Bildirim
GROOVESHARK MÜZİK İNDİRME
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mobilden mi acaba ? -
Hayır pc den indirmek istiyorum herkes yapabiliyor anladığım kadarıyla fakat ben birturlu beceremedim .. -
Ben de yapamadım -
programın ismi orbit bu program yardımıyla indirirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: clsguitar
programın ismi orbit bu program yardımıyla indirirsiniz
ayrıca internet explorerden daha sağlıklı olur kullanırsanız diğerinde farklı ayarlar olabilir -
idm diğer medya sitelerinde buluyo hatta indirmeye bile kalkıyo ama groovesharkda denemedim hiç idmyi deneyin bide -
orbit ile indirebiliyorsunuz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
idm diğer medya sitelerinde buluyo hatta indirmeye bile kalkıyo ama groovesharkda denemedim hiç idmyi deneyin bide
internet download manager bir çok siteden video,şarkı indirebiliyor ama grooveshark ile denemedim. -
arkadaşlar şu programı deneyin isterseniz
http://www.scilor.com/grooveshark-downloader.html -
orbit'i bana da tavsiye ettiler, ben şimdilik internet download manager'ı kullanıyorum -
idm işe yarıyor. en azından bende. -
-
orbiti firefox yada chrome ile kullanabiliyor muyuz ? kullanabiliyorsak nasıl ? -
sen varya adamın hasısın kardesm müthiş bi program bedavaya ugrasmısız bugune kadar :D -
orbitte indiremiyor -
Groovedown işliyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bencinoben
arkadaşlar şu programı deneyin isterseniz
http://www.scilor.com/grooveshark-downloader.html
işe yarıyor . -
Programı açtım ama doğru düzgün çalışmıyor...Grooveshark'tan şarkı indirmeye yarayan başka program yok mu? -
SciLor's grooveshark(tm). linki yukarılarda bıyerlerde var
Benzer içerikler
- laptop wifi güçlendirme
- zte zxhn h1601
- bilgisayarda internet çok yavaş
- wisp modu nedir
- kablolu interneti kablosuza çevirme
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X