Şimdi Ara

Gravitasyon...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kdr saçma bi araştırma daha varmıdır ... Gece gündüz kasmaktan imanım gevredi Allahtan siram ve ittifakım güzelde Sonda atmıyor millet yoksa Solarlarım gümlemişti Enerjiyi tamamladim Şu saat itibariyle ilk ö.y. i ise basmam icin oncelikle elimdeki 15m metali satmam lazim :) kri+deu kullana kullana deli gibi metal biriktirdim

• quote:

Orjinalden alıntı: ®ush

Bu kdr saçma bi araştırma daha varmıdır ... Gece gündüz kasmaktan imanım gevredi Allahtan siram ve ittifakım güzelde Sonda atmıyor millet yoksa Solarlarım gümlemişti Enerjiyi tamamladim Şu saat itibariyle ilk ö.y. i ise basmam icin oncelikle elimdeki 15m metali satmam lazim :) kri+deu kullana kullana deli gibi metal biriktirdim

7500 roketatar yapar bas gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_gs

quote:

Orjinalden alıntı: ®ush

Bu kdr saçma bi araştırma daha varmıdır ... Gece gündüz kasmaktan imanım gevredi Allahtan siram ve ittifakım güzelde Sonda atmıyor millet yoksa Solarlarım gümlemişti Enerjiyi tamamladim Şu saat itibariyle ilk ö.y. i ise basmam icin oncelikle elimdeki 15m metali satmam lazim :) kri+deu kullana kullana deli gibi metal biriktirdim

7500 roketatar yapar bas gitsin

• ne işe yarar bu araştırma
  • Gravitasyon, yükü ve yigini olmayan yerçekimi kuvvetini belirleyen bir partikeldir.Yogun graviton partikelleri yüklü saldirilar sayesinde suni bir yerçekimi alani olustularaktan gemiler hatta aylar yok edilebilir. Yeterli miktarda gravitasyon elde edebilmek için çok yüksek miktarda enerjiye ihtiyacin olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Gravitasyon, yükü ve yigini olmayan yerçekimi kuvvetini belirleyen bir partikeldir.Yogun graviton partikelleri yüklü saldirilar sayesinde suni bir yerçekimi alani olustularaktan gemiler hatta aylar yok edilebilir. Yeterli miktarda gravitasyon elde edebilmek için çok yüksek miktarda enerjiye ihtiyacin olacak

yani?
  • Yanisini Bende Bilmiom Sacma Sapam Bİsey İste...
  • yakında ölüm yıldızı basıyom
  • gravitasyon araştırması demek ölüm yıldızı demek.ölüm yıldızı demek 35.000 hafif avcının size saldırıp tek başına 1 ölüm yıldızının savaşı berabere bitirmesi demek.1 ölüm yıldızlı savunmaya 35.000 hafif avcı yollayında görün :D
  • Evet Bide O wAr Bn Gravitasyonu Basarsam Olum Yıldızı Acılcak..6milyar Gozle Onu Bekliom Ama Biraz SAcma Bise...
  • Bakın arkadaşlar Savunmacı bir kimliginiz varsa yada AY tehditi altındaysanız amenna ama başka soy 300-400.000 puana kdr basmamanız gerek düşünün bir ö.y. nin araştırmaları v.s. size maliyeti 55-60 milyon maden demek :) filo gucunuzu arttırmanız daha mantıklı Ben bastım ama neler çektim bide bana sorun metal arttıkca arttı Kristal bulamadık butun ittifak Bıraktı gemi basmayı kristalleri bana yolladılar da anca bitirdim ki Her ittifagın gucu yetmez bunu yapmaya
  • ittifakımızda 3.ölüm yıldızını ben basacam bu arada 150.000 punadayım
  • nanit 4 2 gecede basacağım.15 milyon kristal var.9 milyon daha lazım
  • 55000 puandayım casus sondası ve nakliye dışında gemim yok. tabi denemek için yaptımda patlattılar, bir daha da ilgilenmedim,
    şimdilik nanitlerle uğraşıyorum.
    tek hedefim gravitasyon ve ölüm yıldızı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.