Şimdi Ara

Graw 3, Prince of Persia 4, Spider Man (Oyun dünyasından kısa kısa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet'te dolaşırken rastladığım, gelecek ve gelmesi muhtemel yeni yapımlar hakkında bulduğum bazı kısa başlıklarlardan birkaçı :

* Activision, Spider Man oyunlarına gösterilen yoğun ilgi sonucu yeni Spider Man oyunları hazırlamayı planlıyor.
    * Raven Software, Marvel evrenini temel alan bir aksiyon RPG oyunu üzerinde çalışıyor.
    * Crytek, Crysis'i konsollara uyarlamayı düşünmüyor.
    * Ubidays Fuarında, "Graw 3" ve "Prince of Persia 4" gibi oyunlar hakkında bilgilerin verilmesi bekleniyor. Ayrıca ünlü dizi "Heroes'un" oyunu hakkında da gelişmeler bekleniyor.
    MK
    2008'de cook guzel oyunlar cikicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Ocak 2008; 19:04:57 >

• heroes'un cılkı çıktı,oyunla da iyice sünepeleştirecekler anlaşılan..
  • pc'yede çıkcak demi?
  • Abi millet senaryo yapamıyorki artık ben açıkcası kendi adıma bıktım ... Yok dünya ya meteor çarpıyor .. dierinde Uzaylılar gelio... Gears of War da öle bişi yok abi oyunda dunyadan ayrılıyorsun Doğal kaynaklar bitio dio aslında gerçek hayatta uyarlanıp sonra fantasy dunyasına gidiosun .. bnm oynadıım GAMEBOY oyunu olan GOLDEN SUN bile bazı PC oyunlarına BİN basar
  • Şu spiderman nin optimazyonunu geliştirsinler yeter aynı grafiklere razıyım
    pop4 için sölencek kelime yok çok güzel olur kesin ne zaman bozduki ubisoft
    Crysis içinde konsollara çıktı berbat olurdu diye düşünüyorum ..
  • Crytek Crysis'i konsollara çıkarmıyormuş sonuna kadar destekliyorum Cod3 ve GTA IV pc'ye çıkmadığı için konsollara kin besliyorum PC forever
  • heroesin forum sitesine eskiden hikaye koyyodum heroes.gen.tr ye uye olan var fantastik bölümünde vardır güzel senaryolarım ama bazı forumlarda calındıını gorunce ve alıntıdır yazılmayınca sinirlerim bozuldu ve artık kagıt ustunde yazıyorum ... girin okuyun nickim xxheroesxx PM atarsanız darılmam hatta cvp bile yazarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GRAW 3 sadece Xbox 360'a çıkacak diye biliyorum ama du bakalım resmi açıklamalar gelsin hele.
  • Ulan Scream bir de bana dersin hiç kaynak göstermiyon diye...
  • Yav bu spiderman oyunları hiç güzel değil ki nesini seviyolar Sırf filmi tutuldu oyunu da çıksın diye yapılmış bir oyun bence

Ama marvel evrenini kapsayacak bi oyun güzel olur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ulan Scream bir de bana dersin hiç kaynak göstermiyon diye...

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Internet'te dolaşırken rastladığım, gelecek ve gelmesi muhtemel yeni yapımlar hakkında bulduğum bazı kısa başlıklarlardan birkaçı :

* Activision, Spider Man oyunlarına gösterilen yoğun ilgi sonucu yeni Spider Man oyunları hazırlamayı planlıyor.
    * Raven Software, Marvel evrenini temel alan bir aksiyon RPG oyunu üzerinde çalışıyor.
    * Crytek, Crysis'i konsollara uyarlamayı düşünmüyor.
    * Ubidays Fuarında, "Graw 3" ve "Prince of Persia 4" gibi oyunlar hakkında bilgilerin verilmesi bekleniyor. Ayrıca ünlü dizi "Heroes'un" oyunu hakkında da gelişmeler bekleniyor.
    "MK"
    2008'de cook guzel oyunlar cikicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ocak 2008; 9:21:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.