Şimdi Ara

Gri Koç'un yaptığı anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçlara baktığımızda matematik haricinde tüm derslerin zorlukları aynı, matematikte ise inanılmaz bir kolaylaşma olduğunu görüyoruz. Özetle 2022 tyt sınavı 2020'den daha kolay bir sınav oldu.

Yarın cevap anahtarları açıklandığında net bir şekilde sıralamalar hakkında konuşabiliriz. Ama şuan için hala cok ama cok erken. Umarım ayt hak edene hak ettiğini veren bi sınav olur.

Yarınki AYT sınavında tüm dh ahalisine başarılar diliyorum.

Anketi incelemek isteyenler için:

Anket son 3 yılı kapsamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 18 Haziran 2022; 17:37:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• basarılar hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2022 ayt de kolay gelirse

2020 faciasını mumla aratacak bir sonucla karsı karsıya kalacagız

korku ve merakla yarını bekliyorum

• ciddi misiniz aga 2020 den zordu sosyali feni 2020 de 110 yapmayanı bıçaklıyorlardı matematikte de iyi denebilecek 2 soru vardı sadece. türkçe de 2020 den zordu saçmalamayın isterseniz

• videonun tamamını izlemedim ama birinde çok zor seçeneği var birinde yok katılımlar farklı bence grikoç yine zortlamış

• bariz kolaydı hocam, cok uzgunum ama maalesef durum bu

• anket bence saçmaydı 2020 de çok zor ve zor koymuş 2022 de zor koymuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisi de bunun farkında olarak cok zor ve zor seçeneklerini toplayarak inceleme yapıyor hocam.

• LivreSciisBack kullanıcısına yanıt
    izlememiştim hocam izleyeceğim

• Ankete katılanların çoğunun mantığı 2021 le karşılaştırma şeklinde olduğu için herkes 2021 e kıyasla ve +30 dk nın da etkisiyle basit demiş.. bu anket eğer 2021 sınavıyla kıyaslama yapılmadan cevaplandırılsaydı 2021deki anketten pek farklı bir sonuç çıkmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuparaFanı -- 18 Haziran 2022; 17:18:50 >
  • Bu sınava girmemiş 20ye girmiş biri olarak hocama katılıyorum TYT Matematik 20den kolay olamaz bence

• SuparaFanı kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası ben de bu ankete katılanlardanım. Bugünkü sınava ben de girdim (tıp öğrencisi olarak son kez kendimi denemek istedim) ve aslına bakarsanız 2020 ye göre kıyasladım. Çünkü sınavın kolaylığı direkt 2020'yi anımsattı. Ama elbet diğer katılanların ne ile karşılaştırdığını bilemiyorum.

• Gri koçun kitlesini ciddiye alıp bir de yaptıkları ankete kafa mı patlatacağız 

Girdiğim 100 e yakın TYT denemesine dayanarak

Türkçe: orta-zor

Sosyal: zor

Matematik: kolay-orta

Fen: Orta (zorlayıcı sorular var)

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt
    sevgili hocam tr ve sosyalin klasik ösym soruları oldugunu dusunuyorum

kolay denemez ama

her sene böyle geliyor

2019 sosyaline bakmanizi tavsiye ederim mesela

Hocam elimizdeki en iyi anket buydu. Sizinle de paylaşmak istedim. Kac denemeye girerseniz girin DH da olan kişi sayısı belli. Ama gri koç gibi büyük kitlelere hitap eden kanalların yaptığı anketler özellikle şu günlerde çok önemli. Sonuca da ister inanın ister inanmayın ama rakipleriniz bu ankete yanıt verenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 18 Haziran 2022; 17:23:50 >
  • Haklısınız hocam. Sizin gibi analiz üstadı olabilmek için daha kırk fırın ekmek yemem lazım, çaylaklığıma verin 

ne haddime hocam

Doğru hocam ama 40 tyt neti yapan adamın oyu da var orada. Dağdaki çobanla benim oyum bir mi gibi bir mantık oluyor

Haklı olabilirsiniz hocam. Ona elbet ki lafım yok. Ama o kişilerin çoğunluktan etkilenip oy kullanmasını da muhtemel. Bu durumda da anketin doğruluğu bozuluyor. Ancak zaten bu anket "%100 doğrudur" gibi bir iddiada da bulunmadım. Elimizdeki en iyi anket bu. Sayıca fazla kişinin katıldığı ve doğruluk oranının diğerlerine nazaran daha yüksek olduğu bir anket. Bunu da gözden kaçırmamanızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 18 Haziran 2022; 17:32:51 >

Haklısınız hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.