Şimdi Ara

greenpeace parayı nerden buluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi işler yapmaya çalışıyorlar , gdo vs vs'de bunlar parayı nerden buluyo?

• ot satıyo olabilirler
  • bugünde aradılar ha . Allahtan ismimi yanlış yazdırmışım kampanyaya.
  • İlluminati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanzolata

İlluminati

illuminati neden gdo'ya karşı olan bir kampanyayı desteklesin ? (mantık)
  • Yapılan bağışlar, satılan ürünler vs. vs.

Link tıklatınca greenpeace'çi olunmuyor malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Yapılan bağışlar, satılan ürünler vs. vs.

amacım link tıklatarak greenpeace'ci olmak değil. sadece tişört mişört bişey kazanmanın derdindeyim. beleş şeyler kazanmak hoşuma gidiyor . green peace ise umrumda bile değil . dünyanın büyük bir kısmını kirleten zaten green peace'in anavatanı amerika
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu çakmak nasıl dolar ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni bir hafta önceye kadar arayıp arayıp duruyorlardı. Hiç birini açmıyordum. Sonunda aramayı kestiler çok şükür. Ne istemişlerdi acaba bi bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

amacım link tıklatarak greenpeace'ci olmak değil. sadece tişört mişört bişey kazanmanın derdindeyim. beleş şeyler kazanmak hoşuma gidiyor . green peace ise umrumda bile değil . dünyanın büyük bir kısmını kirleten zaten green peace'in anavatanı amerika

Beleşçi olmana daha da üzüldüm. Sadece kendini, beleş t-shirtleri değil de başka insanları doğayı düşüneceğin günler de gelir umarım..

Bu arada:http://www.greenpeace.org/turkey/tr/about/history/greenpeacein-kuruculari/

Uzun gelirse özet: Kanada..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

Beleşçi olmana daha da üzüldüm. Sadece kendini, beleş t-shirtleri değil de başka insanları doğayı düşüneceğin günler de gelir umarım..

Bu arada:http://www.greenpeace.org/turkey/tr/about/history/greenpeacein-kuruculari/

Uzun gelirse özet: Kanada..

benim derdim bana yetiyor , ben dahil çoğu insan gdo'yu bile isteye yiyor . bunuda kimse engelleyemez bunu isteyen biziz . nasıl yüzde elli olarak onu istiyorsak onun gibi . doğaya zarar veren abd silahları h.a.a.r.p'ı vs.'si nükleer ıvırzıvırları . inan bana sırf bunlar kaldırılsa bile %60'ın üzerinde temizlik olur.

doğayı düşünmek konusunda haksız olduğunu söyleyemem tabii.

• Fransanın gizli bi örgütüdür gelişmekte olan ülkelere gidip nükleer protesto yaparlar. Nükleer faliyet yürütmesinler diye ama şöle bi olay var fransızlar kurmustur fransa nukller santral bakımından ilk 5 girer. Yaptıkları hikaye bu ülkede bi eylem için dağıtılan paraları bilsen aklın şaşar
  • ben veriyom bi sorun mu var ?
  • tekrar uzaklaştırılmak istemiyorum
  • mesela kalabalık yerlerde eleman dilendiriyolar. benden para istediğinde "ben grinpiisden zengin miyim, iş arayın" deyip kovalamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.