iyi işler yapmaya çalışıyorlar , gdo vs vs'de bunlar parayı nerden buluyo?
ot satıyo olabilirler
bugünde aradılar ha . Allahtan ismimi yanlış yazdırmışım kampanyaya.
İlluminati
quote:
Orijinalden alıntı: Zanzolata
İlluminati
illuminati neden gdo'ya karşı olan bir kampanyayı desteklesin ? (mantık)
Yapılan bağışlar, satılan ürünler vs. vs.
Link tıklatınca greenpeace'çi olunmuyor malesef..
quote:
Orijinalden alıntı: Engin.
amacım link tıklatarak greenpeace'ci olmak değil. sadece tişört mişört bişey kazanmanın derdindeyim. beleş şeyler kazanmak hoşuma gidiyor . green peace ise umrumda bile değil . dünyanın büyük bir kısmını kirleten zaten green peace'in anavatanı amerika
Beni bir hafta önceye kadar arayıp arayıp duruyorlardı. Hiç birini açmıyordum. Sonunda aramayı kestiler çok şükür. Ne istemişlerdi acaba bi bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN
quote:
Orijinalden alıntı: Engin.
amacım link tıklatarak greenpeace'ci olmak değil. sadece tişört mişört bişey kazanmanın derdindeyim. beleş şeyler kazanmak hoşuma gidiyor . green peace ise umrumda bile değil . dünyanın büyük bir kısmını kirleten zaten green peace'in anavatanı amerika
Beleşçi olmana daha da üzüldüm. Sadece kendini, beleş t-shirtleri değil de başka insanları doğayı düşüneceğin günler de gelir umarım..
Beleşçi olmana daha da üzüldüm. Sadece kendini, beleş t-shirtleri değil de başka insanları doğayı düşüneceğin günler de gelir umarım..
benim derdim bana yetiyor , ben dahil çoğu insan gdo'yu bile isteye yiyor . bunuda kimse engelleyemez bunu isteyen biziz . nasıl yüzde elli olarak onu istiyorsak onun gibi . doğaya zarar veren abd silahları h.a.a.r.p'ı vs.'si nükleer ıvırzıvırları . inan bana sırf bunlar kaldırılsa bile %60'ın üzerinde temizlik olur.
doğayı düşünmek konusunda haksız olduğunu söyleyemem tabii.
Fransanın gizli bi örgütüdür gelişmekte olan ülkelere gidip nükleer protesto yaparlar. Nükleer faliyet yürütmesinler diye ama şöle bi olay var fransızlar kurmustur fransa nukller santral bakımından ilk 5 girer. Yaptıkları hikaye bu ülkede bi eylem için dağıtılan paraları bilsen aklın şaşar
ben veriyom bi sorun mu var ?
tekrar uzaklaştırılmak istemiyorum
mesela kalabalık yerlerde eleman dilendiriyolar. benden para istediğinde "ben grinpiisden zengin miyim, iş arayın" deyip kovalamıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme