Şimdi Ara

GRİ KOÇ PLANLAMA DEFTERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtiraf ediyorum. Bu defterden bende de vardı. Öyle utanıyordum ki... Kütüphanede bu deftere bir şeyler yazarken kaplumbağa gibi defterin üzerine kapanıyor, kimse beni fosforcu sanmasın istiyordum. Sonra olanlar oldu. Suratından boya akan ve 10 dakika çalışıp 50 dakika tuvalet - sigara - goygoy arası yapan bir kezban bana gelip "başarını bu deftere mi borçlusun" dedi. Utandım.. Beni kendilerinden sanmıştı. Sonra anlatmaya başladı. Her sabah 5 te uyanıyordu, saçma sapan biyoloji çizimleri yaptığı bir defteri, renk renk kalemleri vardı. Masamda duran stabiloya da focuslanıp beni fosforcuların yüksek bir mertebesinden sanmış olacak ki ; "sana çözemediğim soru getirebilir miyim" dedi. Yapacak bir şey yoktu. Sonrasında saat başı bana ortaokul sorularından hallice problem sorularını getirmeye başladı. Sabırla anlatıyordum. Günler günleri kovaladı. Bir gün yanıma yine 3.sınıf kuzenimin gözü kapalı çözeceği soruyla geldi. Anlattım, anlamıyordu. Döndüm ve ona "artık 5'te kalkmıyor musun?" diye sordum. Bingo! Bilmiştim. Birkaç gündür 6 da kalktığı için soruları yapamıyordu. Kulağına eğilip, "başarının sırrı bu defterde güzel insan" dedim. Hatasını anlamış bir insan gibi kafasını salladı. Hemen yanımdan ayrıldı, 30 dakika sonra elinde malum defter ile kütüphaneye girerken bana göz kırptı... İşte o günden sonra sınava kadar o kızı hiç görmedim.

Geçenlerde ablama kütüphane kartı çıkartırken onu gördüm. Yanıma geldi. Sonucun kaç dedim? Aldığım yanıt manidardı "Sınavda heyecan yapmışım, barajı geçemedim. Tekrardan hazırlanıyorum".

Yoluna devam et güzel insan. O valizler dolacak.

• I confess. I also had this notebook. I was so embarrassed... When I write something in a notebook in the library, he shuts himself down on the notebook like this, so he shouldn't think I'm a phosphor. Then things happened. Surat Surat and a celibate who worked for 10 minutes and made 50 minutes between toilet - cigarette - goygoy came to me and said, "Do you owe this book for your success?" I was ashamed.. They thought I was one of them. Application started. He wakes up at 5 am every morning, he has a notebook with ridiculous drawings, colored pencils. He must have focused on the stabilo standing on my desk and thought that I was from a high rank of phosphorists; "You won't be asked if I can't figure it out," he said. There was nothing to do. He started problem question schools from middle school questions to me every hour. I was patiently telling. He chased the days. One day, he came to me again with a question that my 3rd grade cousin would solve blindly. I explained, he didn't understand. I turned and said to her, "Don't you get up at 5 anymore?" ask. Bingo! I knew. He couldn't do questions because a few classes got up at 6 am. I leaned into his ear and said, "The secret of success is in this notebook, beautiful person." To lead like a person who understands his mistake. She left right away, and 30 minutes later, she looked at me as I entered the library with a certain thing in her hand... That's when she was finished and until the exam, that girl didn't have any fear. While removing the ablation library card recently. He came near me. What did I say was your result? The answer I got was significant. "I did it in the exam, I couldn't pass the threshold. I'm preparing again". Keep going, beautiful person. O suitcases will be full.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yeni flood hayırlı olsun  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.