Şimdi Ara

Gribim çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başım da çok ağrıyor arkadaşlar, burnum akıyor Nasıl kurtulacağız bu halttan? Hele ki şu burun akıntısı çok kötü. Dersi engelliyor. Siz gripken ne yapıyordunuz? (Ara veremem derslere)

Belki yüzlerce konu vardır bunla ilgili ama hepsi şu şu bitki iyi gelir vs vs diyor ben üşengeçlikten evdeki yemeği ısıtmıyorum başka şeyler lazım, teşekkürler

• Kivi , mandalina ye , bol bol su iç , bi de dinlenmen gerekiyor.
  • sutlugahve kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle bi soguk algınlıgı ıcıorsun ardından 1 saat sonra 1 limonu bardaga sıkıyorsun ve iciyorsun sonra aksam uyurken bir daha 1 bardaga lımon skıyorsun aralardada mandaln yersen ekşi ;) tamamdır yarına bırseyın kalmaz sanrm ben böyle yaptım etkili oldu ^^ 1gunde atlattm
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat400

hocam öncelikle bi soguk algınlıgı ıcıorsun ardından 1 saat sonra 1 limonu bardaga sıkıyorsun ve iciyorsun sonra aksam uyurken bir daha 1 bardaga lımon skıyorsun aralardada mandaln yersen ekşi ;) tamamdır yarına bırseyın kalmaz sanrm ben böyle yaptım etkili oldu ^^ 1gunde atlattm

İki yorum için de teşekelurlr hocam dediklerini yapacağım inşallah yarına geçer okulda gülemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 HAFTA BÖYLE GİDERSİN KENDİ KENDİ GEÇİYOR BENİM BÜNYEM ZAYIF 15 GÜNDE ANCA GEÇTİ MESELA
  • Bi çorba kaşığı bala bol limon sıkıp ye, ıhlamur veya nane limon iç kesinlikle. Bu haldeyken ders çalışıp kendini yorma. Çok geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyuyamıyorum
    6 ay önce açıldı
    Çalışamıyorum...
    5 ay önce açıldı
    Nofap, Yerimde Duramıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim reklam gibi olmasın ama 5-6 tane olips al paraya kıy sürekli olips ye üzerine su iç saçma gelmesin ben kendimde denedim çok işe yarıyor
  • Gustave Flaubert: Teşekkür ederim ama bir hafta çok fazla kardeşim ya
    Buried Alive: Allah razı olsun kardeşim, nane limon içerim şimdi
    TorettoOo: Haberi okudum kardeşim teşekkürler ama üni sınavı bu. Ertelenemez
    DaRaFeE: Yarın unutmazsam denerim kardeşim teşekkürler

Bu arada başka yorumları da bekliyorum, siz gripken ne yapıyordunuz?

• sutlugahve kullanıcısına yanıt
    Haklısın kısa vadede kurtarmak lazım şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutlugahve

Gustave Flaubert: Teşekkür ederim ama bir hafta çok fazla kardeşim ya
    Buried Alive: Allah razı olsun kardeşim, nane limon içerim şimdi
    TorettoOo: Haberi okudum kardeşim teşekkürler ama üni sınavı bu. Ertelenemez
    DaRaFeE: Yarın unutmazsam denerim kardeşim teşekkürler

Bu arada başka yorumları da bekliyorum, siz gripken ne yapıyordunuz?

EN KISA ZAMANDA İYİLEŞ KARDEŞİM

• @bi tylol hot içer miyiz
  • sigara içiyosan içme gribi atlatırsın ama balgamlı öksürük başlar sigarayı günde (içiyosan) 4-5 teke indir.Bide limon nane iç; ama daha kısa sürede verim istiyosan eczaneden reçetesiz 2.5liraya katarin al kesin çözüm bu, en ağır gribi 2 günde siler atar.
  • Slm nbr cnm (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 19 Kasım 2013; 0:22:55 >
  • Tylolt mu ne ondan bir gripini karistirip burn'un icine dokup iciyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.