Abi 6 cm kırık var adam 1500 ₺ fiyat çekti parça başına yuh ya. 500-600 olsa tamam ama ne kullanıyosun ne yapıyosun ki bu kadar tutuyor parçaları söküyorum uğraştırıcı diyor ben sana getireyim öyle yap diyorum yine aynı tutar diyor kaynak zımpara, macun boya parça başına 1500₺ Makinesini alıp kendim yapsam diyorum konudan zerre anlamadığım için cesaret edemiyorum orjinal grenaj 3500₺ ön sinyallerin grenaja bağlandığı kısımda kırık var, ön çamurlukta küçücük bir çatlak var doğru uygulanmış plastik kaynak düşen herhangi bir plastik parça olmadığı için benim için kurtarıcı bir seçenek olacak hem de daha ekonomik ola... olmasını istedim bu ne ya..... bir de piyasada en uygun fiyatı veriyorum diyor içimden hasssss ordan dedim fiyatı duyar duymaz ayrıldım mekandan. Motor suzuki gsx250r. https://www.youtube.com/watch?si=1m3X93YO2038zD3_&v=CvY_CSSg4qI&feature=youtu.be < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 12 Ekim 2023; 22:40:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim