeden video indirecekseniz yüksek kalitelerde yani 360p 480 p gibi yüksek kalitelerde indirin.ben 360 p .flv uzantılıyı indirdiğimde ses oldukça kaliteli geliyor mp4 lerde aynı kaliteyi alamadım
  • RahmiCTAS R kullanıcısına yanıt
    yok hocam youtubeden indirmicem zaten bi de onla uğraşmiyim :D ama groovesharkten bi yöntem biliyosan yazabilirsin
  • idm olmuyor.
    freemake downloader'da olmuyor.
    youtube'dan indirip dönüştürünce aynı etki olmuyor. birde bazı şarkıların stüdyo versiyonları olmayabiliyor..
    şu grooveshark downloader'ı deneyeyim.
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    aynen hocam şu gs d.derı deneyip yazarsan sevinirim sabah üşendim denemeye asdhjvşjnsea :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

soru başlıkta. deniyorum ama hata veriyo. acaba yapılamıyo mu yoksa sadece bende mi hata oluyo ? yapabilen varsa nasıl olacağını yazabirli mi ?

Groovedown ile indirebilirsiniz
  • firefox'ta groove shedder diye bi eklenti varmış onunla oluyomuş sanırım..

deniycem..

• kurdum ama çalıştıramadım hocam. bağlanmıyo ?
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    gs downloaderı da yapamadım sheddera bakıcam son olarak
  • yok arkadaş yapamadım bi türlü :/
  • ilacin bende senin icin video cektim buseferde olmadi dersen bozusuruz onagore :)

Video Linki once bunu izle.
    http://www.youtube.com/watch?v=WfT8rVpaZRs

Girmen gereken site
    http://groovesharkdownload.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

kurdum ama çalıştıramadım hocam. bağlanmıyo ?

Güvenlik duvarınızdan programa internet erişim izni verdiniz mi?
  • evet
    hocam çok teşekkürler üşenmemişsin uğraşmışsın. ben de hallettim ama şöyle ufak bir pürüz kaldı. chrome üzerinden yaptım ama ben ff kullanyorum. şimdi ff de add-ons u açıyorum oraya sürüklüyorum/üstte install file seçeneği var oradan seçiyorum, ya da bu işlemleri plug-ins kısmına yapıyorum ama olmuyor. acaba ff de de bu eklentiyi çalıştırabilme şansımız var mı yoksa sadece chrome için mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.