Şimdi Ara

Grönland Köpeği Nerden Bulabılırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar Kopek Alıcam Bu Kopege Hasta Oldum Cok Tatlı Bırsey

Birde Alaskan Malamute Var

Buda Çok Guzel

2 Kopekte Bırbırıne Cok Benzıyor Ama Yınede Yorum Sızın Alaskan Malamuteyı Bulabılırım... Ama Gronland Kopegı nı Nerden Bulurum Bılmiyorum.

•  Grönland Köpeği Nerden Bulabılırım ?

Çin aslanı Chow-Chow

Tek Geçerim :D
  • kopek onermeyın arkadaslar ben secımımı yaptım ama danımarka kopegını nerden bulcagımı bılmıyorum malamut kolay bulurum
  • önerme dedin ama bence samoyed al bunlardan daha güzel.alaskanla üstekinin tek kuyruğu farklı bulma yerine gelince konuyu buraya aç belki bulabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_543/tt.htm
  • grönland tan
  • alıp getircen kışlık hayvanı yazın perişan olacak Türkiye'de.tabi Türkiye'de değilde soğuk bir ülkedeysen ona birşey diyemem
  • DH de Evcil Hayvanlar Bolumu Oldugunu Bılmıyordum(Kendıme )

Yonetıcılerden Konuyu Tasımalarını Rıca Edıyorum.

Onerme Icın Tesekkur Ederım Ama Çok Evcıl Geldı O Kopekte Ama Cok Tatlı Bır Arastırıyım Yınede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyanür nerden bulabilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

alıp getircen kışlık hayvanı yazın perişan olacak Türkiye'de.tabi Türkiye'de değilde soğuk bir ülkedeysen ona birşey diyemem

Merak Etme Arkdasım Yazın Bol Bol Denıze Gotururum Onu
  • denize derken kutuplara yüzmeye gidiyorsun sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

önerme dedin ama bence samoyed al bunlardan daha güzel.alaskanla üstekinin tek kuyruğu farklı bulma yerine gelince konuyu buraya aç belki bulabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_543/tt.htm

Samoyed Gerçekten Güzel Bir Hayvanmıs Evcilde Degil Gordugum Kadaıyla Ama Oda Cok Tatlı 3 u Arasında Gıdıp Gelıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

denize derken kutuplara yüzmeye gidiyorsun sanki

Ne Alaka Kardesım Denıze Gıdınce Serınlesın Hayvan Dıye Yazdım O Yazıyı Hemen Bır Kulp Bulcaksınya ... Neyse
  • güncel
  • Kesinlikle alacaksan samoyed al;o ne tatlı şey öyle yaaaw pofuduk peluş hayvan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

Çin aslanı Chow-Chow

Tek Geçerim :D

İzmir'de bu köpekten bir tane gördüm.Çok dikkat çekiyordu.YAlnız kendisi nereye isterse oraya gidiyordu sahibi(bayan) pek zaptedemiyordu.

• ilk köpek akita değil mi??
  • facebookta haysev grubu var orada sokağa terkedilmiş cins hayvanlar oluyor geen gün bir tane golden vardı onu alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.