Şimdi Ara

GREYDER BOT HAKKINDA DUSUNCENIZ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
38.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk giydiğinde odun gibi rahatsızlık veriyor,esnemiyor ama sonra sanki açılıyormuş gibi rahatlamaya, hareket kapasitesini artırmaya, merdivenleri daha rahat çıkmaya başlıyor. ve koku moku hiçbişi yok su da geçirmiyor. çorum diyenler var almanya diyenler de. çorumlu bi arkadaş çorumda demiş yalan söyliyecek halleri yok ama yabancı bi altyapı olduğu kesin. ayrıca türk malı olsa da mal ortada.
  • Geçen gün bot gibi kalın tabanlı bir ayakkabı aldım, kağıtta made in turkey diyor adres de çorum, yerli malı olması çok güzel şu ana kadar da bi sıkıntı çıkmadı bakalım

• tahmin ettiğim gibi Çorum yani Türk malıymış. Türklerden çıkması ne kadar güzel.
     GREYDER BOT HAKKINDA DUSUNCENIZ??
  • kışlıkları soguk tutuyor iki defa değiştirdim aynı
  • Boyner de denedım ,denedıgım model rahat degıldı fazla ağırdı sankı .
    Guvenemedım gerı bıraktım

• Kesinlikle BULAŞILMAMASI gereken bir marka. Yerli malı olsun paramız dışarı gitmesin dedik ama yanlış yaptık sanırım. 299 tl vererek kasım ayında aldıgım su geçirmez bot tabandan gelen sesten dolayı aldığım mağaza aracılığı ile fabrikaya gönderildi ve defolu şekilde (tabanda ton farkı) tamir edip mağazaya geri yollandı. Ürünü kabul etmedim ve kış gününde müşteri memnuniyeti açısından yenisinin verilmesini talep ettim. Arkadaşlar tamir konusunda o kadar ısrarlı ki ürünü tekrar tamir edip göndereceklerini belirttiler ve ben yaklaşık 20 gündür yazlık ayakkabı ile geziyorum.Diyeceğim o ki ürün kullanıcılar tarafından beğenilmiş olsada satış sonrası hizmetleri yerin dibinde. Başınızın ağrımasını istemiyorsanız bulaşmayın derim. GREYDER BOT HAKKINDA DUSUNCENIZ??

• para varsa colombia ,merrel alın derim
  • colombia dan aldım geçen sene doğru düzgün giyemedim bile ayakkabı pert 600 tl de para verdim dün gittim greyder aldım şimdilik iyi bakalım sonrası ne olacak
  • 10 Numara bot ...

2 yıldır sonbahar-kış giyiyorum gram eskimedi.(Çok sıcak tutuyor,çok rahat içi...)

Hem de Türk malı olması ayrı bir avantaj.
  • Ayak ağrıları nedeniyle hava yastığı olan howercraft tabanlı Greyder ayakkabı aldım görüntü 10 numara rahatlık 10 numara ama gel gelelim dayanıklılık 00000 numara kışlık ayakkabı bot toplasan giyilmesi 1 yıl anca eder her iki taraf da topuk kısmından ayrıldı malum ülkemizde birçok ürün 2 yıl garantili baktım garanti süresi geçmiş ücreti mukabilinde taban değişimi yapılıyor mu diye aradım Greyder firmasını hayır böyle bir uygulama yapmıyoruz dedi çöpe atın yani diyor 😂 verdiğim paraya yazık en kısa sürede atmak zorunda kalacağım ayakkabı Greyder olacak ismine ve yerli olmasına yada sağlam görünmesine aldanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.