Şimdi Ara

Gray Zone Warfare (2024) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Felfena droplar var oyunda. İade ettim gitti, düzelirse belki şans verilir. 3080 ile anlik 40a düştüğü oluyor. Tarkova devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 12 Mayıs 2024; 17:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *2024 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP GT - *2014 Peugeot 308 1.6 e-HDi 115HP 6M/T Allure - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - MSi GeForce RTX5070Ti Inspire OC 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - Adata 2TB Legend 900 Pro - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - Corsair K70 MLX TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Apple iPhone 16 Pro Max 256 Desert Titanium - Apple iPhone XS 64GB Gold - Apple Watch 11 46 Black - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • oyun su asamada cok iyi degil ama yinede oynuyorum. beraber oynamak isteyen olursa beklerim

• RTX 4000 serisi kartları olmayanlar için Lossless Scaling programı ile Frame Generation aktif edip 150+ fps ler görülebiliyor. (dürbün açınca 100 lere iniyor ama normalde 40-50 lere iniyordu düz DLSS ile)

Uygulama 3.5 dolar ve çoğu oyunda sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2 yıl önce çıkış günü 11 dolara mı ne alıp iade etmiştim. bugün üstteki mesajım üzerine şansa malum free kodlardan alıp 4-5 saat kadar oynama fırsatım oldu. çıkışından itibaren geçen 2 yılda oyun hiç değişmemiş hala vasat ötesi pvp vasat pve vasat görevler vasat ui her şeyi ile totalde hala vasat bir oyun.

2 gün öncesine kadar 1.5-2k kişi oynuyordu bugün supporterlere 0.4 açılmış 13-15k düzeyinde peek yaptı. 1-2 gün sonra herkese gelecek yine 20-30k arası bir peek olacaktır fakat sakın baya adam oynuyor iyi herhalde deyip para vermenizi önermem f2p olsa bile oynanmaz.

hangi yüzle bu çöpe mena-tr de 30-85 dolar, globalde 40-120 dolar para istiyorlar sanırım bu paraları versem fena koyardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 29 Mart 2026; 7:15:28 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Oyunda oyuncu sayısı yükselmiş gibi,en yoğun Faction hangisi acaba.

44 saat sonra gelen edit

oyun totalde aşırı vasat aynı görevler devamlı tekrarlanıyor, pvp zaten yok gibi bir şey sadece outpost almaktan ibaret farcry da aynı outposttan 250 defa alıyordun oyunda heh onun yandan yemişi. pvp %80 ya bu outpostlarda ya da belli başlı yerlerde dönüyor airfield vs. lamang airfield de o kadar çok aynı adamı vurdum ki sıkılıp 25lv e wipe atıp faction değiştirdim. eleman ölüp ölüp outpostta doğup naked ak alıp geliyor belki 15-20 defa yaptı bunu. dev lerden hiç biri mi ulan cooldown koyalım bari diye akıl etmedi. yenisi de 40lv mı ne oldu. zaten maks 50 yanlış hatırlamıyorsam.

oyunda grafik felan da yok oyunun %90 ı ağaç çalı vs. dizaynlar tasarımlar neredeyse copypaste. aynı evden aynı köyden vs heryerde görebiliyorsun yönünü değiştirip copypaste yapmışlar. ai de berbat ai lerin seslendirmeleri de berbat

yabancı yayıncıların pr zımbırtısına kanıp para harcamayın derim neredeyse hiç biri oyunu doğru düzgün oynamıyor saatlik köle tutup oynatıyorlar sponsor parası gelince hoop login olup övme videosu çekiyorlar.

ben 2 sene önce alıp iade etmiştim. geçenlerde amd free verdi sağolsun oyun 0.4 de olsa az çok denedik. gerci oyun bomboş olmasına rağmen 2 yılda 0.4 e anca geldi 1.0 a ne zaman gelir allah kerim.

Edit:

15-20 saat daha oynamaya devam ettim çok fazla yeteneksiz var 30-40dk yerinde bekleyenimi dersin ölünce kaldır diye zırlayan mı dersin loot çalan mı dersin, 10+ adam almama rağmen 50 metre ötede kulübe içinde sıfır yardımla 30dk bekleyen mi dersin yeteneksizi epey bol. Eu serverler bile böyleyse tr community i düşünemiyorum daha beterdir. Outpostu alıyorlar kimse almaya gitmiyor, fight da kaçıp gidiyor hani pvp fight atmayacaksan niye pvpve modu oynuyorsun ki en başta kabak gibi gösteriyor bak pve modumuz da var istersen onu oynayabilirsin diye. Neyse movement, pvp mekanikleri dandik, hikaye lore desen yok bomboş oyun. Şimdilik bıraktım tarkovdan devam 2-3 sene sonra bakarız buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 12 Nisan 2026; 6:35:21 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.