Şimdi Ara

Grim Fandango oynamış efsane nesil buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yıllar geçtikten sonra bu güzel oyunu bir kez daha yad edeyim dedim. ancak bir sorunum var oyunu kaydedemiyorum bunu nasıl yapacağımı bilen var mı acaba ?

• Ben oynamıştım ama kayıt kısmını hatırlayamadım, checkpoint sistemi vardı sanki.

Umarım en kısa sürede Steam veya GOG'a gelir de tekrar oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Ben oynamıştım ama kayıt kısmını hatırlayamadım, checkpoint sistemi vardı sanki.

Umarım en kısa sürede Steam veya GOG'a gelir de tekrar oynarız.

hocam yani belli bir bölüme kadar oynuyoruz sonra kendisi otomatik olarak kaydediyor öyle mi ?
  • Hocam ilerledikçe kendisi kayıt ediyor. Bu arada türkçe altyazı var biliyorsun değil mi (: Grim Fandango hala en başarılı bulduğum oyun sanırım. Üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen üzerine hikaye çıkmamıştır (: GOG' dan sürekli bakıyorum ama gelmiyor. Lucas Art' ın kurucuları vermiyor oyunu, epey bir konu açılmıştı bununla ilgili ama sonuç yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam ilerledikçe kendisi kayıt ediyor. Bu arada türkçe altyazı var biliyorsun değil mi (: Grim Fandango hala en başarılı bulduğum oyun sanırım. Üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen üzerine hikaye çıkmamıştır (: GOG' dan sürekli bakıyorum ama gelmiyor. Lucas Art' ın kurucuları vermiyor oyunu, epey bir konu açılmıştı bununla ilgili ama sonuç yok :/

sağolun hocam oyunun nasıl kayıt edileceğini öğrendim sizler sayesinde türkçe yamasınıda buldum :) ama ingilizce oynamanın tadı başka. bu arada steam'a gog'a falan gelmez bu oyun boşuna beklemeyin ya korsan oynayacaksınız yada cd'sini bulmanız lazım.zaten bende ev eski cdleri karıştırırken buldum bu oyunu oynayayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanSüpürge -- 7 Mayıs 2014; 20:29:11 >
  • UçanSüpürge kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de orjinal CD si var fakat winddows 7 de çalıştıramadım bir türlü. Siz nasıl çalıştırdınız? Yani oyunu win7 için uyarlanmış halini korsan bulup oynadım da orjinal CD yatıyor öyle üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam ben de orjinal CD si var fakat winddows 7 de çalıştıramadım bir türlü. Siz nasıl çalıştırdınız? Yani oyunu win7 için uyarlanmış halini korsan bulup oynadım da orjinal CD yatıyor öyle üzülüyorum

virtual pc programıyla xp'de sorunsuz çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane oyun Dragon Fable
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UçanSüpürge kullanıcısına yanıt
    Duymuştum bu programı (: Gerçi daha yeni oynadım. Seneye artık bu programla orjinal oynarım. Senede bir Grim Fandango, Theme Hospital, Commandos, Carmageddon, SimCity 2000 oynarım Hepsi ilk oynadığım oyunlar, unutamıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.