Şimdi Ara

Graves Adc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanki metada ne düşünüyorsunuz? Daha önce de oynuyordum dün normal gamede denedim karşıda mf vardı baştan sona kadar üstün taraf bendim. Farm yapması da kolay first blood almasıda. Hatta w sağolsun rakip çıldırıyor farm kaçırıyor. Pd, ie, bt, lw, as bot, ga buildde bu. Bt yerine death dance olabilir hatta daha iyi olur sanırım

Ek olarak caitlyn banlamak gerekir yoksa sıkıntı büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 14 Ocak 2017; 17:21:25 >

• Caitlyn'den ziyade minyon ortasında her adc ye karşı zayıfsın graves en verimli ormanda

Tamam iyi burst hasarı falan varda sen o menzile girene kadar aklı başında bi adc o menzile sokmaz seni, bide üstüne hasarı yiyen sen olursun

S6dan itibaren adc olarak görmüyorum şahsen üst koridorda bile daha verimli

Uzun uzun yazarım buraya ama kısaca şöyle diyeyim hiper taşıyıcının takıma sağladığı faydayı sağlayamazsın

Şuan adcler saldırı hızı ve menzile dayalı bu yüzden graves oynanmıyor
  • Adc denince eskiden aklıma direk Graves geliyordu herşeyiyle ama reworkten sonra asla oynanmaz. Oynanacak durumda değil o range ile. AS yok, range çok kısa rakibin içine girmen gerekiyor nerdeyse. Tris, Jinx, Cait uzaktan çatır çatır eritirken sen hiçbir şey yapamazsın.

Mesela Twitch'e karşı hiçbir şansın olmaz latede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 14 Ocak 2017; 18:35:27 >
  • Graves i resmen Jungle yaptılar son reworkte.ADC pozisyonu için useless maalesef.
  • Valla risk dedim ranked girdim graves adc. Karşıda caitlyn vardı ezdim :D Ama adamlar kolsuzdu ss atarım :D
  • Bana göre adcde tek sıkıntısı sadece en öndekine vurabilmek onun dışında hasar ve menzil olarak yeterli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Crowley

Bana göre adcde tek sıkıntısı sadece en öndekine vurabilmek onun dışında hasar ve menzil olarak yeterli bence

e düz atak q düz atak w yapıyorum caitlyn çıldırıyor falan güzel ya graves arada oynanır adc olarak. tfde bi ulti çaktım 3 te 3 :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lanede her heroyla kazanabilirsin fakat adc graves fightlarda, heleki şuanki metada iş yapamaz o yüzden yaş
  • Attack speed build range vs geçtim early oynanamaz iyi bi adc karşısında basic hit bile yemez minion blocktan.
  • Tflerde graves bilen ellerde gayette iş yapıyor arkadaşlar. Sadece geride durup ulti atsan bile hayvan gibi alan hasarın var. Tabi ona göre kompozisyonlar pickler yapmak lazım. Mesela yanımda leona vardı adamın koluda tutuyodu baya uyumluyduk
  • armor rune ü olmadan, hp per lvl sarılarla doğru zamanlama ile kite yaparak neredeyse full canla jungle dönebilme şansı varken heba olur botta. oynanır adc olarak, bütün "carry" rolündeki şampiyonlar oynanır, hatta melee olanlar bile oynanır fakat gerek yok. oriannadan da support oluyor ona bakarsak, syndrada dan da oluyor, viktordan da, veigardan da. ama gerek yok. bu mantıkla düşün.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Ormanda oynuyorum zaten en verimli olduğu yer orası haklısınız. Adc oynamayı hiç sevmem ve jung top seçsemde adc geliyor arada, mf ez dışında adc oynayacak char bile yok hesapta. Dün rankedde denedim takımdan tepki alırım dedim ama kimse olumsuz bir şey söylemedi supta kolu tutan bir playerdı çok rahat kazandık sıkıntı olmadı. Sürekli olmasa da arada değişiklik olsun diye oynanır ya sıkıldım her maç draven caitlyn görmekten
  • NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    lane 1v1 değilki support armutmu toplayacak thresh alistar illaki figt başlatır.
    Tfda q, oto atacak menzile girersen öleceğin için zaten outfight kalacaksın
    Tabiki herşey varsayım.Fightda da iş yapabilir laneing de de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.